Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Én inkább a One X+-ra hajazok. Volt nálam S3 is (LTE verzió), de pl. a felület gördülékenysége nem éri utol a Sense5-öt, pedig nekem csak sima One-X van.
A kamerát és gps-t nem próbáltam de én sokkal inkább a HTC-t választanám. Egy jóval minőségibb telefon, ez kb. minden részletében látszik. -
ferob
őstag
A felsorolásodban a legtöbb pont olyan általánosságokat tartalmaz, amit egy ilyen kategóriájú telefonnál, de talán amúgy is, teljesen felesleges felhozni, mert vagy elhanyagolható a különbség vagy a telefon mivoltából adódóan nem kimondott céleszköz az adott dologra való használathoz.
Így a két telefont figyelembe véve, kapásból ki is lehet húzni pl. ilyesmit, hogy stabilitás és megbízhatóság, mert én már jó rég nem láttam ebben a kategóriában olyan készüléket, ami a gyári szoftverével küszködött volna, de mivel említetted, hogy másik ROM-ot raknál rá, így ez már nem a telefon függvénye attól kezdve.
A zenelejátszásról annyit, hogy ilyen kategóriában maximum a fül- vagy fejhallgatód fogja leginkább eldönteni azt, hogy hogyan szól az, amit hallgatsz.
A GPS modult nézve, mindkét készülék használja a GNSS adta lehetőségeket, így itt sincs különösebb különbség.
A kijelző kapcsán nem kérdés, hogy a HTC által használt SLCD2 végeredményben jobb, mint a SAMOLED.
A kamerát figyelembe véve, a HOX+ egy f/2.0, míg a másik készülék egy f/2.6 maximális apertúrájú optikával rendelkezik, de az, hogy ez neked mennyire számít, az leginkább rajtad múlik, de mindkét készülékkel lehet jó képeket készíteni bármilyen eseményről a facebook-ra, minden más komoly dologra meg ott a tükörreflexes fényképezőgép.
Ami még fontos lehet, az az, hogy a HOX+ nem kopik, mert anyagában festett, valamint matt és finom tapintású.
-
kirkri
addikt
ferob jól összefoglalta a dolgokat, így én már csak egy apró adalékot fűznék hozzá.
Anyagminőségében a HOX+ sokkal jobb, mint az S3. Kis túlzással a HOX+ burkolata után az S3 burkolatát megtapogatva olyan érzésed lesz, mintha egy gagyi telefont fognál éppen a kezedben.
Viszont a HOX+ telefonokhoz sokkal kevesebb custom ROM van, mint például a sima HOX-hoz, ennek érdemes lehet utánanézned, mert akár ez eldöntheti a dolgot az S3 irányába.21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs