- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokolisrac
újonc
Sziasztok! A lassított felvétellel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hang miért nincs, ha van akkor hol és hogyan lehet beállítani?
előre is köszönöm a választ -
Zárzorró
csendes tag
Sziasztok, egyszer már segítettetek nekem egy One X-es képpel nyerni egy szlovák oldalon. Még egyszer köszönöm, kaptam egy androidos pólót, tehát a verseny nem erről szólt, inkább arról, h kinek van több ismerőse. Most lett egy új szavazás, a 2013-as nyertes képekre lehet újból szavazni. Hangsúlyozom, hogy nem egy profi verseny, vagy bármi, inkább szórakozás. Ha van kedvedek támogatni, kérlek szavazzatok a Podersdorf-os képre. Nyerjen újra egy magyar ember Szlovákiában. (egyébként 2 óránként lehet újra)
[link]
Elnézést az OFF-ért, de azért mégis ONE X-es kép. (tisztában vagyok vele, hogy nem a legszebb )
Köszönöm és még egyszer bocs. -
fravik
tag
válasz tokolisrac #34803 üzenetére
Slow motion videonál nincs hang... gondolj csak bele, hogy milyen lenne elnyújtva a rengeteg háttérzaj és beszéd.
Így nem is tudod bekapcsolni."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
kikey
csendes tag
Hello
Látom többen is használjátok a Slim Bean 4.3.1-es ROM-ot. Megfordult a fejemben hogy én is kipróbálnám, de hiába gugliztam rá, sehonnan sem sikerült letöltenem.
Tudnátok segíteni honnan lehetne megszerezni? -
Zárzorró
csendes tag
válasz Lacopapi #34808 üzenetére
Nem szeretném szét off-olni a topic-ot, de erre még szeretnék reagálni. A kép lehetne jobb, tudom, hogy az egyik oldalba folyik a víz, meg nem teljesen egyenes a torony, meg talán középen sincs, de ezt már csak photoshoppal oldhattam volna meg (egyébkén aztóta már javítva, csak oda még a régi kép ment). És még 1x köszönöm a támogatást MINDENKINEK. Már nem fogok offolni. Ígérem.
-
szunyi777
őstag
Én a SlimXad 2013.12.14 verziót használom, a 4.4.2 igen béta még!
Ha ez mellett döntesz, akkor ha gondolod használd a magyaritásom hozzá, mert egy kicsit hiányos a Slim 1-2 menüje![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
De, komplett romok!
Csak tiszta android, és nem tartalmaz semmi fölösleges htc-s, és egyéb vacakot!!!
A GAPPS-ot is telepiteni kell mellé, ott válaszd ki a neked szimpatikusat! (Van aroma telepitős is, magyarán te válsztod ki, hogy melyik app kell)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kikey
csendes tag
-
kikey
csendes tag
Tehát feltelepítettem. Restart után, azt írja egy android frissítése című ablakocskában hogy optimalizás x/78.
Miután végez vele, tovább tölt a rendszer (villogó "S" betű) majd behozza a PIN feloldó képet, DE 2 másodperc után az eltűnik és újra az S-betű villog. Ezt a folyamatot ismételgeti. Kérdés hogy ilynekor mi a baja? -
szunyi777
őstag
Tiszta telepitéssel csináltad? (Full wipe és format/system)
boot.img flashelted?
A GAPPS-ot egyből a rom után kell flashelni, de tökmind1, amúgy hogy mikor flasheled max addig nem lesznek google-s cuccaid (Play, szinkronizálás, stb..)[ Szerkesztve ]
-
-
szunyi777
őstag
Az a felbontás miatt van ami egy jó ficsőr benne (Én szeretem), amit a menüben tudsz álligatni!
-
szunyi777
őstag
bzoley 240 asszem..
A rootot a beállitások/Fejlesztői lehetőségekben birod megadni!
Az USB problémád pedig: beállitások/tárhely ott nyomsz egy menüt és a számitógépes kapcsolatokat mtp-re állitod.
Ha nincs 3 ... menü azt is engedélyezni kell!!Más:
Olyan rég romoltam, és felküzdöttem a cm10.2!
Felküzdöttem, mert mint kiderült az új Fhilz vel nem megy fel, csak az 5.x verzióval!
Jelenleg tesztelem......[ Szerkesztve ]
-
fteomo
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit megőrültem és most nagyon gondolkozok hogy a 32 gigás HTC One X-em, lecserélem egy iPhone 4-re ami 8gigás. Nem tudom, hogy mennyire jó döntés, igazából semmi bajom nincs a HTC-vel, csupán tetszik az iPhone.
Szerintetek jó ötlet? Én valahogy azt érzem, hogy talán az iPhone jobban fogja tartani az árát, a HTC-vel szemben. Ami engem aggaszt, a sokkal kisebb tárhely, bár a HTC-n is csak kb. 10-12 gigát használok, úgy, hogy minden sz.. rajta van.
-
Lacopapi
addikt
válasz fteomo #34824 üzenetére
Nem kicsit őrültél meg,de lelked rajta....az ár valószínúleg magasan marad az Iphone esetében,de ez nem tükrözi a minőséget,véleményem szerint.
szunyi777...A SlimXad esetében nálam jelentkezik egy érdekes dolog : a közelség érzékelő lágy piros fénnyel dereng Az előző verzióban ez nincs így és semmilyen más rommal nem tapasztaltam eddig,tehát nem tartom jó dolognak. Nálad is így van? Mellesleg a sima Slim olajozottabban működik,mint ez a kicsit nagyobb...nem tudom,mit mókoltak rajta,de nem tűnik jobbnak
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34826 üzenetére
Igen, feltunt nekem is a piros fény! Hazaerek teszem is vissza a slim et, mert a Cm nem jó!
3 random reboot 5 óra alatt...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rob01
tag
Sziasztok!
Megválok a HTC One X telefonomtól, vagyis inkább ami maradt belőle, és az új alkatrészektől amit a felújításhoz vettem.Tehát eladom az alábbiakat:
- 1 db új HTC One X kijelző 11,000-Ft
- 1 db új fehér színű hátlap 7,000-Ft
- 1 db új HTC One X+ 2100 mAh akkumulátor 3,600-Ft
- 1 db új speakers hangszóró 1,000-Ft
- 1 db új hangszóró 1,500-Ft
egyben alku nélkül 20,000-Ftvalamint a rossz alaplapomat (első és hátsó kamerával, antennával), a régi akkumulátorral, és hátlappal 5,000-Ft-ért.
Egy jó tanács annak aki cserélni akar kijelzőt. Feszültség alatt ne húzza le a kijelzőt! Valószínűleg ezzel tettem tönkre az alaplapomat, mert amikor kipróbáltam a kijelzőt, még jó volt és utána nem kapcsoltam ki hanem egyszerűen lehúztam a kijelzőt (a tutorial videóban is így csinálták) és ekkor lehet, hogy a grafikus csip túlfeszt kapott, mert utána nagyon halvány lett és vibrált a kijelző.
akit érdekel az a toth.robert50kukacgmail.com vegye fel velem a kapcsolatot!
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz fteomo #34824 üzenetére
Ha szeretesz az időben visszafelé utazni akkor cserélj...
ártartás... a telefon nem egy befektetés. Lehet, hogy az Iphone 4 jobban tartja az árát, de a tudása elég vicces már ma is a felső kategóriához képest és ez évekkel később még jobban igy lesz. Ki fogja megvenni?...
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
kirkri
addikt
Nem azzal követted el a hibát, hogy menet közben lehúztad (bár feszültség alatt nem lett volna szabad megszakítanod az áramkört, ez kétségtelen), hanem azzal, hogy megnyomtad a kezeddel középtájon a lemezburkolatot, ami az SMD alkatrészeket fedi.
Ezzel a háttérvilágítást biztosító tekercseket - amik nagyon érzékenyek és kicsit kiemelkednek a többi alkatrész síkjából - sajnos tönkretetted.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34828 üzenetére
Igen kellemetlen a random reboot! De De nem csak az a baja sajna.. Laggol, lassú a 3G hálózat, stb..
Visszatettem a slim Nandroidot, és megprobalom a 6.ai romot rafrissiteni, hátha jó lesz úgy és eltűnik a piros fény.. Ha nem, akkor tiszta telepítés.
Zavart engem is, hogy világít de nem igazán zavart. De így, hogy ravilagitottal így már idegesít egy kicsit..Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
FeRRaR1
őstag
Köszönöm a segítséget amit kaptam itt, bár mostanában nem nagyon voltam aktív, de elhagyom én is a fórumot.
A Hox kijelző csere 90 font lett volna,
A HTC One Gold meg 72 fontomba került, és a hűségem újra indulásába.
Így ezt választottam, bár meg akartam várni az új csúcs modellt, de nem bánom, úgyis elegem volt a tegrából
Sziasztok.
-
szunyi777
őstag
Lacopapi Ráküldtem a SlimXad 2013.12.14 mentésemre a .12.06.-it, és tényleg nincs piros fény!
Igy legalább minden beállitásom megmaradt, csak 1-2 dolgot kellett frissiteni, telepiteni...Te mit vettél észre a 2 verzió között?
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #34836 üzenetére
Csak amit írtam,számomra a "sima" (12.06) SlimX 4.3 valamivel gördülékenyebb,mint az újabb,egyébként az akksi kezelés mindkettőnél remek.Annyira szembetűnő változást -az ominózus piroskát kivéve-, nem találtam,úgyhogy maradok a réginél. Sajnos a mV értékeket nem tudom piszkálni,de ettől még asszem fogok tudni aludni
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34837 üzenetére
Figy.. Ezt a mv leskálázást már kérdezni akartam.
Irtad eggyik romnál, hogy lejebbvitted asszem 15mv-al. Volt látszatja, vagy értelme?
Már csak abból gondolom, hogy ugyebár ha csökkented a feszültséget akkor nől az áramerősség elektronikai jártasságom szerint.
Igy elvileg több hő keletkezik, és rosszabb elemidőnek kellene legyen...
Vagy rosszul gondolom?!Pc-nél is a stabilabb működés érdekében, inkább emelni kell a feszültséget tized mv-al, mint csökkenteni (Órajel emelésnél)
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #34838 üzenetére
Az ötlet egy itt régebben linkelt rom kapcsán fogalmazódott meg,akkor meg is említettem,hogy közel 8 órás kijelzőidő kissé gyanús. (Bár,mint kiderült,nem lehetetlen). Nos,annál az emberke 50 mV-al levitte a feszt,gondoltam,ha nála működik,tán nálam is 25-el toltam lejjebb,lényegében változást nem észleltem,stabilitásban sem, de erre nem is volt lehetőségem,hiszen utána nem sokkal váltottam vissza erre a romra. A teszttel tehát még adós vagyok magamnak
EZT érdemes megnézni a beállításokkal kapcsolatban...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Zárzorró barátunk egészen jól áll a versenyben Szavazási lehetőség...ha ráér vki...mégiscsak HOX kép
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Kossuth #34839 üzenetére
Igen ugyan úgy kell telepiteni!
Csak kell telepiteni plusszban a GAPPS-ot is.
A magyaritást is mind1, hogy mikor flasheled.
Full wipe ajánlot, és format/system (Fhilz recoveryben van lehetőség az egészet egyben)
Csinálhatod az egészet egymás után is, nincs jelentősége>bootloaderben: Boot.img , majd recovery : Rom>GAPPS>Hun Update>Reboot!!!Lacopapi Kössz!
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34846 üzenetére
Igy van, vagy>Rendszer>navigáció>Hardver gombok>Legalul a megjeleniti a 3-pontot menü pipálni!
Most látom,hogy ott is javitani kellene a magyar szöveget
De ez igy fog meghalni szerintem[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Miért? Nem tettszik a társaság ?
Vicc volt...Rájössz majd még sokmindenre, mert rejtegetnek az ilyen romok igen sok meglepetést, főleg ha először használsz ilyen romokat!
Sajnálom, hogy nincs egy jó kis Pac Man rom HOX-ra, abban igencsak jó föcsőrök vannak!
Gondolhatod... 3 in 1 rom (Paranoid android + AOKP + CM)
Az AOKP a 2. kedvencem![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest