- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Nos, 10 hónap után megvolt az első fagyásom...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szunyi777 #34100 üzenetére
igen, gapps-hoz kellett link, amit köszönök!
most 5 %-on állok már, így töltőre tettem és ha töltődött ismét visszateszem a ColorOs-t.
senki nem próbálja ki?
elég smooth a rendszer, több helyen a gyárira is "ráver".
nem próbáltam ki még mindent, de amit néztem, azok igen jól működtek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
válasz HUTCHDB #34104 üzenetére
8 óra a hátralévő letöltési idő!
Igy nem próbáltam...
Feltehették volna gyorsabb tárhelyre is..
Ha gondolod lesd meg ezt a GAPPS-ot is CM-en
És carbon romon is megy.
A többin nincs még tesztelve.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz HUTCHDB #34106 üzenetére
-ChromeBookmarksSyncAdapter.apk
-GoogleBackupTransport.apk
-GoogleContactsSyncAdapter.apk
-GoogleLoginService.apk
-GoogleServicesFramework.apk
-NetworkLocation.apk
-Phonesky.apk
-SetupWizard.apk
-ContactsProvider.apk (Módositott)A többi felesleges dolgot nem teszi fel, az egész 11mb ellenben a 80mb-al szemben, és szinkronizálják a google névjegyeket!
FB sync nélkül is letöltheted, ha érdekel. 4.2.2 és 4.3
Ezek elvileg minden rommal kompatibilisak, mert nincs bennük a módositott ContactsProvider.apk.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34108 üzenetére
A color-al nem lett tesztelve, próbáld majd ki ha gondolod...
@HUTCHDB Benne van a Play -Phonesky.apk
Tölsd le a 80 megás GAPPS-ot, nyisd meg zipp-el, és töröld ami neked nem kell, majd csomagold vissza, esetleg egészistd ki egyéb alklamazással, és lesz egy személyreszabott GAPPS-od!
Az update script-et nem minden esetben kell módositani.
Most csináltam 1 olyat, ami tartalmazza a KITKat rendszerhangjait, ultraslimgapps, egyedi bootanimáció, kitkat fonts, egyéb app...
Próbáld ki egyszer, szép dolgokat lehet késziteni vele..
És egy nagyon hasznos alklamazás, ha belevágsz .zip szerkesztésbe, stb.
ZIPme[ Szerkesztve ]
-
-
Tyer
őstag
válasz Lacopapi #34103 üzenetére
Nem tudom, mostanság mondjuk veszek észre rajta érdekességeket, de remélem nem lesz baj.
Msot az volt, hgoy levettem a töltöröl, aztán láttam, hogy eléggé elkezdett merülni.
Ld 1 ora alatt 15%, szinte hozzá se nyultam
majd mentem volna ki lefotozn ia karácsonyi fényeket, és a lock screenröl megnyitottma a kamerát, és ott már nem frissitett.
Power gomb, kikapcsolt a kijelzö
majd nem reagált...
10 mp-s power-rel ujraindult, azota feltettem töltöre, most vettem le. 100-on vanTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34115 üzenetére
Nekem, 2x leallt. Rá hagytam az egészet.
Felmergelt rendesen.. :-)
Kösz, lehet hamarabb lesz így is, mint az eredeti oldalról megint.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34117 üzenetére
Pl.:A MEGA !
Ad 50GB-ot ingyen!
shared, ad 100GB-ot ingyen...
Több emailcimmel is regelhetsz nyugodtan, és soha nem lesz már szükséged blueray, esetleg dvd lemezre!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #34123 üzenetére
Éppen állítgatom,csakugyan gyors,és kellemes...mondjuk nem nagyon magyar,nincs sok értelme magyarra állítani,mert még bonyolultabb a kínaiangolmagyar vegyesválogatott Sok sikert hozzá,én alighanem még szöszölök vele...ja,vmi normális callblockert nem tudsz? Ebben nincs ugyanis,vagy én nem látom.
-
Atmo
senior tag
ez a coloros mi akarna lenni? egy rebrand-elt android?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34124 üzenetére
Call & Message blocker, ezt használtam régebben, és amelyik romban nincs blokkolási lehetőség...
Igy ird a Google keresőbe: Call And Message Blocker Apk 4.5.7 Premium apk[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
válasz szunyi777 #34126 üzenetére
én a root call blocker pro-t ajánlom. root kell hozzá, de viszont a legjobb call blocker
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Lacopapi
addikt
Mindkettőtöknek köszi
-
func93
senior tag
Sose használtam még CM-et. 10.2 smooth? gyors?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
szunyi777
őstag
válasz func93 #34130 üzenetére
Én megvagyok elégedve a Cm10.2-vel minden tekintetben...
Gyors, stabil.
Egy gond, hogy 102mhz a legalacsonyabb frekvencia, de "türhető 2.5 óra kijelzőidő" az elemfogyasztás.
Vissza is álltam rá, color nem nyert Nekem[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz func93 #34132 üzenetére
Xm 306 kernellel repackolva is jó, de a bluetooth nem működik.
Én ezzel a boot.img-al használom, ez megy 102mhz-re, a stock Cm csak 300mhz-re megy le.
Én mindig a legújabb nightly-t használom, sokat javult a final cm10.2 óta.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
válasz szunyi777 #34133 üzenetére
lejárt a szerkesztés..
igen, rákerestem a hozzászólásaidra és megtaláltam ezt a boot.img fájl-t.
Köszi Szépen!# valamint te az alap cm launcher-t használod vagy raksz fel valami külsőst?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #34133 üzenetére
Colorhoz sok mindent kell rakni,hogy jó legyen-nekem...amúgy elég gyors,bár itt-ott bizony megröccen. Tény,hogy a stock rom egyenletesebb teljesítményt nyújt. Ebben a kínaiban van néhány ötletes dolog,de csak emiatt nem érdemes foglalkozni vele.Mondjuk a fotó részét áttenném szívesen,mert az sokkal jobb sztem. Üzemideje (most nyúzom),hasonlóképpen alakul,nincs szembeötlő változás. Jól testreszabható,az értelmetlen appokat kigyomláltam,úgyhogy most karcsúbb kicsit. Ja,közölte velem az uninstaller,hogy menjek a fenébe,mert nem is rootolt a teló Azt újra kellett csinálni. Más bibi nem volt,sem újraindulás,sem fagyás-eddig. GPS a szokásos. Az alsó gombok bekapcsolt állapotban folyamatosan világítanak, és használatkor villognak...de ezzel együtt lehet élni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szunyi777 #34131 üzenetére
Nekem a color egyelore marad.
Eddigi leggyorsabb, leg laggmentesebb rom.
A bongeszoje is az eddigi legjobban optimalizalt, veri a gyarit, a tobbirol nem is beszelve, mondjuk a funkciok nem olyan jol kezelhetok.
Eddig minden mukodik rajta, egyedul a gps-t nem tudtam meg kiprobalni.
Tegnap este visszatettem a gyari sense romot, megdobbentoen akadozos volt ehhez kepest.
Az akku merul mint a barom, de szerintem ez a cm miatt van, megprobalok masik kernelt feltenni.
Roviden elsore ennyi tapasztalatom van
Mondjuk a sense felulet hianyzik...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Lacopapi
addikt
válasz HUTCHDB #34137 üzenetére
Érdekes,nekem nincs gondom a merüléssel,9-kor vettem le a töltőről ,mostanáig folyamatosan bekapcsolva és nyúzva még 65% -on vagyok (ez eddig két óra kijelző). Ez a kelekótya aztán minden módon megpróbálja magára vonni a figyelmet,mert üzenet,vagy hívás után a gombok is villognak,nem csak a visszajelző fényecske...
GPS jó,legalábbis sem a Sygic,sem a Maps nem panaszkodik,gyorsan találnak és tartják is a jelet.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #34138 üzenetére
Meg nem tettem fel akku mero progit, a gyariban nincs oraban, percben jelzett kijelzoido, de erzetre nekem nagyon merul.
60%- on vagyok kb. 1 orat nyomkodtam.
Erdemes neked is pillanatynyi sensere valo vissuaterest csinalnod, es meglatod, hogy (egyelore) a color mennyivel gyorsabb...
A gomb vilagitas szerintem nem bug, mert ennek igy kellene mukodnie, vagyis nekem igy jobb, hogy a gomboo is villognak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
Ebben van olyan lehetőség, hogy a blokkolt, vagy a rejtett számot átirányitja a hangposta fiókra?
-
Lacopapi
addikt
Azért van egy kis gondom ezzel a Colorral...sehogyan sem tudom felismertetni a telefonomat a gépemmel...érdekes módon a HTCSync látja és mégsem. Elindul,de nem mutatja,hogy fenn van a telefon. Fájlmásolás lehetetlen...
-
pixta78
senior tag
Sziasztok! Tud valaki ajànlani aksit ès hàtlapot? Csak eredeti èrdekel....
KösziHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Lacopapi #34142 üzenetére
megnéztem, nekem sem megy, pedig a fejlesztői lehetőségek között az usb hibakeresést is aktiváltam.
megpróbáltam a szunyi777 által linkelt cm kernelt feltenni a ColorOs-hez, de bootlop lett a vége.
az a baj, hogy azt sem lehet látni a telefon tulajdonságai között, hogy milyen kernellel működik...
én már abban sem vagyok biztos, hogy cm alapú, inkább aosp-re gondolok...mondjuk azért itt is nagy az átfedés, de mégsem indult el a rendszer a cm kernellel.
nekem az üzemidő elég gyengus, így a holnapi hosszas munkás napom előtt visszatettem Steve1207 romját.
érezhetően lassabb a rendszer, mint a Colorban, és a böngésző is akadozósabb.
ez nyilván nem Steve1207 hibája, csak ez is hozzátartozik az általam tapasztaltakhoz....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
válasz HUTCHDB #34144 üzenetére
Cm kernelt használ a Color, de 4.2.2-őt, és azért kaptál bootloop-ot, mert amit linkeltem kernel, az meg 4.3-as CM10.2 boot.img.
Repackolva xm kernellel talán megy...de, hogy melyikkel azt nem tudom. A 306-os az cm10.2-höz is jó.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Slim Bean FINAL Rom android 4.3.1.
Meglesem, de csak a kernel miatt..
Nem hiszem, hogy lenne változás a CM-hez képest.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
func93
senior tag
elég jó ez a cm 10.2.. még jó, hogy felraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest