- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Heroldg18 #34735 üzenetére
A sárgulást sztem nézd meg 10-15perc játék után is. Nálam és pároménál is olyan a folt, hogy alig látható, de 10perc realracing után nálam már sokkal kontrasztosabb és nagyobb kiterjedésű a folt, utána amikor kihűl újra kifakul egy még alig zavaró szintre. De mondom, nálam olyan mértékű a folt erősödése hő hatására hogy borzalmasan idegesítő.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Steve1207
veterán
válasz Lacopapi #34751 üzenetére
Pedig lehetséges, ha nem kapcsolgatjuk ki állandóan a kijelzőt, hanem folyamatosan használjuk, olvasunk vagy youtubeozunk visszavett fényerő mellett. Nekem mobilnet mellett kb éjszakai használattal (fényerő elég lent) szintén sikerült 7,5 órát elérnem anno több alkalommal.
Csak számold ki, ha optimálisan be van lőve a rendszer szinkronizálás mellett is egy youtube videó pl 6 percenként merül 1%-ot. Viszont üresjáratban és kijelző feloldogatásra eléggé eszi az akkut, ezért jön ki átlagosan a fele mindenkinek, reálisan..
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok,
2 napja belefutottam egy érzékelő hibába. A kijelző felső 25%-a működik, az alatta lévő 25% nem érzékeli az érintést, a következő 25% megint jó, a legalsó 25% pedig megint nem érzékel, a gombokat is bele értve.Elég érdekes így használni, hogy közbe össze vissza forgatom, attól függően hogy mit akarok.
Rom: Viper X 3.8.0
Kernel: Ami benne volt a Viperben stock vagy alig módosított.
CID: O2___001
Recovery: TWRP 2.6.1.0.
Hboot: 1.36.0000
Radio: 5.1204.162.29Mindenképpen vissza szeretném állítani gyárira, eleve a garancia miatt, meg hátha javul valamit, bár kétlem.
RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_O2_UK_1.26.206.2_Radio_1.1204.90.13_release_251230_signed.exe
Ezt szedtem le hozzá.
Elvileg:
1: Kiszedem belőle a boot.img-t fel flashelem.
2: Relockolom a bootloadert.
3: Felteszem a RUU-thttp://www.androidruu.com/ elég lassú, tud valaki más helyet ahol RUU gyűjtemény van?
XDA-s linkek halottak szinte mind.Ha valakinek volt már hasonló, vagy valamit nem jól készülök csinálni, az ne tartsa magában.
Köszönöm
-
petri
tag
Sziasztok!
Segítségetekkel sikerült új rom-ot telepítenem, köszönöm mindenkinek a segítségét!
Az lenne még a kérdésem, hogy amikor fotózni akartam, akkor nem lőtt képet, mert sd-kártya le van csatolva, vagy valami ilyesmi üzenetet kaptam. Ez miért van, és be lehet valahogyan ezt állítani?
A rom: ViperXL 4.2.0
Köszi: Peti -
Lacopapi
addikt
válasz Steve1207 #34755 üzenetére
Igen,igazad lehet,az indítgatás (nálam mondjuk nincs lockscreen),több energiát felemészt,mint a folyamatos üzem. Ettől függetlenül nem rossz eredmény - lehet,visszateszem a NextChaptert...végülis nem rossz rom,bár semmi különös. Nekem az aroma nem telepített böngészőt,holott bejelöltem,meg néhány más dolog is hiányzott,de legfeljebb újrarakom...
-
zuzo28
tag
Sziasztok!
Maximus ROM telepítés közben, futottam bele alábbi hibába
nem, megy a TWRP, mert nem érzékeli az érintéseket úgyhogy HUTCHDB által leírtakat követve felraktam a PhilZ Touch recoveryt, mely azonban kidob telepítés közben "Chenking model ID" hibával.
Ezekután bocsánatot kértem a CWM-től és habár kényelmetlen a gombos kezelés de felraktam, és láss csodát azzal simán feltelepül ugyanaz a ROM.
Szerintetek mi lehet a baj? köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vackor80
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors segítséget kérnék, hol tudom a gyári beállításokat visszaállítani? 15 perce keresem, de nem találom.
Köszönöm szépen -
Vackor80
csendes tag
Opsz, megtaláltam.
-
Atmo
senior tag
Akinek kell működő touch TWRP 2.6.3.0 az innen letöltheti: http://d-h.st/PSz
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
illes0102
aktív tag
[ROM][6/JAN] SkyDragon v 1.0 Public Beta -4.18.401.3-Sense 5.0-SDHub- LIVE SUPPORT eléggé jónak tűnik így elsőre várok vele ha már a BETA eltűnik mögüle és kipróbálom
-
Lacopapi
addikt
válasz illes0102 #34768 üzenetére
Majdnem egy giga...nem semmi..Én most erre izgultam rá....karcsú és gyors,köszönet Steve1207 kollégának . Eddig nagyon ajánlott részemről.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Frissült a SlimKat is. Az új PhilZ vel, vagy a cm11 recovery vel telepíthető!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Lacopapi
addikt
válasz szunyi777 #34773 üzenetére
...de még mindig beta.. elég volt egyszer csalódni Meg most elvagyok a Steve-féle rommal,eddig szuper.Bár alátettem a frissült Lyapota kernelt,mert az s2w kell.Ebben az új kernelben már állítható a mV értéke is.Visszavettem 25 mV-al az összes frekinél - majd kiderül,mire megyek vele,lassulás nincs,újraindulás nincs (eddig).
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz FeRRaR1 #34759 üzenetére
Én találkoztam már a problémával, az érintő ment tönkre.
Maga az érintő nem sokba kerül, de embert nem fogsz találni, aki azt külön kicseréli neked.
Egyben kijelzőt cserél a szerviz is a One X-ben.
Már az is nagy szívás, hogy az LCD+érintő párost megveszed egyben és a régi kijelző keretbe átrakod, nem hogy érintő ragasztása az LCD-re. A One X telókban például nem találsz érintő kalibrációt, ami ahhoz kell, hogy a felragasztott érintő ott érzékeljen ahol kellene neki.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
-
san diego
tag
Sziasztok!
Valaki cserélte már ki az akksiját a az X+éra? XDA-n van leírás meg egy kis tapasztalati leírás, de érdekelne hátha van itt is tapasztalat vele hogy bírja, melegedés stb.
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
szunyi777
őstag
válasz Lacopapi #34782 üzenetére
Csak simán rá flasheled... Megmarad minden, a recovery a rendszertől független partíción van!
Cserelgetheted nyugodtan.. A sajatjaval kompatibilis lefele.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
FeRRaR1
őstag
válasz kirkri #34775 üzenetére
Néztem ebayen csak a digitizer 6 font, a teljes kijelző keret + digitizer 28
Az sem vészes, de a szerelésnek nem biztos hogy neki szeretnék állni.
Szervizt amit találtam...na azok meg 120 fontot mondtak, hát akkor inkább forgatgatom amíg kijön az új csúcs modelljük a következő 2-3 hónapban remélhetőleg.
Vagy megkeresem edénykét, hogy mennyiért cserélné ki
-
kirkri
addikt
válasz FeRRaR1 #34785 üzenetére
Azért az a kijelző amit a szervizben tesznek bele nem ugyanaz, mint amit a szerviz beletesz.
Korábban én is cseréltem egy-két fórumtársnak kijelzőt, és nem azért került 20k-tól többe, mert olyan haszonra éhes voltam, hanem mert az eredeti kijelző eleve nincs 20k alatt.Nem azt mondom, hogy nem jó az eBay-es kijelző, de nem ugyanaz, mint az eredeti. Viszont kétségtelen, hogy mióta lement az áruk a HOX telóknak már nem igazán éri meg egy használt, 50k-s telefonba 25-ért eredeti kijelzőt tenni.
(#34783) san diego: Csak akkor éri meg cserélni, ha egyébként is cserére szorul az akkumulátor és akkor teszel bele HOX+ aksit. Nagy különbséget ne várj, kb 10%.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
san diego
tag
válasz kirkri #34787 üzenetére
Hátlapot kell cserélnem, mert a sarka megsérült, a kamera üvege is mozog. Szóval ha már szétszedem akkor akksit is akarok cserélni mert nem érzem egy bajnoknak. Terhelés alatt a hőmérséklete kb 10 fokkal csökkenne, és a srácnak 18%ot számított az újjal. Nekem is biztos 10% felett lenne már csak azért is mert új lenne, nem csak nagyobb.
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
viktor82
őstag
Holnap én is búcsút veszek az X-töl még pontosan nem tudom mi lesz ,de több mint valószinű ,hogy sony Z
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Lacopapi
addikt
Nohát,a Slimkat részemről továbbra sem ajánlott. Beállítások foghíjasak,sok minden hiányzik és laggol rendesen...majdcsak jó lesz. ARHD még mindig nem tölthető..a fenébe...
-
tokolisrac
újonc
Sziasztok! A lassított felvétellel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hang miért nincs, ha van akkor hol és hogyan lehet beállítani?
előre is köszönöm a választ -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Mostanában kevésbé követtem az új infókat.
Idén mivel szeretne kirukkolni a HTC?
Év végén lesz esedékes a telóváltás, csak azért kérdem...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
func93
senior tag
Felraktam most újra a Slimbeam-et viszont mikor váltanám a ppi értéket azt írja nincs superuser jogom pedig fel is van telepítve az app is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
szunyi777
őstag
válasz func93 #34799 üzenetére
A fejlesztésben kapcsold be!
Nekem nagyon megfelel az eredetileg beállított felbontas, szerintem így több minden elfer..Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest