- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
[link]
erről a tokról mia a véleménytek?
Inkább veszek egy ilyet , meg egy sima átlátszót , nem költök inkább ilyen ütés állóra stb majd ha lesz szükség rá.
3k körül van ebayen. -
Joachim21
őstag
Ezek a tokok mind zavaróak. Eddig zsebben egy képernyővédő foliával minde okés, nem kell mellé kulcsot és drótkefét pakolni. A gyári D110-es autós tartójuk viszont világbajnok, még engem is elbírna a 90+ Kg-mal.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Nektek is leégeti a kezeteket olyan forró a telefon egy hosszassabb internetezés után?
iPhone 14 pro
-
DigitXT
nagyúr
válasz Intel q8200 #26208 üzenetére
Neten még nem tapasztaltam ilyet (bár csak pár napja van meg a teló),
de játék közben rendesen fel tud forrósodni. Főleg, ha közben töltöd. -
Tyer
őstag
Ehelyett mit ajánlanátok?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
volvoguy
addikt
akinek agyári bőrtok van a One X-hez...nem szorul benne a készülék, és mennyire lóg ki belőle? Eddig azért kerültem a bőr tokokat mert mindig olyan érzésem volt hogy eltudják roppantani a készüléket annyira szorosak...dehát ez gyári elvileg akkor jónak kell lennie...nemde?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
Legjobb: Power Toggles
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
enginev3.0
félisten
Minek hordtok ennyi tokot, inkább kijelző fólia es vigyázzatok rá
Szebb tok nélkül, szép vékonyA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bulitt
addikt
válasz enginev3.0 #26215 üzenetére
Egy megfelelő tokkal, ugyanolyan szép, kecses és elegáns marad
-
Tyer
őstag
válasz batai15 #26216 üzenetére
és suti_88:
Köszi szépen!Tok: Tegnap jött meg, egyelöre nem annyira vagyok megelégedve, de hátha kicsit enged a merevségéből, és látni fogom a kijelzőt
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
batai15
félisten
vettem innen az aprorok kemény ezer forintért, igaz használtan ,de jó allapotban gyári flip tokot! :-)
-
enginev3.0
félisten
vennem kell egy töltőt, elhagytam a taskamat es benne volt a töltő
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #26221 üzenetére
honnan tudom milyen töltő kell nekem? nem akarom szetbacni a telefonom rossz töltővel
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz enginev3.0 #26222 üzenetére
TC E250 a gyári.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
válasz enginev3.0 #26215 üzenetére
Erről majd beazéljünk akkor, amikor jössz sírni, hogy leesett, neked mentek, megrepedt, stb.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas tok próbálgatás után maradtam a HC-C704-nél, viszont ebből kifolyólag van pár eladó tokom.
Nilkin fekete, Fit Case DCT-46 fehér átlátszó, csak felpróbálásra kibontva.
Fit Case DCT-46 sötét szürke 2 hetet használva, HTC V701 fekete bőrrel 2 hetet használva.Akit érdekel vmelyik irjon privátot.
Köszi
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Hegasus
senior tag
válasz LouiS22 #26225 üzenetére
ezzel én is egyet tudok érteni, ugyanis nekem egy vékony 200 Forintos szilikon tok (ámde jó fogású és szép) van rajta egy 50 Forintos fóliával... nem egyszer ejtettem már le mindenfelé (villamoson, földön, suliban kövön, sőt még morrisonsba is és részegen néztem ahogy pattog XD), és minden pontjára (sarka, kijelzővel lefelé) és semmi külsérelmi nyoma nincs, miután szívroham után átvizsgáltam rendesen Beleborzongok a gondolatba, hogy mi lett volna ha nincs rajta.
egyedüli hátránya, hogy néha ki kell tísztítani alatta a piszkot..Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
enginev3.0
félisten
-
[link] okos kis masina. One X+-al alapból működik gond nélkül.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
jeni
félisten
Üdv
Ha valakinek kellene gyári LCD fólia akkor van nekem 1 csomaggal eladó,mivel 2-t vettem és nem is tudtam arról.hogy 1 csomiban 2 fólia is van.
Prívátban tudtok üzeni.Még annyit,hogy ma és tegnap több alkalommal a fényképező app megnyitása után rögtön vissza dobta az asztalt nekem. Ez bug vagy,hogy javítható? Újra indítással megjavult de ma megint előjött.
Amennyiben a szoftver okozza,újra felrakható vagy ehhez már kell a S-OFF üzemmód?
A Defy+ telcsinél újra raktam a RSD line porgival és készen volt. Ez a HTC-nél ,hogy megy?[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
HTC ONE teszt, csak egy maradhat!
Valakinek már sikerült hozzájutni egy ONE-hoz (nem tesztelés, hanem saját...)
leírja az első személyes benyomásaitAzért vannak benn elgondolkodtató dolgok
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
istnag
addikt
válasz lcee79 #26234 üzenetére
Itt a fórumon isvan már pár embernek saját.
Morelocale-t nem ismeri Na és akkor ott be is fejeztem,hogy a Blinkfield nem működik együtt másik launcherrel.
Nagyon laikus a tesztíró.26236:
Jó olvasni ilyeneket,hogy elégedett vagy vele. Én jövőre fogok váltani a One S-ről,azt még nem tudom mi leszaddig,de vagy HTC vagy valamilyen Lumia ami addig kijön.[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
-
-
volvoguy
addikt
Srácok ez az Ultrapixel nem is lehet olyan rossz.. Tnap nézegettem a Nexus S-el készült fotoimat 5mp-en..es bizony gépen nézve nagyon is szépek.. Ellenben a HOX képei szemcsések nagyon..
-
BenHans
addikt
válasz lcee79 #26234 üzenetére
Ez még magánvélemény szinten is több sebből vérzik. A Gar az field, ez meg BlinkFeed.
akoska07-nek van amúgy One-ja. Írtam neki egy privit, hogy megoszthatná a tapasztalatokat egy teszt formájában, és írtam pár kérdést is, de nem jött válasz.
Tehát a kérdéseim maradtak... Pl. Mi igaz a torzításból amit itt MA-n tapasztaltak? vagy A régi szép időjárás animációkat ki lehet tenni? (pl. bekapcsolom a képernyőt csöpög az eső és egy ablaltörlő letörli, nap felragyog, minuszok vannak esik a hó és jégvirágosak lesznek a kijelező sarkai)
Ezt már valószínűleg csak Veletech-en fogom megtudni.
szerk: Erre a gagyi műanyag One X-re nekem tényleg ilyen volt a reakcióm ===>
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
batai15
félisten
-
mumk1
addikt
Gyertek át bátran a One totyikba, legalább szokjátok a helyet. Inkább oda kérdezzetek, szívesen válaszolok, amit tudok, holnap már egy hetes lesz.
Jelentem, az animációk meg vannak és köszönik szépen jól működnek az 5-be is.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
batai15
félisten
válasz sprinter24 #26249 üzenetére
honnan honnan?
Mondjuk egyből valszeg nem lesz pénzem ,de nem akarok sokat várni a dokkoló megvétellel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok