- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Hello!
Reálisan mennyit érhet egy T-s, de független, elsőgenerációs, kb. 1 éves HOX? Eladni szeretném, nem venni... -
Bulitt
addikt
válasz sprinter24 #26256 üzenetére
Valahogy úgy érzem, hogy túl parázzátok a dolgot. Azt megértem, hogy után gyártott micro usb-s oldal fekvő dokkolót nem akartok. De, hogy a gyári kábeltől is félni kell...
-
sif85
tag
válasz Sera26 #26257 üzenetére
Szvsz ha tökéletes állapotban van, akkor 85, amit majd lealkudnak 80ra..
Ha karcos, esett már le, akkor 70 alá is becsúszhat...
Mindez persze az összes papírokkal, és hozzávalóval..
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
LouiS22
veterán
Új Play Store, ha valaki nem bírná kivárni, amíg OTA frissül [link]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sif85
tag
válasz Sera26 #26263 üzenetére
Sajnos a zászlóshajóknak ez a sorsuk... :-) Ezért veszem meg én is őket ~10 hónap késéssel félár alatt...
Kíváncsiságból kérdezem, hogy mi lett volna az elképzelésed?
Amit leírtam azok sacc/kb hardverapró árak.
Elképzelhető, hogy más nem így gondolja..Más aukciós portálon esetlegesen jóval korrektebb áron is elmehet, bár ott meg a jordánparti érdekeknek megfelelően jutalékot kell fizetned...
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
Sera26
aktív tag
Az elképzelésem valahol a lehető legtöbb körül lett volna... Viccet fèlretéve végignéztem sok hirdetési/aukciós oldal árait és pont a nagy szóràs miatt kérdeztem rá itt. Igazából nagyobb tab-ra váltás miatt váltam volna meg tőle, de az asszonynak is kezd elfogyni a türelme a vásárlàsi hajlamaimat illetően...
[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
Hivatalosan mikor jön az új play?
-
simico
tag
válasz Intel q8200 #26208 üzenetére
Nálam a Chrome a legutolsó frissítés óta forrósítja a telefont. Pedig faék egyszerűségű, mobilra optimalizált oldalakat nézek csak rajta. El nem tudom képzelni, hogy azok miért izzasztják meg. Ráadásul a görgetés is olyan darabos. Vissza fogok állni a gyári böngészőre, az nem melegít, görgetés is folyékonyabb, nagyítás és szövegtördelés is jobb. Mellette a Chrome egy kalap szamóca szerintem.
-
LouiS22
veterán
Ez már hivatalos, egy órája tolták ki. Az, hogy te mikor kapod meg, passz. Az elkövetkezendő napokban bármikor, de nem fogod látni, csak meglepődsz, amikor az ikonra kattintva új Playbe lépsz be
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sif85
tag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a HTC gyári böngészője szvsz minden mást magasan ver!
Évek óta használom, és a többi gagyinak tűnik mellette.Imádom a full screent,a tördelését,a smoothságát, és az egyszerűségét...
Semmi felesleges bullshit, csak ami kell a hétköznapokban..A Tabomra is nagyon jól jönne...
-
batai15
félisten
válasz enginev3.0 #26277 üzenetére
én uc-t tolom mióta az opera a bug király.
Uc jó mert gesztus vezérlés van stb, de buta is . sok weblapot a kódolás miatt nem nyit meg.
no mind1 mag meglesem ., -
sif85
tag
válasz enginev3.0 #26277 üzenetére
Én 500 megából élek havonta, de nekem az elég... Soha nem lépem túl...
Nyilván nem youtube-ozok, de hírek, mobilarena megy mindig...
Ha véletlenül meglenne az 500 mega, max lelassítanak egy-két napra... De erre még nem volt példa..(#26282) batai15: Ha unlimited lenne a netem valszeg énis csak azt húzatnám...
500 mega itt mire elég egyáltalán? El sem merem indítani...Ha 128 kbps a zene, az ugyebár 16kb/sec, ami 960kb/perc...
Napi egy órával számolva meg máris 56,25 Mb/napnál járunk
és 1687,5 Mb/ 30nap... (Ha jól számoltam...)Inkább maradok az FM rádiónál.. :-) Vagy wifi..
[ Szerkesztve ]
-
sprinter24
aktív tag
válasz Bulitt #26258 üzenetére
Nem kell félni a gyári kábeltől, nem erről van szó! Csak amikor az ember úgy vigyáz a telefonjára, mint a szeme fényére + mindig óvatosan húzza le és dugja fel töltőre majd másfél év után szarrá megy az egész akkor az kicsit bosszantó... Egy szó, mint száz, én nem kockázatok
-
volvoguy
addikt
Srécok aki neoprén tokban hordja a kicsikét, nektek a tok belseje nem hullajt szöszöket, szőröcskéket?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
DigitXT
nagyúr
Tényleg fasza a Dolphin, de nekem az utóbbi pár napban a PH! belépés oldalát betöltve egyszerűen kilép. Mondjuk ahogy PC-n is szarakodik mostanában a fórum (hegesztik a srácok rendesen), simán el tudom képzelni, hogy nem (csak) a Dolphin hibája, viszont a gyári böngészővel meg működik... Úgyhogy most is onnan írok.
-
Beteg vagyok. Mai nap statisztikája 1 óra kijelző, 20perc beszélgetés és még 70%-on volt az akku.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Agony
aktív tag
Amikor 1 óra 20 percig használod a kijelzőt, az végülis miben nyilvánul meg?
Mert én múltkor kipróbáltam egy 20 perces sorozattal. Lement 3x az epizód, azaz 1 órát volt bekapcsolva a kijelző és 9% ment le a töltésből, viszont ha például facebookozok vagy böngészek kb. 2-3 perc 1 % merülés.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Pachenkoooo
tag
Hogyan lehet az akkumulátor állapotát megvizsgálni? Értem azt, hogy nem veszti gyorsabban a töltést, rendesen adja le a feszültséget stb.
-
-
válasz enginev3.0 #26298 üzenetére
Igen, tényleg jól működik bár tegnap a metróban furcsamód hullámoztatta a fényerőt kétszer meg néha szerintem feleslegesen nyúl hozzá.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tyer
őstag
One X-re nincs valami olyan progi, mint az S3-ra, hogy ha becsukom a tokot, akkor kikapcsol a kijelzö?
Ill forditva?[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest