- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lcee79
őstag
Mobilarena legújabb facebook bejegyzése
"Nagyon hideg egy HTC fém hátlapja, ha a hóban teker vele idáig a futár. One új a nap alatt!"
Ezek szerint nemsokára lesz teszt
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
CrAck69
senior tag
ez most tiszta ONE X koppintás lett xD
Egyszer fenn....
-
Tyer
őstag
Kicsit (nagyon) off:
Nektek sok cuccotok veszett el ebayröl CH,és Mo között?
Mik a tapasztalatok?CrAck69: Lopás...
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
bivalyos
tag
[link]erről a hátlap tokról mi a véleményetek,mennyire strapabíró és mennyire lóg ki a kamera? Esetleg van valakinek ilyen?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: bivaly
-
Tyer
őstag
Ebbe szerintetek belelehet normálisan tenni az origin headset kábelét?
bivalyos: ilyenem nincs, de ilyen vastagságú igen.Kilóg a kamera, ughygoy nem raknám le asztalra igy.
Ez max annyit véd szerintem, hogy nem karcologik a telo, de egy komolyabb ütésre ripityára törik. Kamerát meg semennyire.[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz bivalyos #25508 üzenetére
Nekem ilyen van, csak szürke. A kamera kilóg belőle, én tettem rá fóliát, mármint csak a kamerára.
Dobálni nem dobálom, vigyázok rá, úgyhogy azt nem tudom mennyire törne, ha leejteném.Szeretem ezt a tokot, mert nagyon jól néz ki vele a cucc. Szürke HOX-om van és jól mutat rajta.
Alig növeli a vastagságát.[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
bivalyos
tag
válasz Zsirmanc #25510 üzenetére
nem tudom,ilyet vennék mert nagyon tetszik,csak félek hogy a kamera lencséje össze fok karcolódni nagyon,ill. nem tudom hogy a kijelző mennyire karcolódna,mivel nem használok fóliát és nem is áll szándékomba,most jelenleg bör tokba van,de jó lenne ha nem kéne állandóan kihúzkodni,de viszont megmaradna kecses formája (HOX+)
Üdvözlettel: bivaly
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz bivalyos #25511 üzenetére
A kamerára megoldás lehet a kamera fólia. Van olyan full body fólia, amiben van a kamerának is külön kis köröcske, vagy ügyesen vágsz egy normál kijelző védő fóliából egy ilyen darabot.
A képernyő megfelelő odafigyelés mellett nem igazán karcolódik. Nekem legalább is nem. Az egy éves Sensationömet úgy adtam el, hogy egy mikro karc nem volt rajta és ugyan igy bánok a HOX-al is.Fóliát képernyőre nem használtam sem a Sensationnal sem a HOX-al.
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
CrAck69
senior tag
-
batai15
félisten
srácok, a kérdésem idő szerű. oké hogy a hox gyengébb mint a az idei csúcsok, azonban a teljesítmény most is mindenre bőven elég ? eddig nem játszotttam a gyenge teloim miatt , de itt már szándékomba állna.
-
FeRRaR1
őstag
válasz batai15 #25514 üzenetére
Eddig problémát nem tapasztaltam, maximális beállításokkal próbáltam az alábbiakat:
Max Payne, GTA 3, Modern Combat 3-4, Asphalt 7, Temple Run 2,Elég nagy történésnek kell lennie hogy a GTA beszaggasson, a többi vaj sima.
De ezen még lehet javítani Gaming kernellel érezhetően. Csak éppen meggyűlt vele a bajom és visszatettem az előzőt -
Kossuth
tag
válasz batai15 #25514 üzenetére
Szerintem a OneX még most is és még jó sokáig elég lesz mindenre. Én még nem találkoztam olyan játékkal, amivel gond lett volna. Kivéve az NFS Most Wanted, de azzal is csak az optimalizálatlanság miatt volt baj.
Hozzáteszem, eléggé sokat szoktam játszani a telón.
[ Szerkesztve ]
-
Kossuth
tag
válasz batai15 #25517 üzenetére
Szerintem hosszabb távon is megfogja állni a helyét. Idén biztosan nem fog jönni olyan játék amit ne vinne, de szerintem még jövőre se nagyon. Esetleg olyanok, amiket direkt egy bizonyos hardverhez fognak csak optimalizálni, de ügyes programozók azt is megoldják hamar.
-
yodee_
őstag
Nem akarom elkiabálni, de úgy érzem megvan a merülés okozója. Letöröltem a vibert, kijelentkeztem a facebook appból (a messenger továbbra is aktív) és letöröltem a frissítést, tehát alap a 4.1.1hez fennlévő app van fenn és nem vagyok bejelentkezve. A jelenlegi akkutöltöttség 48 %, az utolsó töltés óta eltelt idő 49óra 46 perc. Push mail megy folyamatosan.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Davzone
senior tag
válasz yodee_ #25519 üzenetére
Facebook app tenyleg sokat zabal ha bevan kapcsolva a refresh, de egyszeruen meg lehet oldani a dolgot.
Settingsbe ki kell kapcsolni a notificationst meg a frissitest never-re tenni. Ha megnyitod az appot akkor frissit es mindent latsz ugyan ugy. Igy nem kell kijelentkezni meg vissza(ami egyenlo egy teljes full resyncel),futhat a hatterben es nem fogyaszt.
Accounts and Sync reszen a telo bealitasoknal ki lehet venni a live feed nel a pipat is.
Nekem igy van frissitve is van minden es 4ora+ kijelzo idom mindig megvan, 3gn is meg wifin is.A mostani update pl nekem bejon hogy el lehet rejteni az appon belul is azokat a cuccokat a live feedrol amik nem kellenek.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
válasz aeroplex2 #25498 üzenetére
Javult a helyzet, igazabol akkor roszabb ha hideg van es sokat vagyok kint. Amikor ilyen 10fok korul volt nemvolt semmi gond. Lehet pont a hidegbe nem er ossze az antenna rendesen.
Nyugodtan raflashelheted az RUU-t, persze ha mar nyitottal bootloadert akkor vissza kell zarni es asszem a gyari recovery is kell hogy gyari romra vissza tudj allni.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
BenHans
addikt
[Ez] még jól jöhet a HTC-nek.
Ha előbb adják ki a legtöbb helyen qualcommal, és majd ha tudják fedezni az Octát akkor kezdik el azzal is ugyanezeken a helyeken piacra dobni 2-3hónap késéssel akkor lehet ki fogják várni a vásárlók, és ezzel visszajöhet a HTC anyagbeszállítói gondjai miatt kiesett idő. Reméljük!(Ezen kívül még az is jól jöhet, ha valaki az SGS4et csak az Octa miatt venné, és nem azt kapja, akkor könnyen dönthet úgy hogy a jobb minőség miatt átpártol a One hoz, ha már ugyanaz a SoC)
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tyer
őstag
válasz Wieder12 #25525 üzenetére
Mutasd!!!
yodee_: Ott lehetett, hgoy mutatta, mikor csak ugy éberkedett a telo. Nem voltál benn FB-ban, csak nézte mizu arra, semmi, nembaj, azért kicsit ébren vagoyk...
De nem gáz az, hgoy az embernem hazsnálhatja a Face-t, mert szivja az akkut???
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz yodee_ #25524 üzenetére
En sose hasznaltam vibert es ahogy olvastam a topicot akiknek merulesi problemai voltak mind viber felhasnalo volt. FB nekem nem merit. sztem a 4 ora kijelzo jo, ha meritene valszeg nekem is 2 lenne csak meg mint itt sokkaknak. Atlag hasznalati ido nekem 12 ora egy nap, ennyit van toltorol lehuzva es ez alatt az ido alatt megy 4 orat. autosync van gmail appal, foursqurezek is. FB meg tobbi app csak akkor frissit ha megnyitom, ezeknel levan tiltva az autosync.Ami hasznal meg autosyncet az a google cuccai, naptar, telefonkonyv, keep(par napja) SMS backup+, HD widgetsben a weather.
Az eddigi rekord 5:30 perc kijelzoido, azt hiszem linkeltem is. Minden bealitas elso nap ota ugyan igy van.
Nektek biztos hogy valami app veszi ki a toltest, feltelezve hogy az akku 100%os allapotu es nem csak mondjuk a kapacitasa 80%-at tudja.
Poweramp-al hallgatok zenet, es mediaserver wakelockom meg sose volt(10gb zene van fent kb 500 szam).Sztem egy okostelefon 1 napos ciklusra kell legyen tervezve, otthon este mindenki betudja dugni tolteni, nem ertem mert jo ha 2 napot elmegy mondjuk ugy hogy masnap 50%al indul el valaki, mivan ha valami miatt epp tobbet kell hasznalni a telot es pont bemondja az unalmast... Nem olyan nagy dolog estere feldugni sztem es igy minden nap tobbet lehetne elvezni a telo altal nyujtott lehetosegeket.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
batai15
félisten
én csak eggyet mondok: friendcaster . ismeritek?
Davzone:mondjuk én úgy vagyok vele hogy stabil 24 óra meg legyen.[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz Davzone #25529 üzenetére
én lesz@rom mennyi a kijelzőidő komolyan! engem a készenléti idő érdekel és szerintem az a fontos. Kit érdekel hogy mennyi idő alatt merül le ha megy a kijelző... ha megy, merül de ha nem megy csak áll az asztalon alvó módban akkor ne merüljön! Tehát engem az nem zavar hogy reggeltől esit épphogy kibírja ha basztatom, mert ez a normális. Viszont ha éppen hogy csak használom ne merüljön le egy nap alatt...
-
Tyer
őstag
válasz Bulitt #25531 üzenetére
Nem teljesen értek egyet. Inkább kiváncsi vagyok, hogy miért lehet az, hgoy van akinek kibir 2 napot 4-5 óra kijelzöidövel, mert akkor tudom, hgoy ha én egy nap kb 1-1,5 órát használok, akkor tuti kibir két napot. De nem, mert alig több, mint egy napot bir. Most 23%-nál pl nem mertem volna elindulni Angol órára, medig ki kéne birnia, de 20-30 percre meg ne makarom feltenni töltöre, mert ha jol tudom nem használ neki, ha 3x40 percet töltöm 1x120 helyett...
Szoval én csak azt szeretném, hogy azonos használat mellett hogy birja a legtöbbet.batai15: De miért tegyek fel másik progit, ha már eleve fenn van a FB?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Én pl sose próbáltam 2 napot kihúzni, inkább minden este töltöm, de megvan 3g mellett a 3 óra kijelzőidő, wifi mellett a 4+
Viszont most kikapcsoltam én is az fb app frissítést meg értesítést, kíváncsi vagyok hogy javul-eA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tyer
őstag
válasz markyy18 #25535 üzenetére
Lehet sarkitottam.
De 3 óra kijelzö, és 40 ora üzem igen. Nekem 2,5 is elég lenne (vagy amit lehet)
a 20 perces töltést meg arra alapoztam, hogy azt irta valaki, hogy 1 töltési ciklus egy bedugás, és egy lehuzás
(ha egész nap a töltön marad, akkor feltölt, merül, feltölt,merül, és igy 2-3 ciklus is lemehet.
Az akku meg x ciklust bir ki, és minden ciklussal veszit az erejéböl)Jelenleg amugy kb. 2 óra kijelzö, és 30 óra özemidöm van...
-
yodee_
őstag
van amikor nyüstölöm és lemerítem hagyon hamar, viszont van amikor hozzá sem nyúlok csak ha épp hívnak vagy üzenet van. Ilyenkor idegesítő hogy lemerül a semmibe... Múltkor este 8kor letettem 69% reggelre 30%... ezt küszöböltem ki most
-
-
killakikittt
csendes tag
Üdv nekem ilyen problémám van,hogy HTC OneX 4.1.1et szeretnék megrootolni de a bootlodert nem szeretném kinyitni mivel nekem csak rootjogra lenne szükségem nem akarok semmilyen custom ROM v kernelt rátenni a telefonra. Erre valami megoldást? mert amiket találtam egyik azok nem működtek ... Előre is köszönöm a segítséget !
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz killakikittt #25540 üzenetére
semmi. első lépés a bl nyitás.
-
batai15
félisten
válasz killakikittt #25542 üzenetére
szerintem inkább ne állj neki, ha nem akarod tönkre verni a telódat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz killakikittt #25544 üzenetére
Itt mindenképpen nyitni kell először, és mivel nincs S-off a garancia is ugrik, nem tudod teljesen gyárira vissza állítani, ha bezárod akkor is relocked lesz a bootloader.
Lehet úgy rootolni, hogy nem teszel fel módosított romot, de nyitni mindenképpen kell.
Tönkre meg nem vágja egyáltalán a készüléket. -
Lexus sc
tag
Tud valaki esetleg egy ausztriai forgalmazót ahol jó áron lehet a one x-hez hozzá jutni?
-
matyi19
őstag
Sziasztok, valaki egy leírást, egy működőkepés root-hoz...?
Köszönöm! -
Emilchen
tag
Időnként a névjegyekből (Telefonkönyv) el-eltűnik egy név és képtelen vagyok az illetőt felhívni. Vajon mi ennek az oka, előre is köszönöm, ha van valakinek ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest