Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    Azért nagy az isten állatkertje.
    Leírtam a csávónak, hogy milyen hibái vannak a telefonnak és, hogy hogyan lehet előhozni tutira ezeket. Egy pulseról van szó egyébként.
    Erre mivel lusta vagy béna volt, inkább ezt csinálta:
    A kiemelt rész a lényeg.

    "nem csíkozott... a test menüben folyamatosan ment a vibrálás test, hátha bedöglött volna a vibra motor... közben persze folyamatosan kapta a hideg meleget... de nem történt semmi...
    aztán meguntam, aksi nélkül bedobtam a mikróba :-) aztán a wifi megdöglött, meg nem tudom tölteni... ezzel ment a szervizbe ma... kíváncsi vagyok mit fognak mondani... kérdeztem őket hogy csere, erre egyből biztos hogy nem, a t.mobil nem foglalkozik ilyesmivel, ha más készüléket akarok, akkor ez teljesen független ez a két dolog.. mondom anyád, nem most jöttem le a falvédőről.... nah mind1... egy hét múlva kiderül, Értesítselek hogy mi lett?"

    Végül cserélték az alaplapot és inkább eladta. Ezzel bukott egy rakás pénzt. Állítólag nem volt rá ideje és kedve, hogy bevigye a T-be. Nos kicsit számoltam és kb egy heti fizetését dobta ki azzal, hogy nem volt fél-egy órája bevinni a T-be a telefont. És ez csak egy dolog, hogy az emberek hogyan szórják a pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák