- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogyan lehet megváltoztatni a felső vékony sávnak a színét (ahol az akku és a térerő ikon van) vagy átlátszóvá tenni?
Htc Desire rom és2.2 androidot használok. Esetleg a nagy forgó óra számainak a színét is(most neonzöld és az annyira nem tetszik)
Előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
Jóreggelt!
Fél év használat után én is rászántam magam a root-ra, tegnap sikeresen meg is oldottam az 1. hsz leírása alapján, köszönöm. A cél a gyári ROM mellett belső memória felszabadítása.
Az SD kártyát partícionáltam, csak először elrontottam mert logical partíció volt az ext3, és nem látta a memóriakártyát a telefon, de kis utánaolvasás után meglett a megoldás.
A root után két dologgal van bajom. Az első a Titanium Bakup, hiába van kis nindzsa a menüben, ő közli velem, hogy nincs superadmin jogom, pedig a menüpontba belépve még engedélyezve is van minden.
A második, inkább egy kérdés, mégpedig a Darktremor scriptnek utána olvasva xda-n, öles betűkkel jelzik, hogy stock rom-on nem működik.
Namost ROM-ot nem szeretnék cserélni egyenlőre - pont ebből lett elegem WinMo alatt, és ezért imádom Dézit, mert nem kell basztatnom félpercenként ahhoz hogy működjön rendesen -. van valamilyen alternatív megoldás? Marketen található a2sd szoftverek csak annyit fognak produkálni, mint amennyit a froyo már alapból tud?Köszi a válaszokat.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
TheProb
veterán
Hali!
Sajnos épp "szájkaratéban" állok a drága jó szervízzel, a telenorral és még a HTC-nak is írhattam 1 szép levékét, mert frenetikus módon én lettem, mint ügyfél (mí meglepő) a bűnbak a kijelzőm elhalálozásáért, mind1... A kérdésem a következő lenne, ha netán mégis eredménytelen lenne ez a kis perpatvar akkor szerintetek, AMOLED vagy újra S-LCD kijelzőt lenne érdemes bele tenni (személy szerint az S-LCD-t szebbnek találom, de elvileg az AMOLED jobban bírja a gyűrődést) valamint nem hivatalos boltban, szervízben ajánlatos-e megcsináltatni relatíve nem csillagászati áron? Én 20-21ezer forint+szerelési költségért tudnám (+vmennyi kedvezmény ha minden igaz) megcsináltatni kijelzőtől függően. Ez jó ár, nem vagy vki tud jobb árú helyet? Előre is köszönöm a válaszolóknak a segítséget.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
racerx
őstag
Közeljövőben lesz frissítés a Leedroidhoz, áll uj kernel (snq-dolgozik rajta) sok uj funkcióval.
-
MODERÁTOR
válasz llaszlo #22662 üzenetére
Tudom, de ha később esetleg áttérnék valamilyen HD rom-ra, akkor egyszerűbb így. Ráadásul, ott is leírta (sbazsi azt hiszem), hogy pl. widgetek nagyon nem szeretnek abban a módban települni.
Ezért kérdeztem, hogy tudtok-e bármilyen nem rom cserével járó A2SD megoldásról, ami egy stock romon működik.
-
MODERÁTOR
válasz racerx #22667 üzenetére
Köszönöm a választ racerx, de ha már új romot flashelek, lehet hogy egyszerűbb egyből egy HD-s rom.
Abból mit ajánlotok? Valamint akkor jól értelmezem, hogy a telepített programokat, kontaktokat Titanium backuppal kell menteni, mert a nandroid egy rom tükröt képez, és azzal az eredeti romot tudnám visszapakolni.
-
llaszlo
veterán
ROM cserénél a legjobb mindent újra felrakni és beállítani. Nem biztos, hogy menni fognak a régi beállítások. Persze lehet próbálkozni. Ha már volt fent a2sd rom akkor már nem kell újra tenni az appokat. Ha értesz a linuxhoz elég egyszerűen megoldható a régi appok felrakása.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz llaszlo #22669 üzenetére
cső hülye vagyok a Linuxhoz....
a mount parancsnál megakadtam anno, sajnos.... - pedig mindig tervben volt.Ok, no para, hát elcseszem rá a délutánom, ha ezt javasoljátok - mármint az újratelepítéssel. Keresgélek XDA-n, de mindegyik DHD rom szét van moddolva, CPU overclock-al, miegyébbel, amire amúgy nincs szükségem. Tényleg egy stabil rendszert keresek, azért kérdezlek titeket, mert gondolom nem egy rom-ot kipróbáltatok már, hátha van olyan, aki fejből tud egy jó megoldást, amit én X óra keresgetés és próbálgatás után találnám csak meg.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Zoley:
HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-a2sd+.zip
Van egy ilyen rész a romod update-script-jében:
symlink /cache/app_c/HtcContacts.apk SYSTEM:app/HtcContacts.apk
symlink /cache/app_c/Settings.apk SYSTEM:app/Settings.apkMeg a cache mappában ott vannak ezek az appok.
Ezek szerint ez a két app a cache partícióra kerül?Aztán jönnek ezek a sorok:
symlink /data/app_s/Browser.apk SYSTEM:app/Browser.apk
symlink /data/app_s/Calendar.apk SYSTEM:app/Calendar.apk
symlink /data/app_s/Gmail.apk SYSTEM:app/Gmail.apk
symlink /data/app_s/HTCAlbum.apk SYSTEM:app/HTCAlbum.apk
symlink /data/app_s/HtcFMRadio.apk SYSTEM:app/HtcFMRadio.apk
symlink /data/app_s/Mms.apk SYSTEM:app/Mms.apk
symlink /data/app_s/install_flash_player.apk SYSTEM:app/install_flash_player.apk
symlink /data/app_s/Quickoffice.apk SYSTEM:app/Quickoffice.apkHa ezeket a sorokat törlöm az appokat bele teszem a system-be és törlöm a számomra fölösleges appokat úgy, hogy elférjen 250 megán, akkor ha jól gondolom minden működni fog rendesen. Egy másik HD romból kb 40 megát töröltem, amiket soha nem használok.
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefon miért írja ki, hogy kezd kevés lenni a hely amikor van még 15 Mb helyem. Idegesít hogy miért írja ki, de főleg hogy ott az a kis ikon.
Választ előre is köszönöm!
Gábor -
-
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud e valaki Application protection-höz vagy ES Security manager-hez hasonló progit ami jól működik Desire-n.
A lényeg hogy az alkalmazások indításánál amikhez beállítom, kérjen jelszót.... pl üzenetek megtekintése stb....
A fent említett 2 is jó lenne, de csak akkor működik jól, ha a jelszóval védett program elindítása után a házikó billentyűvel lépek ki. Ha a vissza nyillal, akkor következő indításkor már nem kér jelszót.... tehát xart se ér.
Vagy kell vmi beállítás?
Köszi -
llaszlo
veterán
Amikor még Pulse-ra csináltam ROM-ot ott volt a bulid.prop fájlban egy beállítási lehetőség az alapértelmezett nyelvre. Ezt itt is be lehetne állítani? Hogy alapból magyarul induljon? HD rom esetén persze.
-
klayton#1
tag
Hello, egy gyors kérdés:
Class4 8GB-os SD-kártyával ajánlott A2SD használata, vagy nagyon lassú lesz? -
MODERÁTOR
-
r4z
nagyúr
válasz szegto #22680 üzenetére
Szia!
Én a Protector-t használom (narancssárga pajzs az ikonja, fejlesztő: Alexander Kosenkov). Az ingyenes verzió 8, a fizetős korlátlan mennyiségű appot tud lezárni. Képernyőlezárással és a notification bar-on lévő ikon megnyomásával tudod újra aktiválni a védelmet.
klayton#1: Nekem is olyan kártyám van, az A2SD+ ROM-ok úgy hasítanak, mint a szél.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
klayton#1
tag
Hm.. hát én még anno LeeDroid-dal használtam A2SD+ -t viszont észrevettem egy idő után, hogy lassul kicsit, ezért áttértem az extended ROM-okra, viszont amiket eddig felraktam, azokkal mindig volt valamilyen probléma [a legutóbbi pl. bootloopoltatja és nagyon belassítja a telóm néha], ezért gondolkozom most ezen a ROM-om, ami csak A2SD-t támogat. Ezért voltam kiváncsi mások tapasztalatára, hogy ragaszkodjak e a data2ext-hez, vagy jó az A2SD is.
-
racerx
őstag
válasz klayton#1 #22685 üzenetére
Csak annyival más a sima mint a +, -os, hogy nem rakja ki a dalvikot az ext-re. Viszont ez hely foglalás szempontjából nem szerencsés, mert így azért hamar be tud telni az memória. Szerintem még mindig ez a legstabilabb és legmegbízhatóbb módszer (mint az ilyen meg olyan data whatever cuccok, és ezer particiós csodák). Ha lassult akor nem ezért lassult.
-
cotag
senior tag
jelentem működik a desire- en az spb shell 5.
-
racerx
őstag
Nálam lassú volt, Főleg a magyar térképes navinál látszott. Érdekes , hogy a gingervillain-nál meg simán jó volt. Itt viszont a launcher lassult be mire mindent belőttem . Ugyhogy ismét vissza jó öreg megbízható, gyors Leedroidomhoz . Egyszerűen semmi se jött be, pedig próbálkoztam
-
llaszlo
veterán
Mi az a HTCLaputa.apk. Ez mire szolgál? Már google-ztam de nem jöttem rá.
-
MODERÁTOR
Láttok arra esélyt, hogy valahogy vissza heggesszem a HTC Navigation-t PZoley ROM-jába?
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Utólag tudok a system partícióra telepíteni?
Van S-OFF. CM 7 ROM-ot próbálgatom, és elég sok hely maradt még a system-en. -
_ATi_1
senior tag
válasz llaszlo #22698 üzenetére
Azt tudtam, hogy frissülni nem fog, csak azt nem, hogy rom telepítés után is tudok-e telepíteni oda valahogy.
Nem akarom átszabni a partíciókat, csak próbaképpen van fenn a mostani CM7, amíg nem érkezik meg az új micro SD kártya.
És a telepítés menete hogy néz ki? Simán beleteszem az apk fájlokat a system/app-ba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest