- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
válasz pzoley #22555 üzenetére
Na,közben feldobtam egy RUU-t,unrootoltam,és úgy nem volt hiba...
Éppen most rootoltam újra.
A hiba RCmixHD v 3.0-val jelentkezett,néha egyszerűen megfagyott,nem reagált semmire.
Azért cseréltem le a Te ROM-od,mert lassan reagált néha. (pl a képernyőfelélesztésnél,meg a telefonálás végén)
A partíciókat mindig az éppen aktuális ROM igényei szerint csináltam.Most azon gondolkodom éppen,hogy melyik ROm-ot tegyem fel,mert amikor ment,akkor jó volt az RcMixHD,de azért nem szeretném,hogy megint befosson.
-
james008bond
őstag
-
szata.68
senior tag
válasz james008bond #22752 üzenetére
Köszi. Nem beleszólásnak vettem,sőőőt. Várom a véleményeket!
(Az mondjuk kritérium,hogy HD legyen,de ennyi...) -
pzoley
őstag
válasz szata.68 #22751 üzenetére
Probálj ki egy sima data2extended rom-ot az teljesen más elv alapján működik.
pl. HD-ROM-FN-V3.1-data2Extended
Vagy maradj az A2SD-nél azzal nem lesz ilyen problémád, max a helyhiány, ha érint téged.
De a lassulások 95 %-át a valamilyen Backup által visszaállított adatok okozzák, vagy a rosszul beállított SetCpu.[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
válasz pzoley #22754 üzenetére
Próbáltam már azt is. (bár nem emlékszem miért cseréltem le,lehet,h csak kíváncsiságból)
/HD-ROM-FN-V3.1-data2Extended/
Backup-ot nem szoktam használni,mindig full wipe...bár HD rom-ok néha felpakolnak régi appokat,pedig nem megyek rá semmilyen restore-ra.
A SetCPU-t meg nem szoktam állítgatni,ahogy alapból van,nálam úgy is marad.[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz Viper26 #22745 üzenetére
Nálam ugyan ez volt reggel, de én voltam a hibás, mert tegnap próbálgattam a ADW Launcher EX változatát, és rajta felejtettem. Meg is volt az első újraindulásom.
Reggel le is szedtem, mert azon kívül, hogy lassítja a rendszert, semmit nem ér. Ha alapban használod, akkor semmi különleges, ha meg csicsázod belassul az egész rendszer. Nem azt mondom, hogy szaggat, vagy akadozik, de alapból sokkal lassabb lesz.
De azért még nem adom el az Amoled-es dézit!! -
siofok
őstag
sziasztok!Valakitudna nekem 1 listát adni,hogy milyen appok távolíthatók el gond nélkül a gyári romból?Mert zoley oldalán nem találom,pedig onnan szoktam puskázni.
OnePlus nord 2t
-
HTClegend
csendes tag
Tudnátok segíteni hogy hol lehet megnézni milyen típusú kijelző van a dézimben
(persze szétszedés nélkül)[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz Illusion1010 #22761 üzenetére
Nem lehet, csak az A2SD+ verziókat, mivel scriptet is cserél, abban meg nem a2sd script van !!!
-
barrasz
aktív tag
Szia Pzoley!
Szeretném megkérdezni,hogy a HD-ROM-FN-V4.2-1.84.661.1-data2ext++.zip romban ugye nem fordul a sense?
A másik kérdésem ha ehhez a romhoz szeretném felrakni a Trackball_Wakeup_Unlock.zip.és a Notification Power Widget V4.x_Normal.zip. dolgokoat mert ugye ezek kompatibilisek ezzel a rommal?
előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz szata.68 #22755 üzenetére
Amikor a romot telepíted, előszőr NE engedd fel a hálózatra, wifire és lesz egy olyan kérdés alul kisbetővel a beállítás során, hogy akarsz e backupot a googleval. Ne akard. Utána nem fogja leszinkronizálni a fél éve telepített programjaidat ( mint nekem a múlt héten ).
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz szata.68 #22762 üzenetére
Szia! Eddig nekem is ez a 4.2 -es jött be, nagyon szépen "muzsikál", nekem messze ez jött be, még így tele pakolgatás után ( és ADW EX, valamint SPB Mobile Shell után is ), persze frissen telepítve hasít igazán! De tényleg.
Ezúton is NAGY köszönet érte PZoley-nak!!![ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #22776 üzenetére
Attól még felrakhatja, ártani nem árt Pedig oda van írva a rom-hoz is !!
Ha kimondottan a ROM-jaimmal kapcsolatban van kérdés, kérés, észrevétel, ott a legújabb oldalam, hasonló hozzászólás funkcióval mint itt van, ezért ha lehet oda írjatok !![ Szerkesztve ]
-
laczkalne
csendes tag
válasz james008bond #22775 üzenetére
Sziasztok,ezt én is megtudom erősiteni.Az én igényeimnek tökéletesen megfelel ez a rom,igaz 2 napig a fórumokat tanulmányoztam(tanultam) és hiba nélkül sikerült a root,particionálás,és végül a rom.Ezuton is köszönöm a készitőnek- pzoleynek.A root volt a legnehezebb,de végül az xda találtam meg a tökéletes megoldást.És ha az ember 3-szor elolvassa,majd értelmezi akkor tökéletesen sikerül.
-
i92
tag
Sziasztok!
Megvettem pénteken a desirét.Érdeklődni szeretnék,h az akkum be fog-e valamikor állni vagy ennyit bír csak:
reggel 6-kor teló töltőről le.Rádió bekapcs és szünet nélkül ment kb 13:00-ig.volt kb 2 x 3perc beszélgetésem, kb 10perc netem 3gvel+10 perc wifin,2 db sms küldés 1 sms fogadás.
amikor nem neteztem wifi kikapcsolva 3g kikapcsolva.volt 15perc angry birds.Ennek fényében kérdezem,h nem gond-.e az,h már 16:12 perckor elkezdett sikítani,h töltőt kér mert 15% az akku.
Amugy task kill van fent és gyilkolja az alkalmazásokat.óránkéntira van beállítva az autó kill.
Megnéztem az abaout phone-ban a battery alatt mi kajálta az akkut:
cell standby 33%
phone idle:31%
wifi:16%
android system:15%
display:5%Lehet,h rossz az akku?
-
szata.68
senior tag
válasz james008bond #22775 üzenetére
Jaaa,akkor ezért volt...Mindig csak rámentem,h oké,szinkronizáljon.
Másik kérdés... Ti tudjátok valahogy az ő betűt helyettesíteni? (sms)
A többi ékezetessel nincs gond,mert másik irányba döntöm,és akkor minden oké.Üdv.
-
r4z
nagyúr
Szia!
Ne használj automata task killert, mert semmi értelme 2.2 alatt, csak az akkut meríti. Az akku kicsit később be fog állni jobbra (1,5-2 napnál többre semmiképpen ne számíts, de kb. 1 nap a reális), a kezdetek kezdetén nagyon hamar lemerül.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
_ATi_1
senior tag
A market automatikus app telepítését nekem a Setting/Privacy/Back up my data mellől kivett pipa szüntette meg. (mielőtt a ROM-ot letörlöm)
De egy másik módszer lehet, hogy amikor kéri a google accountot az új ROM, akkor a menü gomb megnyomására előjön egy menü, ahol be lehet állítani, hogy az appokat ne szinkronizájla.
Talán ezek egyszerűbb módszerek. -
Danaka
csendes tag
Sziasztok. Nekem olyan problemam lenne a telommal amire nem talaltam eddig valaszt a forumban hogy akarmit akarok telepiteni a telefon azt irja ki hogy: Parse error there is a problem parsing the package Froyo van a telefonon gyári Telenoros. ilyenkor mit csinaljak valakinek van valami 5lete esetleg?
-
batabe
senior tag
exchange-dzsel is szinkronizálom a telómat, és az utóbbi időben egyre többször csinálja, hogy valamelyik elemet (calendar vagy contact) nem hajlandó szinkronizálni, leginkább a telefonon lévő példányok elvesznek, a hibaüzenet sync protocol error
ilyenkor ha kitörlöm a teljes exchange fiókot, és újralétrehozom, jó lesz.
ez valami általános android probléma vagy a romommal lehet valami gebasz?
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
TheProb
veterán
Hi!
Ti ezen kép alapján mit mondanátok, hogy a "user" csinálta ezt a kijelzővel vagy tőle független. Plexi sérülés mentes, vmint végig tokban volt tartva, nem tudta semmilyen külső hatás ezt művelni vele. Csak azért kérdezem meg tőletek, mert jó volna tudni hogy ti mint kívül álló, független személyek mint mondanátok erre, továbbá szerintetek hogyan tudnám az igazamat bizonyítani a drága szeretett E-care-nek. Írtam HTC-nek is, de nemtom mit fognak tudni segíteni.
Itt a szervíz által készített kép a telóról:
[link][ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
r4z
nagyúr
válasz TheProb #22798 üzenetére
Én a júzertől függetlenre szavazok, ha tényleg nincs semmilyen külsérelmi nyom az egész telefonon.
lebok: Ha neked megéri a kockázatot az, hogy elfüstöl a telefonban (neadjisten maga a telefon), és ezáltal garancia nélkül kell javíttatni, akkor hajrá. Bár ezek a nagyobb kapacitású akkuk kb. annyit bírnak, mint a gyári, ha nem kevesebbet. Szerintem nem éri meg próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
lebok
csendes tag
A készülékben ugye 1400-as aksi van ha kicserélem egy 2600-asra az kárt tehet a gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs