Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz lenovomen #4608 üzenetére

    Igen, a garancia idő valóban a garancia papírra ráírt dátumtól számítva két év (én is nemsokkal ezelőtt beszéltem velük) de jó dolog ez az imei szám alapján lekért érvényességi/garancia idő, mert ennek alapján szintén nemsokkal ezelőtt fel véltem fedezni valamit.
    A speedshopnál 09.08-án vásároltam egy honor 8 telót. Minden szép és minden boldogságos, kivéve az, hogy az imei szám alapján lekérdezett garancia érvényességi ideje 2018.09.01. A huawei ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy csak az értékesítés napján kerül beregisztrálásra az imei szám, legalább is ami a garancia kezdési időpontját illeti. Magyarán ezt lefordítva, az én (de úgy néz ki, előttem másé volt) készülékemet már 09.01-én értékesítették, majd valamilyen oknál fogva vissza vitték a készüléket, amit a Speedshop ismételten értékesített, ez esetben nekem. Ha ez valóban így történt, akkor természetesen a Speedshoptol elmaradt a tájékoztatás, hogy a szóban forgó készülék (amit én megvásároltam) már használt készülék.
    Azóta beszéltem a speedshoppal, az előbb vissza hívtak, hogy ezeket email formájában is írjam le nekik, és azután kivizsgálják az "ügyet".
    Hát megmondom őszintén, repdesve várom....

Új hozzászólás Aktív témák