- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
A led néha kéken villog. Nem tudjátok, hogy mitől/hol lehet állítani?
-
-
dokee78
félisten
Mit kell beállítani a gyári email kliensben,hogy a freemail működjön?
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek miert van hogy a chrome mindig bent marad hatter folyamatban pedig bezarom rendesen. Aztan az energia tuzfal szol hogy a hatterben nagyon fogy az aram. Nem vedett alkalmazas
-
Sanki
addikt
Töltés közben milyen színnel kéne világítania az értesítő lednek? Nekem most ilyen narancssárgás - pirosas keverék, nem teljesen piros.
-
-
Hoorus
őstag
Nekem sem volt benne füles. (Euronics)
-
lenovomen
aktív tag
Honor 7 wifije erősebb volt.
Pedig az fém házas.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Tudom hogy nem ez a topic de Honor V8-at senki nem használ?Semmit nem találok róla.
-
-
gege321
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett nekem is a Honor 8 Gold és azt szeretnem kérdezni, hogy hol tudom regisztrálni a telefont a garancia miatt?
Köszönöm! -
Dwatti
addikt
válasz gege321 #3389 üzenetére
Ha a kijelző garanciára gondolsz arról itt találsz infót
További garancia infót találsz fent az összefoglalóban ![ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hátlapon a 2 matrica lejön simán?
Vagy nyomot hagy?
Pl ragasztás -
gege321
tag
Hello, beirtam az email cimemet a hicare-be es irja, hogy normal tagsag de hol latom, hogy meddig van garancia? IMEI szamot nem is kert vagy hogy hol vettem meg ilyenek.
Csak azert kerdem, mert a Sony-nal mas volt, ott lattam az evet meg mindent.
Azert ertetlenkedek, mert nem akarom elloni a garanciat.
Koszonom!(#3391) Dwatti
Neked is koszi! -
Shyciii
veterán
November 3-án nagy bejelentés lesz, méghozzá az EMUI 5.0, úgyhogy lassacskán akkor már Honor 8-ra is fog jönni
-
Dwatti
addikt
válasz gege321 #3394 üzenetére
Hi care Szolgáltatási szabályzatban le van írva.
de Én kaptam írásos garanciát az üzlettől is :Vásárló neve: xxxxx
Megrendelési száma: xxxxxx
Termék megnevezése: 8, Dual SIM, Fekete
Termék márkája: HONOR
Megrendelés időpontja: 2016.szeptember.27
Jótállás kezdőnapja: 2016.szeptember.30
Jótállás ideje: 2 év / 24 hónap
Vásárló e-mail címe: xxxx@freemail.huA Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!
III. TÁJÉKOZTATÁS
A Jótállás alapján a jótállási jogokat a Vásárló az Eladóval szemben érvényesítheti.
A Jótállás kezdőnapja megegyezik a Termék vásárló általi átvételének napjával vagy ha a Terméket az Eladó vagy annak megbízottja helyezte üzembe, akkor az üzembe helyezés napjával.A Jótállás – Jótállási jegy hiányában – a Termék vásárlásáról a Vásárló részére küldött számlának (a továbbiakban: ”Számla”) a bemutatásával is érvényesíthető azzal, hogy a Számlára a jelen bekezdésben foglaltak értelemszerűen irányadóak.
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
Csak kerdeztem mert nem volt meg Huawei telom, csak ne legyen semmi baja es akkor kb mindegy, hogy van ez a gari dolog.
Meg valami, rendeltem foliat nillkin-tol plusz a vmall-rol tokot (Honor 8 PC Case) de fulest milyet erdemes venni mert ugye az nem volt a dobozba?
Koszonom! -
peanar
senior tag
válasz gege321 #3394 üzenetére
és (#3395) lenovomen
Nem értem, vásárlásnál kaptatok garancia papírt, számlát, blokkot. A vásárlástól számított 2 év a gari illetve 3 hónap a kijelzőre vonatkozó csere gari.
A kínai verzióknál részletesebb a HiCare app, ott valahol meg lehetett nézni, hogy meddig van a gari, itt elég a gar papír vagy a számla.
A HiCare app beolvassa a telefon adatait, regisztrálás után le is lehet kérni HiCare app/Én/itt bökj az email cimedre, majd Beállítások/Adatalany kérések/Kód kérések. Ezután elküldik a beregisztrált email címedre.(#3395) lenovomen
Én a kínai verziójú honor 6+-omat tudtam "VIP-esíteni", de ott volt is jelentősége! Már pontosan nem emlékszem, de a dobozban volt egy VIP kártya, azon egy szám. Azt beütve 2 évig vip tag voltam, ami 175GB tárhelyet vont maga után, azaz 2 évig ingyen elvezhettem ezt a nem kis méretű felhő tarhelyet. Mivel az eu verzióból kihagyták a Cloud alkalmazást, nem hinném hogy barmi előnye is lenne a vip tagságnak.[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, betűtípust hogy lehet cserélni? Nem találok igazán pontos leírást. Esetleg valaki szájbarágósan letudja írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest