- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
Én nagyon meg vagyok elégedve a B389-es rommal. 3-3.5 óra kijelzőidőm szokott lenni, de ebből sok Shadow Fight 2 (tehát játék) meg sokat használom modemként a telefont (mobiladat hotspot) hogy korlátlan nyári adat van a telekomnál.
-
Juleshu
tag
Sziasztok.
A Honor 8 active dual sim-es? A leírásban hol fel van tüntetve, hol nincs, ezért a beszerzés előtt gondoltam rákérdezek a tulajoknál. Tehát miközben egyik sim-mel megy pl .a zene vagy a video-stream, vagy akár beszélek, a másikon jött hívás is kicsöng?Honor 8 vagy 9?
Az active duál nekem nagy előny.(Huawei G7) --> Honor 8
-
Pystyke
tag
A gmail-fiókban levő telefonszámokhoz tartozó képeket miért csak homályosan látom?
Elég gázul méz így ki...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
-
stickermajom
addikt
válasz ADAM1337 #19458 üzenetére
Jut eszembe a belecsörög a füledbe-ről: Az értesítéseket hívás közben sikerült valakinek kikapcsolnia? Borzasztóan idegesítő, hogy hívás közben belecsipog/belerezeg a fülembe. Headsettel egyenesen fáj tőle a dobhártyám. 1-2 órás hívások alkalmával lenémítom a telefont, de pár percnél nem tudom ezt megtenni. Do not disturb-nél be lehet állítani egy olyat, hogy a Phone event-nél bekapcsoljon, de ez nem történik meg..
-
törölt tag
válasz stickermajom #19459 üzenetére
Elvileg híváskor automatikusan át kellene tegye DND-be (vagy vibrate only-ba), Lineage OS-en még már nm is tudom milyen rendszeren így működött nekem.
Itt elég rapszodikusan működik a dolog, néha hiába teszem át kézzel DND-be, ugyanúgy pittyegnek az értesítések, illetve a másik, hogy az értesítések hangereje headsetben például maximális hangerővel szól, ami kicsit gáz szerintem, me lehet tőle süketülni, de simán önmagában is hangosabbak, mint kellene, és a hangerő állításával nem változik érezhetően.
-
L.Robi98
újonc
Sziasztok!
Miért van az, hogy az FRD-L09 szabványú honor 8-as telefonom (7.0-ás androiddal) csak 76476 pontot ért el az antutuban? Nem mintha olyan nagy baj lenne, de azért csodálkozom rajta, mivel hogy minden háttérben futó alkalmazást bezártam a lefuttatás előtt. Eddig minden videóban amit néztem, 90ezer felett teljesített ugyanez a telefon. Főleg a 3D animáció rész az ami jobban szaggat. Persze a mindennapi használatban ez nem mutatkozik meg, mert nagyon gyors a telefon, egyszer nem fagyott még le és szinte soha nem akad.
Lehetséges, hogy szoftverfrissítés után kéne csinálni egy gyári visszaállítást? Mert emlékszem, hogy a régebbi telefonok azok nagyon csúnyán akadoztak szoftverfrissítés után és gyári visszaállítást kellett rajtuk csinálni.
Előre is köszönök mindenféle segítséget
-
Kbali
nagyúr
válasz L.Robi98 #19468 üzenetére
Szerintem, ha nem észlelsz semmi anomáliát a telefon működésével kapcsolatban, akkor megkímélheted magad az újrahúzás, belakás időigényétől. Én Honor 6-ról jöttem, FR nélkül a hatos utolsó biztonsági mentését (miután az éppen elérhető frissítéseket feltoltam: 131-360-381 majd a már belakott telefonra a 389) toltam fel a telefonra és nem érzek semmi problémát.
Amúgy én emlékeim szerint életemben egyszer futtattam benchmarkot, pedig már 2009-10 óta vannak/voltak androidos, win-es, ios-es készülékeim. -
Orgi
addikt
Helló, én ezt írtam a Telenor topicba pár napja, de igazából előző telómmal nem volt ilyen problémám:
"Sziasztok, kb 3 éve vagyok T felhasználó, előbb egy BB Passport, majd most egy Honor 8 készülékkel, mindkettő független volt, simem a legújabb nano, csomagom DPI. Eddig nem volt problémám ezzel, de egy ideje már feltűnt, hogy egyszerűen rosszul hallom a másik felet, csapnivaló a vonal, csomószor beszélünk és egyszerűen alig értem, mit mond. Ugyanakkor neten át oké a dolog, Viber-szerű progival... Most nem tudom, ez másnál is ilyen, kifogásolható minőségű, minden szolgáltatónál ez van? Előtte Vodás voltam, de nem rémlik ilyen gond... Gondoltam veszek egy más szolgáltatós sim-et tesztelni, de azért érdekelne más tapasztalata..."
Most nagyon érdekelne, mivel lehet a gond, vagy simán csak romlik a hallásom, de nekem az előző szoftver verzión is ez volt már...
-
Orgi
addikt
válasz brainticket #19471 üzenetére
Megpróbálom, bár csak 2 hónapos kb a készülék...
-
Danny Ocean
csendes tag
válasz brainticket #19471 üzenetére
Az előbb telefonáltam, épp kértem, hogy hangosabban beszéljen a túloldal, mire jött egy email pont és hallottam állati hangosan a fülhangszórón a levélérkeztetési hangot, szóval nem a hangszóró a ludas .
Azért kitakarítom, mert az sosem árt.:: What we do in Life, echoes in Eternity ::
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van a készülékkel, hogy az utóbbi egy hétben nagyon halk a kézibeszélő hangszórója. Nagyobb zaj esetén alig hallom a másik felet, max akkor érthető, ha erősen a fülemhez szorítom. Másnál volt már ilyen hiba?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Juliuska
senior tag
Említette már valaki, hogy a B389-en a multitask sajna, nem az igazi...?
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
törölt tag
válasz Naughty9011 #19463 üzenetére
-
loukie
tag
Sziasztok! Járt már valaki úgy, hogy a wifi este 10-től reggel 7-ig nem igazán működik? Egyszerűen nem tudom miért csinálja ezt már vagy 2 hónapja. Nagyon bosszantó, de főleg az, hogy nem találom a megoldást!
-
Vitya103
tag
Miért van az hogy minden optimalizálásnal ezt írja ki? És Nagy fogyasztasuakat nem jelez a telefon egész napos használat alatt kb két óra kijelző időt tud volt már fr volt urja újra telepítés b131 tol is és nem tudom mit csinálok rosszul. Volt már úgy hogy újra be laktam volt már úgy hogy biztonsági vissza allitasbol és teljesen újra be lakott se tudta jobban
-
Yasuo
aktív tag
Valakinek van most a telefonján Cafele üvegfólia?
-
Csabikavagyo
tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy lassított felvételű videót tovább küldve simán normál sebességgel játssza le?
-
Sanki
addikt
válasz Csabikavagyo #19489 üzenetére
Külön el kell menteni, ahogy Te szeretnéd.
Összefoglalóban megtalálod. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van a készülékkel, hogy az utóbbi egy hétben nagyon halk a kézibeszélő hangszórója. Nagyobb zaj esetén alig hallom a másik felet, max akkor érthető, ha erősen a fülemhez szorítom. Másnál volt már ilyen hiba?Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
Persze. Ilyen amatőr hibát nem vétek
Annyit még észrevettem, hogy a hangerő beállításoknál nem lehet 0-ra levenni a hangerő csúszkat. Nálatok is így van?
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
LXIX
csendes tag
A hátlap csúszósságának köszönhetően sikerült összetörnöm a telefon kijelzőjét (bal felső sarok + alul keresztbe repedés). :-(
Viszont mivel csak alig több mint 1 hónapos a telefon, a Honor 3 hónapos extra kijelzőgaranciájának köszönhetően a szerviz garanciában kicserélte 2 nap alatt.
Őszintén megmondom, hogy eléggé meg vagyok lepődve. Meg voltam győződve, hogy van valamilyen apróbetűs rész, ami miatt a saját hibából összetört telefont mégsem fogják ingyen javítani. De nem volt. Kijelző + hátlap + akku + ujjlenyomat olvasó csere (a munkalap szerint) garanciában.[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
-
Pystyke
tag
Lehet valahol a zenére basszust tenni?
Olyanok a zenék,
mintha régi sokol-rádióból jönne..Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest