- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
A B389 alatt milyen a kamera próbáltátok?
Milyen a Honor vízjel?
-
Quqesz
nagyúr
-nem
-eddig az összes verziónál levette
-nem akad, a laggok ugyan ott vannak mióta 7.0 van fent
-ujjlenyomat olvasó kb 1 sec és kevesebbet hibázik, mint b360 alatt
- nem vettem észre minőségromlást képeknél, de a vakus képeknél a fókuszálás tud hibázni(de kevés ilyen fotót lövök)Nálam....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SlausK
tag
Van egy olyan elképzelésem és ezzel lehet egyetérteni vagy megcáfolni, hogy oké a B381 nem sikerült túl jól, de ettől függetlenül az Android Rendszer és az Android OS folyamatok más ROM-okon, sőt más készülékeknél is indokolatlanul eszik az akkumulátort az utóbbi pár hónapban. Folyamatosan nyomozok a megoldás után, sok fórumon túl vagyok és mások is szenvednek ettől.
Na most mivel a következő hetekben szükségem lesz a hosszabb üzemidőre (amilyen régen volt) és nem bízom a szerencsére, hogy mikor dobja fel a B389 frissítést így elkezdtem az elmúlt jó pár napban ugrálni visszafele. Természetesen mindig volt FR!
Kezdtem a B380-al amivel anno 1400 órás futási időt is elértem hiszen minden flottul ment és bár nem volt B131-es üzemideje, de teljesen vállalható volt a reggeltől estig tartó használattal sok hívással, 4-5 óra SOT teljesítményével. Sajnos a mostani éles tesztek alapján nem tudta ugyanazt hozni mint pár hónappal ezelőtt, meg is lepődtem.
Gondoltam vissza nézek B360-ra, hiszen mindenki imádja. Ugyanaz fogadott...
Végső elkeseredésembe egészen a B131-ig "menekültem". Decembertől egészen februárig azt használtam, azóta sem tudta egyik Nougat ROM megközelíteni azt a teljesítményt. Úgy voltam vele lemondok az EMUI 5 plusz funkcióiról és gyári témájáról, így a biztos megoldást választom, B131.
Pár napja már megy és a két kritikus folyamat ébren tartó magatartása továbbra is fennáll, de csak olyan 70%-os hatásfokkal, ami persze jobb mint Nougaton, viszont továbbra sem elfogadható.
Tudni kell, hogy a fiókok száma, a szinkronizáció, a programok, a bekapcsolt funkciók minden esetben ugyanazok voltak mindegyik verzión és a decemberi készülék beszerzés óta nem került rá plusz program ami befolyásolná a kapott eredményeket. Amiben eltérés volt az az eltelt idő és az azóta érkező program frissítések. Csak ebben látom az üzemidő probléma forrását és mivel más készülékek is érintettek így nem a Huawei hibája lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz Csabikavagyo #18050 üzenetére
+1
-
jatszo
aktív tag
Kérünk a Honor vízjelről képet. 😀
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Ha esetleg valaki keresné: Honor 9 alapértelmezett háttérképek.
-
dave0825
őstag
válasz voros89 #18056 üzenetére
Emiatt jobban várom a B389-et, mint a monokróm mód miatt. Nekem tetszik ez a vízjel. P9-en láttam, kerestem is, hogy nincs-e Honor-ra, de nem találtam. Meghallották a gondolataimat a Huawei-nél.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Yasuo
aktív tag
válasz Quqesz #18052 üzenetére
Jó neked, sajnos nálam elég rosszul teljesít a B381. Na majd a B389.
Más:
Ki szeretnék próbálni egy ilyen kombót: bumper, matrica. Egy ilyen bumper tényleg nagyon leárnyékolja a wi-fi jelet például? A matrica kb milyen vastag lehet? Rá lehet rakni egy tokot, ha úgy adódik, vagy nem illeszkedne?
Szerintetek kék telóhoz gray, vagy silver bumper?[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
Lehet jó lesz ez a b381 felraktam megint ugye hogy jöjjön rá a b389.
Kíváncsi vagyok éccaka mennyit merül majd.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Ma azt vetem észre, hogy a WiFi jel gyengébb vagy nem is fogható B381 ott, ahol B360 még jó volt.
-
nrg_52
addikt
válasz 7Heads Drago #18071 üzenetére
Felesleges rollbackelned, mert 381-tol felfele nem megy fel egyik sem. Viszont valakinek mar 380-ra is jott a 389 ota. Ahogy ismerem a formamat nekem viszont 381-re is utoljara fog jonni, valszeg hamarabb lesz pv vegu feltolhato verzio ff-ben, minthogy otan megkapjam. 😂
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Tocika
aktív tag
Valóban érdekes ez az ota.....
Én elörendelésben vettem a készüléket ,a hivatalos megjelemés napján már a kezemben volt....
A frissítések mégsem jönnek.... -
Sanki
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
B381: 22:20 26% - másnap reggel 5:40 23% akksi. -
Rosy
csendes tag
B131: este 21:30 - 100% - reggel 7:25 - 99% 😁
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a főképernyőn a betűk színe változtatható-e, illetve a beépített időjárás app betű színe állítható-e?
Ha igen akkor mi módon?Előre is köszi a helpet.
-
Adami83
tag
válasz ORCA58 #18019 üzenetére
Na de most ez így elég gázul néz ki szerintem
Csak hogy a merül nem merül témához is hozzászóljak. Nekem utoljára verzióváltásnál volt fr. A b381el merült nagyon éjszaka 8óra alatt majdnem 20%ot de szerencsére pár napra jött a b389 és az meg ia oldotta a problémát. Most 1-2%nál megint nem merül jobban éjszaka
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Tegnap én is tulajdonosa lettem ennek a csodának, rendelném is a tokot (MSVII lesz), de kettő kék színű is választható, egy árnyalatnyi különbség ha van köztük, viszont a kínai felirat a kép mellett más, szóval biztos nem egyforma. Persze a kis kínai a leírást megoldotta egy huszárvágással. Mindnél "as photo" a megjelölés...
Szóval a kérdés: [link] Valószínű akinek ilyen van, innen vette, szóval melyik a kékre való kemény kék? Az első, vagy a hetedik? Köszi
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
ORCA58
addikt
válasz Adami83 #18083 üzenetére
Ez az átment ronda az biztos. Szerencse, hogy gyorsan lapozgatok, így nincs sok idő nézegetni.
A merüléshez csak annyit, hogy az 1-2 % az a normális. Ha agyon csapnak sem tudom mi okozza néha a "Titanik szindrómát". P9Lite-on a Nugat Béta csinálta nálam. Hónapokig volt fent, mert csak a héten jött a frissítés. Az ég világon semmi különöset nem csináltam a ROM-mal (még FR-t sem). Csak kikapcsoltam egy időre mindent ami szinkronizál, netet használhat a háttérben akkor jó volt, és egy idő után meg is javult. Bármit bekapcsolhattam éjjel mély alvásba ment a teló is. A Play ez idő alatt azt hiszem frissült. Hogy más google szolgáltatás is vagy sem nem tudom, mert nem kérdez csak frissül.
Az csak hab a tortán, hogy a frissítéssel a normál üzemidő sokkal jobb lett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest