-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Quqesz #18600 üzenetére
Pedig ezeket a dolgokat nem lehet rosszul csinálni! A rollback és az updater file is adott, én is ugyanazokat a kombinációkat használom, mint más. Reset is van minden egyes frissítés között, szóval nem velem van a baj...
Gyakorlatilag szívok minden egyes frissítés után...[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
Én meg kivártam az OTA-t nem kellett rollback nem kellett FR, stb. és frissítésenként nem veszek észre jelentősebb romlást inkább csak a javítások + hatását.
Lehet van egy ROM számláló és a sok oda-vissza manuális felrakással elérted a limitet és most bekapcsolt a tervezett elavulás idő mód[ Szerkesztve ]
-
-
Sanki
addikt
válasz atillaahun #18615 üzenetére
Az elvileg csak teljesképernyős alkalmazások esetén aktiválódik, régen MM alatt az egész rendszer felbontása változott, nougaton már nem.
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz atillaahun #18622 üzenetére
Minden bizonnyal.
Front van? -
lecso56
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most szólt hogy frissítem e b389 re.
Láttam pozitív meg negatív élményeket is.
Nem tudom mi az amiben biztosan jobb lett mint előtte?
Az akku idő jobb lett?Válaszokat
Huawei Mate 10 pro titanium gray BLA-L29 142(C432) & Xiaomi mi Band 3
-
Quqesz
nagyúr
válasz lecso56 #18624 üzenetére
Jobb lett, frissíthetsz
zzola
Mozzarella arra gondolt sztem a user error-ral, hogy valami mégsem nálad jött össze jól telepítgetések közt. Ilyenkor néha elég egy kis hiba és annyi(pl letöltés közben megakad maga a letöltés). Az, hogy szinte csak nálad jelentkeztek ezek a hibák és másnak hibamentes azt jelzi, hogy nem a szoftver a hibás. Lehet érdemes lenne felraknod újra a b120-at és onnan ota lépkedni felfele végig. De ez csak tipp.
Ezen a user erroron meg ne háborodj fel, sokszor volt már, hogy vki végigszenvedett egy telepítést és közben ő bahta el(többek közt én is az LG 4X HD frissítését manuálisan kdz-vel, majdnem beégettem a kék színt a kijelzőbe, pedig én rontottam el).[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Nick no.1
aktív tag
válasz lecso56 #18624 üzenetére
Ha nem a gyors verziót rakod fel akkor jobb az akku idő.
A full verziót a következő képen tudod letölteni,Beállítások-rendszer frissítés- a jobb oldalon a három pontra rányomsz,majd a " Legfrissebb teljes csomag letöltése"Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
Sanki
addikt
Az egymásnak esést hanyagoljuk uraim. Eddig szerintem mindenki kapott itt segítséget és, aki jönni fog az is kap.
A témát zárjuk is le itt.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Nick no.1
aktív tag
-
Pystyke
tag
Urak!
Érdemes innen rendelni?
Gondolom itt nem él
a három hónap kijelző-garancia...
Nem is értem, hogy ha a gyártói garancia 2 év,
Akkor itt miért nem?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
r0by
addikt
Ilyen üvegfóliát rendelt már esetleg valaki?
-
Pystyke
tag
Két változat közt őrlődöm...
Megveszem függetlenül 105 körül
Meg 6 100 havidíjam a készülék nélküli hűséggel, ha valami baja van fizethetek futárt, vagy kocsikázhatok 2,* kb 100 km-t,
Vagy megveszem a telenornál 84 000,ért,
De akkor két évig 1 500-al több a havidíjam...
Az úgy 120 000 ft...,
De helyben tudom intézni a garanciáztatást,
Még cserekészüléket is kapok...
Szerintetek melyik éri meg jobban?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
sajp63
tag
Sziasztik.
A Recoverys FRnel csak a wipe data/factory resetet szoktatok csinalni, vagy a wipe cache partitiont is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest