-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok!
Öcsém leejtette Honor 8-át jobb alsó hátsó sarok szilánkosra tört, illetve a jobb felső saroknál is. Telefon működik. T-mobilos, van hozzá készülék biztosítás. Kérdésem az lenne, hogy járt e már valaki közületek így, kb mennyibe fáj a hátlap csere, átfutási időnél mire lehet számítani? 23000Ft önrész van írva a biztosítási papíron, ezért próbálok mérlegelni hogy érdemes e egyáltalán kicseréltetni. Bármi tapasztalata van valakinek kárrendezéssel?
Kijelző ép, telefon működik, csak a hátlap törött, repedt.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz gabo91 #19704 üzenetére
Ha nincs még 3 hónapos a készülék, akkor a cseregaranciát kéne megpróbálni.
Amúgy képernyőcsere ára. -
zzola
titán
Szerintetek mi van akkor, ha az iránytű és emiatt a GPS is meg van bolondulva? Körbe-körbe forog a készülék-saját maga szerint... video
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
Atya ég, most rendeltem ilyen telefont és a mai nap, vagy 4 hiba is felmerült vele kapcsolatban.
Elbizonytalanodtam, hogy tényleg akarom-e.Most még meggondolhatom magam..... sok vele az ilyen hasonló kis szoftveres hülyeség? Eddig csupa jó dolgot olvastam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Internetezésnél szerintetek wifin gyorsabban merül a készülék mint mobilnettel?
-
zzola
titán
Az a vicc, hogy akárhányszor belépek az iránytűbe, mindig kalibrációt kér, ha végicsinálom akkor is...
Én nem sokat foglalkozok vele, mehet a szervizbe, kérem a cserét. Tényleg ez a készülék nem hogy jobb lenne a frissítésektől, napról napra sz@rabb lesz. Ilyen problémám még egy készülékemmel sem volt, pedig néhány megfordult már az elmúlt 20 évben...
[ Szerkesztve ]
-
badrian250
tag
Ilyen MSVII tokkal van valakinek tapasztalata? Mennyire véd pl leejtés esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
válasz badrian250 #19721 üzenetére
Itt írtam róla pár sort, elég sokan vettünk ilyet. Összefoglalóban találsz még képeket.
-
Quqesz
nagyúr
Ilyen volt nekem is, de egy restart helyrehozta. Felcserélte észak és délt....újraindítás után egyszer kalibráltam és jó. A gogli maps is kalibrál, ott 8-asokat kell csinálni(ezt írtad is). Azóta nekem jó.....
Azt a kalibrációt végigcsináltad, amiről képet raktál be?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
zzola
titán
válasz mantequilla #19734 üzenetére
Lehet. Állítólag a föld mágneses mezője változik.
-
ocecica
csendes tag
válasz Quqesz #19681 üzenetére
Na megoldódott a nem tudok az engedélyezésre nyomni problémám
Ha másnak is van ilyen, valószínűleg egy olyan alkalmazás van a telefonon, aminél engedélyezve van, hogy más alkalmazások előtt előtérben legyen, nekem a LUX volt a bűnös. Alkalmazásinformációnál van egy ilyen, hogy megjelenítés más alkalmazások felett. Ha ott az igent nemre cseréled valószínűleg meg fog oldódni a probléma -
ocecica
csendes tag
válasz Quqesz #19739 üzenetére
Köszönöm, az érdem a amúgy barátomé, ő valahol a OnePlus3T fórum legmélyén talált rá erre a problémára (és neki is volt ilyen, csak eddig nem tudtam róla )
Lehet meg kellene vele vitatnom sűrűbben a telefon problémáit... Csak amikor hetente rakja újra és rak rá másik romot meg kernelt meg anyámkínnyát, akkor egy idő után már nincs kedvem követni a történéseket[ Szerkesztve ]
-
1976ramones
tag
Sziasztok! Sikerült már valakinek kapcsolatot létrehozni canon cw programmal ,telefon és fényképező között? Addig eljutok,hogy látja egymást a két készülék,de ha el indítom a programot a telón nem történik semmi Az előző telefonomon megy gond nélkül,sony xperia sp-n.Köszönöm!
-
istnag
addikt
válasz Diák66 #19735 üzenetére
Nagyon jól működik a telefon, jó a szoftver része. Ami nekem nem annyira jön be, az az anyaghasználat, nem az üveg miatt, mert az tetszik, hanem az amilyen "vastagságú" anyagból készült pl a hátlap. Kicsit megkocogtatom és rezeg stb. A beszédnél oda kell figyelni, hová tartod, mert ahogy eltávolodik a szádtól a mikrofon, már jeleznek, hogy nem hallanak. Kihangosítva lehetne hangosabb, a hangszórók is ha épp azon szeretnék meghallgatni valamit. (m8 elkényeztetett ).
Néhány szoftveres baromság is van benne, DE ár/érték arányban kitűnő telefon. Kamera nappal nagyon jó este átlagos. -
m1lan
őstag
válasz luciferk #19745 üzenetére
Lekopogom, nálam is hibátlanul teszi a dolgát a 8-as, pedig tavaly október óta nyúzom, és jelenleg nincs is olyan telefon a piacon, amire nyugodt szívvel lecserélném. A szoftverrel nálam nincsen semmi gond, pedig még Marshmallow-val kezdtem, és már 4 OTA frissítés települt rá FR nélkül. Az üzemidő nálam valahogy mindig kiemelkedő volt a többségéhez képest, bár azt hozzá kell tenni, hogy ésszel használom, így 7-8 óra kijelzőidővel zárom a napot általában. A kamera eleinte kissé csalódás volt, de a frissítések folyamatosan javítottak a képek minőségén, így most már mondhatni tökéletes.
Még mindig pont annyira imádom, mint az első napon.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest