- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo22
tag
Az akkumulátor merüléssel kapcsolatban, nekem be van állítva az autómatikus profil váltás, 21:00-6:00 között takarékosra és minden ki van kapcsolva (szinkron, wifi, adatforgalom stb.)
Azt figyeltem meg hogyha 21:00 előtt húzom le a töltöröl, akkár csak 5 perccel, reggelre 10% merül.
De ha 21:01-kor huzom le a töltöröl, akkor csak 2% merül reggelre, és mintha napközben sem merül olyan gyorsan, miért van ez?
Valaki megfejthetné. -
Gloob
addikt
válasz Hege1234 #6401 üzenetére
Root jog, és egy SDFix a playról, és már tud is írni a külső SD-re is.
Az L esetében valahol olvastam, hogy visszakerül a külső SD-re írás lehetősége, de nem egészen úgy, ahogy eddig volt. A telepítésnél kell megadni a külső SD-re íráshoz a jogokat. Nehogy már teljesen engedjenek a nyomásnak Google-éknál. Beleraktak egy csavart azért.Samsung Galaxy A52S
-
Hege1234
addikt
nem erre gondoltam
ezt az összes cm rom alapból tudjanekem arra kell a jelly hogy belsőnek lássa a külső sd kártyát
és ne kelljen nekem egyesével linkelgetni a játékokat/programokata régebbi miui romokkal ez nem volt gond egy wsmtools és egy XExtStorage modullal tökéletesen működött
de ott meg a ramkezelés miatt használhatatlan a telefonvagyula 45-ös rommal meg nem működik
-
battag
aktív tag
válasz wocsok17 #6395 üzenetére
Szia!
Én csak a google-el szinkronizáltam. Igazából abban sem találok "logikát", hogy mely események másznak vissza törlés után vagy duplázódnak, teljesen véletlenszerű. És mikor ránézek a google calendarra, akkor minden úgy van ahogy lennie kell. Valami a szinkronizálással lehet, bár, ha a webes felületen felviszek egy új dolgot, az szinte azonnal megjelenik a telefon naptárjában is.
-
ORCA58
addikt
válasz Hege1234 #6404 üzenetére
Hege1234
Venni kell egy Alcatel OT995-öst, ott nem gond az SD-re írás sem gyári sem CM romoknál.
Még azt nyúzom, de lehet csak 2 napig. Bár Xiaomit szeretnék venni, most 2990 Ft-ért rendeltem a T-nél 2 év hűséggel egy Huawei Ascend G6 -ot. Nem tudom milyen lesz a benyomás, de a Xiaomi rajt marad a listámon.battag
Ez a hiba nem hiszem, hogy telefon függő lenne.
Engem a Google szinkron már többször megviccelt. Mindent duplázott. Készített 2 címjegyzéket, Egy Google és még valami sajátot.[ Szerkesztve ]
-
balika011
senior tag
válasz Hege1234 #6401 üzenetére
Az a baj, hogy az egész egy hatalmas sz*pás mert durván át lettek írva a qcom kernel és driverek lollira, mi meg még mindig azt az őskövület jb-t használjuk, így szinte mindent újra kell írni. Most ott tartok, hogy bebootol, kép nincs, és 0 hardware-es optimalizáció, szóval ha lenne is kép akkor is lassú lenne.
Ténylegesen neki kell állnom majd a kernel visszafejtésének. Anélkül nagyon meg van kötve a kezünk. Mennyünk Kínába és lopjuk el a builder gépeket, kellennek a források!A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
Hege1234
addikt
válasz balika011 #6407 üzenetére
miui mi a rákért védi ennyire a jb kernelét ? ?
ha kitkat-et kiadták mivel elég sok custom rom van
vagy nem adta ki csak visszafejtették ?sajna ezekhez már nem értek de az elég szpás hogy mindenki csak a kitkat-el foglalkozik
amivel nem is lenne baj ha normálisan kezelné a külső sd-t
mert sztem a 8gb belső tár az userek pár százalékának elég
és ennél a telefonnál tudtommal nem is lehet 16 vagy 32 gb-al kérnitudtommal lett egy beépített emberünk
-
kriszpontaz
veterán
Nos srácok, úgy néz ki következő hónapban jönni fog a V6 Redmi 1S-re, de még nincs konkrét időpont sem Beta rom, de az adminisztrátorok megerősítették a hírt.
Viszont lesz még egy köztes frissítés ami eddig csak az indiaiaknál kalandozik, V45.3 néven. Abból sincs nightly vagy beta rom nálunk. -
Aethelstone
addikt
-
kriszpontaz
veterán
válasz Aethelstone #6416 üzenetére
Első körben persze a China ROM jelenik meg, utána a GLOBAL, de gondolom abból hegesztenek gyorsan a xiaomi.eu-n magyar romot (mindig abból csinálják).
-
FJanike
csendes tag
válasz Aethelstone #6416 üzenetére
Én egy hónap Kra5 CM11 után álltam vissza a miui-ra, a cm 11 nem jól kezeli a kétkártyás létet. Az akku-kérdéssel kapcsolatban kíváncsi vagyok, hogy a miui hogy fogja bírni. A cm11 két kártyával, wifivel, adattal, játékkal, hívásokkal hozta az egy napot.
-
Aethelstone
addikt
válasz kriszpontaz #6417 üzenetére
Az nem baj Nekem speciel a V5-el sincs semmi bajom, úgyhogy "ráér" a V6, de a videók alapján nagyon csecse lesz
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Jojo22
tag
fogalmam sincs de ugyan annál a % huzom le kb, csak más időpontban, egyszer 10 máskor 2 % merülés logikátlan, mindegy végülis, de érdekes!
Nem akkarom egész este a töltőn hagyni mert a speciális töltője egész éjszaka cicereg és van hogy álmomból kelthetnek fel a munkám miatt, így a szobából nem viszem ki.
-
dioka7
senior tag
hát akkor passzolom a kérdést. Esetleg javaslok egy másik töltőt, nekem van egy energizer 2 USB-s, ha 1 megy 1A, ha mind a 2 akkor 500-500mA a töltőáram. Egyedül használtam, semmi bajom nem volt vele, bár mostanában visszaálltam a gyárira, de igazából nem tudom miért, mert semmi különbséget nem tapasztaltam köztük. Szóval egy másik töltő orvosolhatná a "cicergés" gondot, és tölthetnéd reggelig.
-
djula
aktív tag
válasz kriszpontaz #6417 üzenetére
Az eu romot (és a miuihu-t is) a china romból csinálják, nem a globalból.
Amúgy köszi az infót, várjuk a v6-ot. Kíváncsi leszek, ebben mi lesz a screen lock pinnel -
stojesz
tag
válasz kriszpontaz #6415 üzenetére
Olyan nagyon nem értek hozzá, úgyhogy láma kérdés jön: ez a V6 márKitKat vagy még 4.3?
Köszönöm!
www.stojcsics.hu
-
terra052
őstag
válasz kriszpontaz #6427 üzenetére
Es abbol a MIUI alatt milyen kulonbseget fogunk eszrevenni? V5 alatt sem erzem a JB-t, ha nem tudnam, nem jonnek ra soha.
werkmania.hu
-
Aethelstone
addikt
A V5-tel mi a baj ezen a téren? Szerintem teljesen korrekt módon működik.
CM11 vs MIUI5 még egy pár mondat erejéig....
Persze, jöhet a flame, de a MIUI5-öt összehasonlítani egy CM11 stock telepítéssel eléggé ambivalens. Szeretnék egyszer egy tesztet olvasni arról, hogy mit hasít a CM11, amikor már ugyanazokat a fícsöröket beleraktak valaki, mint ami a MIUI-ben benne van.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
kriszpontaz
veterán
Változások a V45.3 ROM-ban:
Új kernel (verziót még nem tudok).
Új böngésző (most hogy más vagy verzióban más nem tudom).
Thermal control fájlban történtek változtatások.
A beállítások - akkumulátor alatt 2 új opció:
Performance és Balanced mód. (Gondolom ez az amit kértünk hogy kapcsolható legyen a thermal control. A performance mód játékosoknak ajánlott a leírás szerint és erőforrás igényes alkalmazásokhoz.)
1. Balanced : which is optimized for battery life with decent performance, This is for normal usage users. Heating will be lesser as compared to high performance.
2. High performance : For users who loves to play games. Device may heat up in this mode.
Holnap tudom feltenni az OTA nightlyt, ha van újabb infó, jelzem.[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
balika011
akkor jól szétcseszték mert a jb-n működnie kellene annak
hogy belsőnek lássa a külső sd-tmég nem akarom teljesen elkiabálni de úgy néz ki hogy miui v45-ön
sikerült megoldanom hogy mindent oda pakoljonha minden igaz akkor az a megoldás vált be hogy
mindent formáztam a recovery-be külső sd-t isígy már a WSMtools + XExtStorage megoldotta a problémám
-
nortx5
csendes tag
Minden elismerésem Balikám, de már van itt egy
http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/development/rom-lollipop-experience-5-0-beta-5-pa-t2936563
Esetleg ezen okosíts!
Xiaomi Redmi 1S - Most éppen Miui v6 - :)
-
balika011
senior tag
Tipp: Lemerülőben lévő akkuval ne álljatok neki romolni, mert rettentő nagy szívás!
[ Szerkesztve ]
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
LantosBerry8
senior tag
Elérhető a Kra105 CM11 Rc11!!!!
-
gyjofi
tag
válasz LantosBerry8 #6439 üzenetére
De az még nightly, nem?
-
kriszpontaz
veterán
válasz kriszpontaz #6431 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
LantosBerry8
senior tag
válasz kriszpontaz #6431 üzenetére
A V6 előtt még mindig úgy van, hogy lesz egy 4.4.x alapú V5 ?
-
kriszpontaz
veterán
válasz LantosBerry8 #6446 üzenetére
Volt pletyka róla de szerintem nem dolgoznak 2x. A V5 valószínű marad JB-n, a V6 lesz csak KK.
-
balika011
senior tag
válasz kriszpontaz #6447 üzenetére
KB 3 perc az a nagy munka, hogy KK legyen a JBből.
Csak simán leszarják...(Nekik van kernel forrásuk, azzal egy kicsit sokkal könnyebb...)
[ Szerkesztve ]
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
Hege1234
addikt
használ valaki fisheye vagy makró objektívet?
ha igen a nevét is írjátok meg lécci hogy utána tudjak nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs