- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz Laza... #5900 üzenetére
Nos, alapvetően vágom. Arra akartam rákérdezni, hogy a miui által adott romokból rakosgassak fel újabbat vagy az unofficial cm-et próbáljam meg. És ezekkel kapcsolatban mi a tapasztalat. Ahogy látom, a legutolsó(hivatalos) MIUI rom 4.3 alapú. Vagy tévedek?
(Tény, hogy pongyolán fogalmaztam, sry)
Thome: Thx
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
kriszpontaz
veterán
válasz Aethelstone #5903 üzenetére
A 43as rommal nem fogsz mellé.
-
Aethelstone
addikt
válasz kriszpontaz #5904 üzenetére
45-öst szedtem le. Már fennt is SD-n és kúszik fel a telóra...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Quicky
csendes tag
Lenne egy-két kérdésem a vagyula féle 43-as rommal kapcsolatban:
- Meg van-e benne a képernyő kikapcsolásakor az az animáció ami a régiekben? (nem tudom mi a neve ezért írtam körül)
- Nekem most 31-es rom van ezért gondoltam frissíteni. Letöltöm, bemásolom gyökérbe a filet, elindítom kézi telepítővel és fölrakom.(remélem eddig minden stimmel?!). ezután sose csináltam semmit eddig, de most olvastam hogy valami "wipe cache" kell csinálni. Azt hogyan tegyem és hol?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Q
-
kriszpontaz
veterán
Nincs benne a CRT animáció. A telefon frissítés menüje alól nyomsz egy bal alsó menü gombot (ahol a rom frissítésnél kitallózod a romot) csak az újraindítás recovery módban-t indítod el. Utána ha újraindult, hangerő gombokkal navigálsz, bekapcsológombbal belépsz a menüpontba. Kiválasztod az angol nyelvet, wipe/reset menü, azalatt wipe cache, és ok.
Visszatérsz az előző menüpontba majd a reboot menü alól reboot to system.Az első 5 percben akadozhat mire újraépíti a cache-t, de utána sima lesz megint akadás mentesen.
(#5905) Aethelstone: azzal sem lesz nagy gondod.
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
válasz kriszpontaz #5907 üzenetére
Elsőre ráparáztam, mert se kép, se hang. Persze a wipe elmaradt
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Eh nem bírok magammal.....mindgyá' feltolom a CM11-et. Nagyon tetszik a teló. GXI-m volt korábban, ott nem voltunk elkényeztetve romokkal
Arsenal FC - Go Gunners!
-
bagkri01
őstag
válasz Aethelstone #5909 üzenetére
Tedd fel bátran, én a Kra1o5 R5-ös romját ajánlom. Jó üzemidő, gyors működés, jó hangminőség.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
gabe_
őstag
-
djula
aktív tag
válasz Aethelstone #5913 üzenetére
Mirecovery csak belsőről tud, ha tesztel fel cwm-et vagy twrp-t azok már tudnak külsőről is.
-
Aethelstone
addikt
Köszi. Közben már sikerült. CM11 van. Nem tetszett annyira ez gyári szoft.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
G.Peter
aktív tag
Lollipopról tudtok valamit, lesz a telefonra? Akár MIUI, akár CM12 formájában.
Godlike79, esetleg a beta teamben nem volt róla szó?
-
Aethelstone
addikt
válasz G.Peter #5916 üzenetére
Nemtom, hogy ez mennyire hiteles : http://love-mirrorworld.blogspot.hu/2014/10/upgradeupdate-xiaomi-redmi-1s-to-50.html
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Pikkolo^^
addikt
Felraktam a Gránit Bank alkalmazást, de a root miatt nem indul el. Hogyan lehet "átverni" vagy a root-ot kikapcsolni, hogy működjön a program?
-
kriszpontaz
veterán
válasz G.Peter #5916 üzenetére
Az Android L frissítésről konkrét infó még nincs. Hugo Barra-t kérdezték róla, de elég szűkszavú volt, de van esély rá hogy idővel az összes mostani készülék megkapja a Lollipop frissítést. Jelen pillanatban már a Note 4G MIUI V6 tesztelése folyik, de az ugye eleve KK alapú rommal jelent meg. Hamarosan várható a V6 tesztelésre szánt változata a Redmi 1/1S telefonokhoz is, de előreláthatólag max december/január környékén. Mostani állapot szerint a funkciók nagy része ami a V5 romban bent van (legyen az kamera beállítási funkciók, vagy más) még a V6-ból hiányzik, folyamatosan építik vissza. Belső tesztek szerint gyorsabb a KK alapú V6 rom, és kevésbé memóriaigényes mint a mostani 4.3-as romok.
[ Szerkesztve ]
-
G.Peter
aktív tag
válasz kriszpontaz #5919 üzenetére
És Aethelstone,
Köszi az infót! -
-
kano
nagyúr
válasz Aethelstone #5917 üzenetére
AZ a baj, hogy meg kell adnod a gatyád méretét is, hogy le tudd tölteni ezt a sz@rt.
Szerintem kamu lesz ez...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #5917 üzenetére
Kamu.
Valamelyik nap LG készülékkel láttam, ugyanezekkel a linkekkel...
Xiaomi 13T
-
tachikoma
aktív tag
válasz Viktor0610 #5924 üzenetére
Tuti kamu
Ha visszalépsz egyet, akkor bármelyik készülékhez tartozó posztot nyitod meg, ugyanazok a személyek írnak róla pozitív véleményt. Ráadásul az a szekció egy bitmap, lol...
-
bagkri01
őstag
A Vagyula féle 37-es romhoz tudna valaki dobni egy linket?
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
dioka7
senior tag
Sziasztok, MIUI 45 (gyári, OTA-n frissített) romom van meg egy kérdésem is. Ritkán, de néha előfordul, hogy beszélgetés közben ki kell hangosítanom a telefont (kézmosás, vmit felírni, vagy ilyesmik miatt). Na már most: ha ki van hangosítva, és eltelik az a pár mp. amíg kialszik a képernyő, utána nem tudom sehogy visszavenni (az irányítást ) a telefont a fülemre, ugyanis nem hajlandó semmilyen módon "felvillanyozni" a képet, tehát nem tudom kikapcsolni a kihangosítást. Egyetlen dologra reagál, a bekapcsoló gombra, de az meg úgy van állítva, hogy szakítsa meg a hívást (direkt van így, mert gyorsabb lerakni, mint el a fültől, várni 0,5 mp-t, hogy legyen kép és kinyomni). Szóval nem tudom mennyire voltam érthető, de a lényeg, hogy ha ki van hangosítva, és kialszik a kijelző fénye, akkor mi a módja annak, hogy kikapcsoljam a kihangosítást?
(próbálkoztam azzal is, hogy újra a fülemhez tartom, és elveszem, hátha a közelségérzékelő felvillanyozná a képet, de ez sem jött be, gondolom kihangosításkor ezt az érzékelőt nem veszi figyelembe a tel., valamint a hangerő, sem kapcsolja be a kijelzőt, és az alsó 3 gomb sem működik)
Egyáltalán nálatok is van ez a hiba, vagy csak én akadok fenn ilyen "apróságon"?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
dioka7
senior tag
válasz Viktor0610 #5931 üzenetére
Egyik sincs fenn, sőt semmilyen progi ami a hívásokkal lenne kapcsolatban.
-
dioka7
senior tag
válasz kriszpontaz #5932 üzenetére
Hát az elég gáz
Köszi -
bagkri01
őstag
Tapasztalataim szerint ha ki van hangosítva, akkor a közelség érzékelőt kikapcsolja telefonálás során (nem csak ez a készülék, a kezeim között járt összes ezt csinálta), feltételezi a rendszer, hogy elvetted a füledtől a készüléket és csókolom. Kapcsolt ki azt a funkciót, bekapcs gombra tegye le, akkor fel tudod éleszteni a kijelzőt ha kialszik kihangosítás során. Én mindig ezt csináltam, de hátha mond még valaki valami más megoldást.
-
dioka7
senior tag
válasz bagkri01 #5935 üzenetére
Köszi, neked is.
Továbbra is fenn kell tartanom azt az álláspontomat, miszerint az android egy nagyon jó rendszer, de amire én használom (használnám) arra nem ok. Napi 4 óra beszélgetés, és ebben nincs 5 percnél hosszabb. Vezetés közben kifejezetten rossz használni, mert nincsenek gombok, amit éreznél, látni kell a kijelzőt (de akkor nem látom az utat). Persze tudom, hogy nem lehet kocsiban telefonálni, de head-settel lehet, és ha mindig megállogatok minden hívásindításnál, akkor meg nem haladok. Visszasírom a régi Nokia E72-met, és azt, hogy igazi jó okosTELEFONT már nem gyártanak. A pár évvel ezelőtti készülékeken minden ment gond nélkül 1 nyomásra, itt meg... eldobálja a térerőt, recseg a hangszóró (ezzel a 2-vel szerencsére csak itt találkoztam a fórumon), lefagy, nem éled fel a kijelző (ezekkel már találkoztam is), stb,stb,stb.... Ezek pici sz.gépek, ahol sajnos a telefon funkció túlságosan a háttérbe lett szorítva. A legnagyobb bajom viszont az, hogy nincs alternatíva, egyszerűen nem találok jó qwerty-s telefont, csak horror áron...
Bocs a hosszú OFF-ért...[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
válasz Aethelstone #5937 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond, ha nem ölték volna ki azokat a készülékeket amikkel még telefonálni is lehetett...
-
Aethelstone
addikt
Figyuzzatok, van még egy redmi 1s topic ezen kívül. Nem kellene összevonni? Oda is beírom...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
dioka7
senior tag
válasz Aethelstone #5941 üzenetére
Tudsz példát? Mert vennék egyet akkor. Sok elvárásom nincs: qwerty bill, ne legyen túl nagy, zsebben elférjen, birjon ki 1 napot a fentebb említett beszélgetés mennyiséggel, és férjen bele (nem baj ha használtan is, de jó állapotban) 35.000-be.
Egyedül a BB q5-öt találtam, de az is (2-3 hónapja mikor néztem) 60k volt. -
Aethelstone
addikt
A Nokiának az Asha sorozata pl. 205, 210.
Androidosból főleg ezek a kínai csodák vannak. Pl ez is egy: [link]
Egyébként kicsit félreolvastalak, úgy értettem, hogy tök hagyományost keresel. Okostelefon qwerty-ben valóban nem sok van.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
kriszpontaz
veterán
válasz Aethelstone #5942 üzenetére
Miért, ott is van élet? .
(#5944) Aethelstone : max a BB.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
válasz Aethelstone #5944 üzenetére
A Nokia S40-ét láttad már? kb a 3310-esem is jobb volt, apámnak olyan van, 2db is (más tipusok). Folyamatosan szidja, hol csörög hol nem (random hiba), néha kikapcsol... Nem is értem, régebben még ez az op.rendszer is használható volt. Most használhatatlan...
Androidosakra ránézek, köszönöm, bár nem tudom a fentebb részletezett androiddal kapcsolatos gondjaim ezeknél fennállnak-e.
Még 1x köszi.[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
Nah el is fogyott a redmi az emagtól
Arsenal FC - Go Gunners!
-
zozoka79
tag
válasz Aethelstone #5944 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest