Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz guriga1234 #74 üzenetére

Nem teged kell ismernem (bar mar bemutatkoztal), a tenyt ismerem, mely szerint nincsen 4K tartalom...
    Nem azt mondtam, nem lehet felvenni 4K videot, de epeszu ember nem vesz mondjuk 55"-os felmillios TV-t, csak azert, hogy ezen videoit nativ felbontasban "elvezhesse". (vagy nalatok az a program, hogy estenkent megnezi a csalad "apa" napjat 4K-ban ?) Kepzeld ismerem a BD-t (celoztam is ra, hogy az egyetlen valos FHD tartalom), amit a FHD TV-vel rendelkezok kb 1/10-e vasarol meg (lehet, sokat mondtam), ez teged nem tamaszt ala, mert meg mindig messze nem mondtal igazat azzal, hogy van 4K tartalom. Nem tudok venni ? Ki ismer kit ? 2 eve vettem egy TV-t 370 ert, majd pontosan 1 eves koraban egy masikat 800-ert. Tudod, miert nem 4K-t ? Mert nincsen ertelme... Mint mondtam, meg a FHD TV-t sem lehet aranyaiban eleg valos FHD tartalommal etetni. En hasznalom az eszemet es a fizika torvenyszerusegeit nem a marketing vetet velem TV-t. (es tanultam is rola, ezert vannak plazmaim - tudod...)
    Megismerni nem is szeretnelek, de varom a logikus, elfogadhato magyarazatot, mit lehet nativban nezni Magyarorszagon a csudas UHD TV-den ? (ami jelenleg csak egy draga 8,2 millio keppontos kepkeret...)

Új hozzászólás Aktív témák