-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
somtom
csendes tag
Én az OTA-n frissítettem, se előtte se utánna nem volt reset, és mégsem nem volt fagyás.
-
Sterilzona
senior tag
Esetleg tudja valaki, hogy kell 4.4 alatt kikapcsolni azt a kopogó hangot, amit ad képernyőérintésekkor ?
-
fatty
aktív tag
válasz Sterilzona #18202 üzenetére
Beallitasok / hang / erintes hangja.
-
ribery22
tag
Sziasztok!
A gyári image felrakásához kell BL-t nyitni?
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
fatty
aktív tag
válasz Sterilzona #18204 üzenetére
Túl sok az almenü
Kereskedőknél persze nincs "Black Friday". Rákérdeztem számtech boltba, f.ngjuk sem volt a dologról, nem is vettem semmit. -
mckangi
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mekkora a gyári töltő ?
Nagyon apró és nem is látom rendesen.
Be akarok szerezni egy fix fejes töltőt, vékonyabb és hosszabb kábellel.
Milyet lenne érdemes?Poco F3
-
Efreet
senior tag
válasz mckangi #18210 üzenetére
5V, 2A kimenetet biztosít. De minél hosszabb a kábel (és minél rosszabb minőségű), annál lassabban fog tölteni, nem véletlenül adnak hozzá ilyen rövidke, vastag kábelt.
Nekem az Amazon Kindle-hez kapott vékony, majdnem 2 méteres kábellel, ugyanarról a töltőről kb. felére esik vissza a töltési sebesség.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
mckangi
senior tag
válasz Efreet #18211 üzenetére
Értem, köszi az infót!
Nekem más tapasztalatom van ezzel.
Mindenképp NEM usb-s töltőre gondolok ez alatt.
Azt vettem észre, hogy ugyanolyan hosszúságú és vastagságú kábel esetén az usb-s töltők, a hasonló beépített társaiknál sokkal gyengébben teljesítenek.Megpróbálok beszerezni, akkor egy 2000mA-os hálózati töltő, kíváncsi vagyok mi lesz.
Lehet hogy neked lesz igazadKöszi mégegyszer az infót!
Poco F3
-
|AP|
veterán
Kezd egy kicsit tele lenni a tököm a KitKattel... Minden gyári, root nincs, OTA frissítés.
Frissítés után Indavideo nem ment: Chrome-mal pár másodperc után megállt, a Firefox pedig simán FC-zett, ha indavideót látott.
Gondoltam egy FR megoldja. Így is lett, közvetlenül a visszaállítás után ugyan recsegve, de mentek a videók. Belaktam újra a rendszert és most megint ugyanaz van, mint az elején: Firefox lefagy, Chrome megáll
Nem sok kedvem van egyesével végignézni az appokat, hogy vajon melyik után kezdte el ezt csinálni.
Az már csak hab a tortán, hogy ha USB-n keresztül szeretnék fájlokat másolni a tabra, akkor rendszeresen belefagy a másolásba... 150 fájlt csak többszöri nekifutásra, 10-es csomagokban sikerült rámásolni.Igencsak várok egy javítást vagy akár egy custom romos megoldást, mert ez így baromi idegesítő...
-
godzsy2
senior tag
Használ valaki itt Bitcasa-t? Amióta 4.4-es androidom lett nem tölti be a képeket, még a bélyeg képeket sem. KitKat telepítés után (OTA) egyből csináltam egy Factory Resetet és úgy települt fel automatice az alkalmazás is, a többivel együtt. Persze letöröltem és újból felraktam a Play Áruházból, de továbbra sem nyitja meg a képeket (homokórázik egyfolytába), csak ha külső programmal, mondjuk a Galériával nyitom meg. A fotókat a telefonommal készítem és az egyből tölti fel a Bitcasa-ra a képeket, ha van Wifi... a tableten pedig nézegetni szoktam, arra nem tölteném le feleslegesen a felhőből. Más felhő szolgáltatóra nem akarom áttölteni, mert mindegyikre meg van a specifikus tartalom.
Tippem szerint nincs még a Bitcasa 4.4-re optimalizálva és azért nem mutatja, de ha másnak műxik, akkor nálam lehet a hiba. Én is belefutottam pár alkalmazás leállásába, de ez szintén az optimalizálás hiánya miatt gondolom. Gyári android alkalmazás még nem omlott nekem össze. Legutóbb az AccuWeather akadt ki, de újraindítás után betöltött.
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
hali
egy hete írtam, hogy anya nexus 7-e custom recovery-s, és rátette a 4.4 OTA-t
bootloop lett az eredményazt a megoldást javasoltátok, hogy tegyem vissza a gyári recovery-t, és akkor bebootol majd
a stock 4.4 factory image-ből kiszedtem a recovery-t, mivel tudom feldobni a tabletre?
a programok/beállítások jó lenne ha megmaradnának
-
pandor
tag
Sziasztok,
több mint egy éve használok Nexus 7-es, de csak most szántam rá magam a rootolásra. Az elmúlt időszakban tökéletesen tette a dolgát és jöttek a frissítések is menetrend szerint (tegnap frissítette magát 4.4-re). Nem is nyúlnék hozzá, a gyári beállítások tökéletesen számomra (semmi buhera, custom rom nem érdekel), de nagyon zavar már az appokban megjelenő hirdetés így AdFree vagy AdAway telepítését tervezem és jó lenne pár root-ot igénylő program is pl. (Titanium Backup, StickMount)
Gondolom a Nexus Root Toolkit megoldja a feladatot, a kérdésem, hogy rootolás után valamilyen anomáliával/problémával kell számolni? További automatikus frissítések jönnek?
Az NRT esetében Unlock+Root és kész? (Factory reset nem probléma, így nem veszédnék backup+restore-ral.)
-
LSL1337
őstag
Annak megint mi az értelme, hogy XDA-n fentvan a toolkit-es topic, aminek az OP-jaban az 5.0 a legfrisebb, download link nélkül
google-ről levadászom az 5.0-t, ami 4.2.2-ig tart
persze az auto update felismeri hogy van 6.1.0 de azt sehonnan a nem lehet letölteni... hihetetlen
egy recovery flash-hez meg nehogy egy android SDK-t le kelljen már töltenem
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz rollaz #18219 üzenetére
azt értem, de ha beirom a google-be a verzioszámot, és download, akkor miért nem jön fel?
sto1911:
a parancs megvan, de hova írom be?ehhez a szar parancshoz kell az 500megás SDK?, hihetetlen
toolkittel nem tudok kezdeni semmit, mert ahhoz kellene egy bootolú android
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz LSL1337 #18218 üzenetére
Android toolkit lett belőle időközben (ez az ingyenes, ha kellenek az újak, akkor támogatni kell a fejlesztőt).
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
LSL1337
őstag
Sikerült megoldani végül
szóval, hátha mást is érint, leírom pár szóban.
4.2.1 óta CWM-on volt a tablet, nyitott bootloaderrel, eddig minden OTA felment gond nélkülmost 4.4-nél bootloop lett
első tanács az volt, hogy tegyem fel a gyári recovery-t, hátha akkor indul
maradt a bootloop
utána feltettem a 4.4-es update-t, fastboot cuccal, -w paraméter nélkül, tehát nem wipeolt, így minden megmaradt.
maradok a gyári recovery-nél, így anya ezután is fel tudja tolni az OTA-tköszi azért a segítséget, üdv
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Laccy0224
újonc
Sziasztok!
Nekem is van egy olyan gondom, hogy eddig ugyan ment, de most már nem akarja felismerni a tabot a PC.
Viszont a másik Nexus 7-et meg simán.Mi lehet a gond?
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Ha OTA-n keresztül megjött a 4.4 frissítés és feltelepítem, akkor ugye minden adat, beállítás, stb megmarad?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Belefogjak szerintetek a 4.4 felrakasaba?
Jelenleg 4.2 van, már nem is emlékszem melyik custom rom (talán Paranoid android). Igazából minden jó, csak azért na.. Csak frissebb.havri
-
cibere11
tag
Sziasztok!
Decemberben jön a GTA:SA
Nexus 7(2012) menni fog?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest