-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget végül is az egyszerű módszerrel sikerült. De nem is tudom hányadik újrainditás és USB port csere után.
Mégegyszer köszönöm. Jó éjt''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Marcika80
tag
Hali, én még mindig keresek olyan bluetoothos billentyüzetet, meg egeret, ami kompatibilis a nexus7el úgy, hogy ne keljen a billentyüzetnek a bluetootos adapterét rá kötni a gépre, úgy is müködne? hisz van a gépnek bluetoothja akkor minek külső bluetooth adapter?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! 1-hsz-t végigfutottam ezzel kapcsolatban nem találtam infót. Kérdésem az lenne, hogy most stock 4.4.(valahány) nem tudom fejből sajnos (a legújabb gondolom) van a nexuson és ezt is lehet ugyanúgy rootolni mint a régebbieket és ha igen melyik módszert ajánlanátok?
-
Balinov
titán
válasz gabesszg #18857 üzenetére
lehet hulyeseget mondok, nem probaltam mostanaban a toolkitet, de mintha a legujabb droid verziokat csak a donateware-s valtozat tamogatja
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
válasz #41133696 #18737 üzenetére
Helló, megérkezett az LG Optimus L7 II (P710). A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a Nexus 7 és az LG WiFi kapcsolaton keresztül lássák egymást. Pontosabban az lenne a lényeg, hogy a Nexus 7 tudjon rácsatlakozni WiFi-n keresztül az LG-re, és onnan tudjon 3G-n keresztül adatot forgalmazni.
-
zolikaDB
veterán
Kva jo lett a Dolphin frissites. Konkretan nem tolt be semmit.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7 Dockot hol lehet itthon venni?
Ha itthon nincs, honnan érdemes rendelni? -
bigsee
addikt
B.U.É.K. Mindenkinek,sok jót, erőt-egészséget, meg mindent!!!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Szabiq
tag
BUÉK
“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
-
Mtomasz81
tag
Boldog új évet mindenkinek! Ki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy bizonyos dolgok nem akarnak megjelenni egy internetes oldalon. Pl: a keptelenseg.hu-n a videók. Olyan mintha a flash playerrel nem lenne minden rendben, de az fel lett telepítve még régebben és ha egy beágyazott youtube videó van azokat meg tudja jeleníteni. Ezt az új android 4.4.2-nél tapasztalom. Mi lehet a gond?
-
nczoli
csendes tag
válasz Mtomasz81 #18874 üzenetére
Buék!
Szóval a helyzet az, hogy a 4.4-es frissítéssel olyan szinten baszták ezt el, hogy most megint lehet hekkelni. Pont ezen röhög folyton a konkurrencia. Az xda-ról le tudsz szedni egy hekkelt flash playert, amivel a dolphin browserben meg tudod majd nézni, ha éppen nem omlik össze.
A legjobb, hogy ha valaki csak úgy vesz egy tabletet és szerencsétlenségére megjön rá a 4.4 akkor fingja sem lesz miért nem működik. Legközelebb a másik oprendszeres gépet veszi.
Elnézést a kirohanásért, de folyton felidegesít, hogy nem össze-vissza kell lépkednem a böngészőkben, ha meg akarok nézni egy weboldalt. -
nczoli
csendes tag
Egyetértenék én ezzel. De itt valami nem kerek. Nyisd meg Chrome-mal az index oldalát pl. Találj egy nem. Youtube-os beágyazott videót. 4mp után megáll a lejátszás. Ha ez flash video lenne, akkor be sem jönne egyáltalán. Nem tudom ehez miért kell egyáltalán a flash. Feltehetően a szerver igy látja, hogy androidról jössz és ezért flash videót ágyaz be. De a Chromenak biztos nem, mert akkor el sem kezdené lejátszani. Hol lehet a bibi? Indavideóéknál pl.?
-
Bozek
nagyúr
válasz nczoli #18877 üzenetére
1. Végülis az iOS-en is hackelés nélkül meg lehet oldani. Más konkurencia meg még nem nagyon van, esetleg a BlackBerry (amire szintén nincs már fejlesztés) vagy a WP.
2. A Flash már halott. Nem csak mobilon, de lassan PC-n is. És hogy miért is nem fejleszti az Adobe mobilra? Mert szerintük is a HTML5 a legjobb megoldás erre a célra: [link].[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
....
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
fatty
aktív tag
Bruhaha, usa beszerzesu n7-re nem kapok asus shop kedvezmenyt
"Sajnálattal kell közölnünk, hogy az Ön által benyújtott dokumentum nem megfelelő a Nexus 7 (2012), ASUS VivoTab Smart és ASUS VivoTab RT kuponakcióban részvételhez." -
sto1911
veterán
A dokumentum nem megfelelo, az idezett szovegbol nem az derul ki, hogy a keszulek nem megfelelo vasarlasu
Bar ha ez a multkori akciorol szol, akkor ott irtam, hgoy bizonyos idokeretken kell venni kutyut, ha pl. tavaly nyari vetel, akkor buko.
Igaz, en a tavalyi usa-i N7-re siman megkaptam a 30 eurot vagy mennyit adtak.
-
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán olyan problémája lett a tab-nak, hogy nem veszi a töltést, csak kikapcsolt állapotban.
Próbáltam több töltővel, kábellel, semmi.
Ha be van kapcsolva, a számítógép sem látja, illetve a tableten sem jelenik meg, hogy csatlakoztattam.
Próbálgattam, a hosszú resetet, másik rom flashelést, wipe-ot, de nem segít.
Szóval szerintem ez garis dolog lesz. Ami a nagyobbik gond, hogy Cm11 van rajta, nyitott bootloaderrel, amit így szerintem nem nagyon lehet visszazárni (ugye ADB sem megy).
Esetleg valami tipp? -
szrichie77
csendes tag
Hali!
Egy kis segítség kellene. A tablet bekapcsolás után valami jelszót kér, de fogalmam sincs miért. Eddig nem csinált ilyet.
Decrypt storage-hoz kér jelszót. Tudna segíteni valaki, hogy mit kellene csináljak vele? -
Marcika80
tag
válasz gyulus08 #18896 üzenetére
TErmészetesen az ubuntunak a pcn kel lennie, és azzal kel összekötni a nexus7et kábelen keresztül, a Nexus7et a hangerő fől le +power gomb egyszeri megnyovásával kel elindítani hogy belépjen a telepítő menübe, utánna az ubuntus pcn kel beírni a kódot a terminálban, és kb ennyi -.
[ Szerkesztve ]
-
gyulus08
aktív tag
válasz Marcika80 #18898 üzenetére
Azt odáig értem, de USB-n csak tölteni tudom, azt is csak akkor ha ki van kapcsolva.
ADB sehonnan sem megy (rendszer,recovery,bootloader) csak a wireless.
Azzal próbáltam, de waiting for device üzeneten kívül nem történik semmi. Flashelni is próbáltam, de az sem sikerült.
Már nem tudom, mivel tudnék próbálkozni. Esetleg írjak így az Asus-nak, hátha nem őrült probléma a nyitott bootloader?[ Szerkesztve ]
-
Marcika80
tag
válasz gyulus08 #18899 üzenetére
Ha Gondolod távsegítségben megnézhetem neked holnap, a töltés normális dolog nála szerintem.
HA sehogysem sikerül, akkor ubuntu alatt fel kellene raknod egy távsegítő programot, hogy elérjem a géped,
és ha rá dugtad a tabot a gépre, akkor én is megnézhetem távolból..
nem kel megijedni biztos megoldható a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest