- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz szpali #35900 üzenetére
Még annyit tennék hozzá, az elöttem szóló slice14 kolégához, hogy az 5.0-s adb drivert ne feledd el, mert a 4.4.4-s adb driverrel nem megy fel az 5.0-s lollipop.
A flashelésnél hibát fog dobni. Korábban linkeltem a drivert, keress rá nyugodtan. Ha nem találod akkor dobj egy üzit PÜ- ben és küldöm a linket.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
huan
őstag
Valakinek sikerül 5.0.1-re telepíteni az Xposed+Gravitybox-ot?
Nem értem: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop
itt nit kell az XposedBridgeApi-20150213.jar-al csinálni? -
gery2123
őstag
válasz WolfLenny #35906 üzenetére
Így van Stock némi exta funkcióval. Én nagyon szeretem mert működik, eddig system FC nem láttam még!
zsarkov: ezen nem is vitázok, de nem tudunk mit tenni ez ellen. Emlékszem KK - n reggel nyitottam egy appot amit azelőtti nap használtam és ugyanúgy jött be. Na itt egy 2 perc után már minden el van felejtve.... Sőt....
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Fkris
őstag
Melyik Naptár a kedvenc, aminek kiraly widgetje van?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gery2123
őstag
En DigiCal plusz használok már egy ideje, igaz még nem material design, de szép widget vannak amit úgy lehet alakítani ahogy szeretnéd szinte.
zsarkov; sajnos a Google se azt a politikát folytatja az androiddal amit régen. Plusz ott vannak a csúcs készülékek nexus 6,9 amin ugye lehet nem is annyira érezni a memori leak - et a 3gb ram miatt. Én azért bízok benne, hogy hamarosan jön a javítás.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Víz Elek
senior tag
válasz Víz Elek #34504 üzenetére
Halihó!
Korábban már írtam a garanciáztatással kapcsolatban, hogy nekem az osztrák DiTech-től származik a telefon, és a számla nem tartalmazza az imei számot.
Egyik fórumtárs írta, hogy időközben becsődölt a DiTech, így ott már nem sok keresni valóm van, nem is igazán foglalkoztam vele, mert nem volt probléma a telefonnal, viszont az utóbbi pár hétben előjött a sim tálcánál egy repedés, plusz a jack dugónál, illetve a Nexus feliratból az "S" betű is kiesett, valamint még az akkuval sem vagyok teljes mértékben megelégedve.
Tegnap délután írtam is az LG Magyarország ügyfélszolgálatának, hogy mi a panaszom.. ma reggel válaszoltak is.:
Tisztelt xyz!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A készülékre az LG Magyarország hivatalosan 1 év gyártói garanciát vállal. Azaz ha Ön 2 évvel vásárolta akkor a bolt vállalta a második évet a készülékre. Ezért mi garanciális javítást nem tudunk felkínálni Önnek sajnos.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljeskörű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
xyz
LG Electronics Magyar Kft. - ÜgyfélszolgálatMost ilyenkor mi a teendő?
Samsung S9
-
twine
veterán
válasz Víz Elek #35914 üzenetére
"Most ilyenkor mi a teendő?"
-Előveszed a pénztárcád, és kifizeted a javítást?!
(Ebben az esetben javaslom inkább fagyalllo-t! Olcsóbb és legalább annyira megbízható mint egy LG szervíz....(talán még jobban)-Esetleg együtt élsz a tudattal. hogy repedt a ház....
-Rendelsz egy dbrand fóliát, ami elfedi a repedést!
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz zsarkov #35911 üzenetére
Miért jobban őrülnél neki, ha a Google kiadna egy búgos sz@r 5.1-s rendszert a telefonra?
Az hogy az MTK procis telefonon a bantu négereknél az 5.1 pörög az még nem jelenti azt, hogy hibátlan.
Illetve pont olyan telefonod van amire a fejlesztők ontják a romokat, csak meg kell találnod azt ami neked kell a sok közül!
Ez az én meglátásom, illetve nem akarok vitát kelteni!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
zsarkov
tag
válasz Scooter74 #35916 üzenetére
Nem az 5.1 kiadását várom, hanem a kommunikációt. Egyébként meg szerintem az a "bantu" ember sem a beta OS-ért fizet, mert ugyanolyan consumer, mint Te, vagy én. Az előbb írtam, hogy hiába teszek fel bármilyen custom romot, nem jobb, mint a stock, csak kevésbé rossz.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
+1 a DigiCal+ -ra (BTW én fordítottam )
illetve ez is elég csinos:
https://play.google.com/store/apps/details?id=am.sunrise.android.calendarElőször azt írta nem kompatibilis a nexussal, úgyhogy APK-t innen varázsoltam
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
válasz radicspeter1 #35814 üzenetére
De mér, hát le lehet tölteni a procihoz +32 bitet, nem?
Akinek meg kevés a 2GB, az töltsön le több memóriát. [link]
Ha lassú a wifi, használj Wifi Speed Sprayt! [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Scooter74
őstag
válasz zsarkov #35917 üzenetére
Nem próbáltad a Cataclysm romot?
Elején használtam sokat szerintem nagyon jó kis rom.ollie: Én már töltöttem le 4GB Romot és így nagyon baró lett a telefon.
Eszeveszett gyors meg még az akkuval is jól gazdálkodik![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
marquuard
veterán
CM12-re mik azok a pozitívumok, amiért érdemes lenne lecserélni egy custom AOSP-t?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Holnap visszaviszem a telefonom gariztatni, sajnos nekem is előjött a sim kártya nyílás melletti repedés a gyártási hiba miatt.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben szükséges-e bezárni a bootloadert a Nexus esetében? Hogy őszinte legyek, abban sem vagyok biztos, hogy nyitva van, régebben még kinyitottam, de a Lollipop-ot img-ből raktam fel, nem tudom az nem zárta e vissza esetleg.
Jól tudom, hogy ilyenkor a teljes kijelzőt cserélik?
Köszönöm!---
-
Scooter74
őstag
válasz _t0Mi_ #35926 üzenetére
Ha flasheled az Imagest és nem zárod vissza a bootloadert akkor nem zárja vissza.
Amúgy garihoz nem kell visszazárni a bootloadert.EnterR: Szerintem ne cseréld le a romot, ha meg vagy vele elégedve!
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
-
-
twine
veterán
válasz Víz Elek #35928 üzenetére
Nézd,,nem akartam pofátlan lenni, valóban volt benne egy kis cizmus,,de nem gyökérkedésből!
INkább csak arra akartam rávilágítani, amit fölöttem randras_83 is mondott!
Itthon van egy év gari,,ezt túllépted,,az Lg-nek nem sok köze van ahhoz, hogy egy üzlet a "világ másik felén" önszántából vállalt még egy évet a készülékre!
Így sok mindent nem tudsz tenni!Ellenben nekem rémlik valami infó arról, hogy a "Ditech" (más néven,,vagy tudomisén) mintha mégis nyitva lenne!
ennek nézz szerintem utána...hogy pontosan mi lett velük...tényleg szó szerint le van húzva a redőny....vagy...................[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
-
twine
veterán
Legalábbis a honlapjuk eléggé aktuálisnak tűnik!
-
szpali
addikt
válasz gery2123 #35920 üzenetére
köszi az észrevételt, igazság szerint tavaly áprilisban nyúltam bele utoljára, azóta nem különösebben keresett a fejlesztő... majd előtúrom a korábbi leveleket
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
szata.68
senior tag
GravityBox Lollipopra! XDA
Bocs ha már volt,de nem futottam bele.
-
mukisrác
aktív tag
Valahol olvastam, hogy egy másik lánc átvette a Ditech-et, és tovább üzemelteti az eredeti néven, próbálom megkeresni a cikket
Wikipédia [link]
Google fordítóval gyorsan :
On április 3, 2014-ben bejelentették, hogy a kármentesítés meghibásodott, ezért a fizetésképtelenségi eljárás indult ellene DiTech. [9] A június 10, 2014-ben bejelentették, hogy a védjegy és a domain jogokat DiTechs a cég E-Tec 1.4 millió eurót vásárolt. E-Tec akar nyitni néhány egykori DiTech boltokban újra.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Scooter74
őstag
Aki jó romot szeretne annak ajánlom figyelmébe a SlimLP-t franco r71-s kernelével.
Tegnap este 9-kor vettem le a töltőről a telefont egy éjszaka alatt merült 4%-t wifin.
A wifi nálam non-stop be van kapcsolva eddig van 1 óra SOT-m 30 perc telefonálásom 80-20%-ban wifi és 3G és még mindig 72%-n van az akku!
FKU appban lévő system monitor szerint még 2 napra való szufla van az akkuban jelenlegi használat mellet.
A közel 20 óra alatt ősz visz 25 percet tartotta ébren a telefont a play szolgáltatások ebből a cpu-t 5 percig pörgette.
Pedig aztán nekem merült egyszer kétszer a play szolgáltatások miatt a telefonom.
Eddig csak pozitívumot tudok mondani erről a párosról.[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Na megöltem a totyikot?
Vagy kijött a 6.0-s frissítés és mindenki azt flasheli?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
#Dániel
tag
válasz metal01 #35947 üzenetére
Ez így van.
Mikor megvettem, még nem is gondolkodtam rajta hogy rootoljam, vagy bármi más. 4.1.2 -ről és egy Sony-ról váltottam N5-re, nekem a 4.4.4 is nagyon jó volt, addig, amíg rá nem nyomtam a frissítésre 5.0-ra. (tehát a 4.4.4-en töltött nyomkodási időm nem volt 60 sec sem)
Ergó egy megtestesült álom volt az N5 és az 5.0. Minden jó volt mint ahogy egy mezei "júzernek".
Aztán persze hiányzott a stockból ez-az... végig követtem a fórumot, csak soha sem szóltam hozzá, csendes megfigyelő voltam végig, és leszek is amíg érdemlegeset nem tudok hozzászólni, kérdezni. A legnagyobb videómegosztón rengeteg N5-s romot meg mókolásokat megnéztem... de nem vitt rá a lélek hogy megcsináljam, mert a stock is jó, csak valahol még is kevés.Pár oldallal visszább olvastam egy elég meggyőző CM12-es hozzászólást. Nyitottam, rootoltam, stb, feltettem a romot.
(még nem szeretnék róla semmit írni, elég friss, de tényleg nagyon jó, az akku idő az olyan, mintha nem is ugyan az a telefonom lenne... bődület. Írok majd róla részletesebben hétvégén.)Úgy vagyok vele, hogy biztos vannak jobb romok, jobb kernelek, ilyen-olyan párosítások... de kinek ez, kinek az. Nagyon szubjektív az egész. És biztos vagyok abban is, ha valaki csinálna egy statisztikát, vagy valahol vezetve lenne hogy ki milyen romot + kernelt, ilyen olyan valamit használ, akkor lehetne aranyközéputat találni. Ha csak 10 ember statisztikája lenne ez, akkor is lenne olyan, amit más is kipróbálna.
-
metal01
őstag
válasz #Dániel #35948 üzenetére
Mindenki szerint az a legjobb, amit éppen használ (ROM és kernel is) Aztán pár nap vagy hét és vált egy másikra, és akkor már az a legjobb. És így tovább. Az optimális az lenne ugye, ha a Google kiadna már végre egy olyan stock-ot, amin default lennének olyan alap beállítási lehetőségek amiket egy custom ROM tud. Nekem az is elég lenne, ha a stock csak annyival tudna többet mint pl. a BoostPop. Bőven jó lenne. De ugye ilyen nem lesz Addig marad a ROM-olgatás. Ezért vettem G2 helyett a Nexus 5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
válasz Scooter74 #35944 üzenetére
Én még mindig 4.4.4- en vagyok mert ameddig nem jött Xposed+Gravitybox addig azt mondtam nem váltok. Most, hogy van most a memory leak és a közelgő 5.1 miatt várok. Bár a CM12 -vel nagyon szemezek, csak a fenének van kedve romolgatni, mindent lementeni és újra belakni.
A lényeg, hogy stock 4.4.4 alatt én ezt lázán hozom tehát annyira nem jó ez. Reggel 7-től este 11-ig 3,5óra SOT meg van átlagos használat mellett, 10-15 perc játékkal. (persze nem RR3 ami zabálja az aksit)
A Google play szolgáltatásokat pedig 30 perc felett még ritkán láttam, kivéve mikor beragad félévente egyszer.
Szóval 4.4.4 még mindig atomstabil és gyors! Éppen a minap néztem 859 órája nem volt újraindítva és semmi bajom vele, pedig fut minden olyan program is ami megszokta hülyíteni egyeseknél fb,messenger,viber...Én nem értem a Google -t egyébként, hogy tudta így elbarmolni a Lollipopot, mikor augusztus és november között azért eltelt pár hónap és mégis kiadták fatális hibákkal.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest