- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpapru
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a telefonnal készített fotóimat egyből felöltse a drive fiókom egy adott mappájába? -
Víz Elek
senior tag
válasz Rudiaszarvas #35707 üzenetére
Szia!
Nekem tudnal e-mail-ben kuldeni kepet az elekviz0@gmail.com cimre?
Koszi!
Samsung S9
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
válasz tpapru #35706 üzenetére
Mert nem is lehet gyárilag beállítani ilyet. Kell egy szinkronizáló, 3rd party program, pl ez.
mod: a hirdetős hsz-t töröltem, mert tilos szakmai topikban hirdetni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
marquuard
veterán
-
horvathkrisz
addikt
-
syl5
őstag
válasz radicspeter1 #35712 üzenetére
Thx!
Jó ez a téma, ezt linkelted már?
-
metal01
őstag
Van EX 2.09. Nem lazsálnak...
-
-
válasz randras_83 #35722 üzenetére
Elolvastam hsz-eket az érintett topikban, és azt írták, hogy ez nem az általános memory leaket javítja, hanem csak a boot közbeni leaket (mert ott is volt), szóval a fő problémán nem segít. Meg is említik, hogy majd az 5.1 segíthet abban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
radicspeter1
őstag
válasz randras_83 #35724 üzenetére
5.2 is el lett kapva nexus 5 tesztalanyon
Csak jönne már a március!!!Apropó!! Új boostpop!
[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
mukisrác
aktív tag
Másnál is bepörgött a Google play szolgáltatások?
Tegnap reggel 10 körül vettem le töltőről, kb. este 11re teljesen lemerült, úgy hogy észre sem vettem, 56 perc SOT, android OS 6,5 órát tartotta ébren a telefont 2 óra CPU - val!!![ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #35722 üzenetére
Koszi, kozben megnezegettem, mert szamot nem lehetett irni ES ben!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
bucsupeti
senior tag
válasz mukisrác #35726 üzenetére
nálam is megy rendesen a play services. ez mindig így van amikor közeledik az új android kiadása.
csakhogy tisztázzuk: nem mindenkinél pörgetik fel a play aktivitást. úgy tűnik véletlenszerűen választják ki. tehát lesz olyan aki semmi változást nem fog észlelni és lesz olyan akinek hirtelen a play lesz a legaktívabb "akkuhasználó"."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
ntomka
nagyúr
-
marquuard
veterán
Amúgy használva ezt a fixelt bootanimation binárist, sokkal kevésbé leakel a memória. A probléma fennáll, de harmadik napja rendben van minden 800MB-tal.
PSN ID: marquuard
-
Scooter74
őstag
válasz lord.lakli #35732 üzenetére
Kíváncsi leszek nekem mit fog mutatni az új bootanimáció!
EnterR: Köszi a segítséget!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Amúgy tegnap kicseréltem a bootanimation fájlt én is, újraindítottam a mobilt, és azóta jóval lassabban merül. Nem tudom, hogy mennyi összefüggés van persze, lehet, hogy csak az újraindítás segített. Most 1 óra 50 perc képernyőidővel 54%-on van az akku úgy, hogy a location be van kapcsolva high-on, e mellett folyamatosan megy a wifi és a blutooth, a Mi Band programja kommunikál a karpereccel, meg még a Google Fit is fut. A Google Now is fut, és köszöni szépen, jól van a sok kártyájával. És ehhez képest alig merül.
A memóriahasználat érdekes, a rendszer újraindítás után 200MB körül fogyasztott, nap közben volt 300 körül is, most 270 körül van. Viszont a többi program memóriafogyasztása nő. Reggel még 1,2 giga volt szabadon, most 800MB.
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #35735 üzenetére
Nekem 5 órája megy a telefon a csere után, és 1.2GB a szabad ram a rendszer 278MB-t használ, az alkalmazások pedig 388MB-t.
Valami kis igazság lehet bent de csodát nem kell várni tőle.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #35737 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz késöbb.
Akkor majd én is beszámolok.
Igaz én Stock rendszeren csináltam.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #35740 üzenetére
Az szupi, de tudod engem még mindig az érdekel, hogy a google hogy tudta így elcseszi a rendszert?
És fogják e valaha javítani a hibát?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
zsarkov
tag
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó de kérdezni szeretném, hogy a telefon jobb alsó sarkában található, négyzet alakú, gomb megnyomása után látszó alkalmazások még futó alkalmazások? Ha kilépek egy alkalmazásból az miért nem záródik be? Ha futó alkalmazásokról van szó az meríti is az akksit. Engem kicsit idegesít, hogy egy idő után felgyülemlik egy csomó és egy sor jobbra húzogatással tudom csak kitörölni őket onnan.
Köszi a választ!
-
szpali
addikt
válasz horvathkrisz #35714 üzenetére
GravityBox is van már Lollipopra?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
TTTotya
senior tag
válasz horvathkrisz #35737 üzenetére
+1 Stockon belakva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest