- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Stock kernel alatt nem csinálta eddig, de most min. 5 másodpercet kell várnom, hogy ha csörög a telefon felébredjen a kijelző. Ez mitől van? ( új hellscore van fent. )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz atillaahun #46353 üzenetére
192 a min freq. Kezdetnek megpróbálom feltolni, lehet ez a gond! Ez jó tipp, ha annak szántad!
Boost on wakeről nem tudok, nem találtam.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
veterán
válasz atillaahun #46355 üzenetére
Nana... Nekem nincs bajom vele. Stabil, gyors... De nekem is vagy 3 sec, mire eled
Apropo, milyen foliat vegyek a kicsikere, mert ezt is sikerult megkarcolnom. 4. Nexusom, de mind karcolodik
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
-
veterán
válasz atillaahun #46359 üzenetére
gyári állapotban 1 napig használtam. Aztán kapott egy cm11-et, annak a kernele is stabil volt, de éreztem, hogy nem az igazi. Főleg mikor megizzasztottam. Ellenben a hellscore kernellel valahogy az akksim is jobban bírja, meg gyorsabbnak is érződik az egész telefon.
1 részletességgel feljebb tudom benni a gt racinget És tök sima.
30 percet javult a kijelzőidőm, mostmár ismét 4 óra körül vok, pedig mikor van 5 percem, tolok rajta 4-5 csr classics futamot...Nekem bejött.
Próbáltam ez előtt a francot is, nem jött be. Ezt találtam. Biztos van jobb...
Szerk : ( csak hívásnál éled lassan. De minden másra azonnal reagál. Ha 1 órája nem nyúltam a telefonhoz, és felélesztem, szélsebesen kapcsol. )
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
SamS20
senior tag
Na hol van a mi kis 4.4.3unk? :/
-
w333
félisten
válasz NTonee #46365 üzenetére
Egy sz@ros frissítéssel ennyit húzni az időt ... már tényleg gáz
(#46367) NewmanHD
Igen igazad van ... csak kicsit sokallom az időt mivel már 1 hónapja írták hogy tesztelés alatt Link de még sehol semmi és most hogy kiadták a Google Fényképezőgép frissítést, így még többet kell majd rá várjunk
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #46368 üzenetére
Bugfix.
-
petipetya
nagyúr
-
NTonee
veterán
válasz szentkuti11 #46368 üzenetére
nem újítások miatt, hanem egy halom bug javítása miatt várják sokan.
egyébként vicces, hogy w333 mindig azt hangoztatja, hogy nála minden tökéletesen működik, így én sem értem, hogy ő miért várja annyira.(#46373) szentkuti11: örülj sokan nem így vannak ezzel. Rengeteg jelentés volt (itt is) random rebootokról és hálózat eldobásról például.
[ Szerkesztve ]
-
hYpErKe
tag
Majd talán május végén, június közepén meglesz az új android, addig nem kell várni annyira szerintem.
Pixel --> Pixel 7
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #46376 üzenetére
Google?
frequent data connection dropout fix
mm-qcamera-daemon crash and optimization fixes
camera focus in regular and HDR modes fixes
Power Manager display wakelock fix
multiple Bluetooth fixes
fix for a random reboot
app shortcuts sometimes got removed from launcher after update
USB debugging security fix
app shortcuts security fix
Wi-Fi auto-connect fix
other camera fixes
MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN fixes
stuck in activation screen fix
missed call LED fix
subtitle fixes
data usage graph fix
Internet telephony fix
FCC compliance fix
miscellaneous fixes -
gzbotii
nagyúr
Nexus 4-en gyari ROM-al en nem tapasztaltam nagyon semmit, de Nexus 7 2013 mar van par aprobb, zavarobb dolog.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
NTonee
veterán
valahol össze lett szedve tételesen, hogy milyen hibákat javítanak. Épp tegnap olvastam talán, megkeresem.
NewmanHD: ejj , de gyors volt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #46381 üzenetére
Biztos, hogy ez az utolso frissites, amit megkapunk.
-
dombila
senior tag
-
dragon1993
őstag
válasz dombila #46388 üzenetére
Lehet jobb lesz mint eddig.
Most mindig van aktuális modell ami vagy eljut a szolgáltatókhoz vagy nem, de ha a szolgáltatóknál tömegével jelennének meg a Moto G szerű telefonok (jó ár, rendes sw) akkor az sokat dobhat a Platform megítélésén.Attól tartok egy kicsit ,hogy eltűnnek a jó árú Nexus telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz dombila #46388 üzenetére
Index... Politikai híreket sem olvasok ott, nem hogy technikait. Inkább ezt érdemes elolvasni a témában: androlib cikke
Az androlib cikkre reagálok. Most is tartom magam a véleményemhez, amit már 1-2 éve hangoztatok: a Google helyében vasmarokkal tartanám kézben az Android vonalat, és kötelezném a gyártókat arra, hogy stock Android legyen a telefonon, és a különféle szoftverek helyett a hardvert fejlesszék.
Ha a cikkben lévő dolog megvalósul, akkor egyikünknek lehet Sony GPE, míg a másiknak LG GPE. Csak más néven, ha jól látom. Engem ez nem zavar, amíg megkapom a stock Androidot, a frissítéseket és mindehhez megfelelő áron jutok hozzá.
Ha viszont felviszik az árat, akkor elhajózok a OnePlus One, Xiaomi, Meizu vagy Oppo vonalra, ennyi.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
mcsabi84
senior tag
Nem rossz ötlet, de szerintem ez inkább a Google edition készülékek egy új elnevezés alá való besorolása, mint hogy gyökeresen átalakítsanak egy rendszert. Végre népszerű lett a Nexus, miért vonnák ki teljesen ilyen gyorsan? Később persze nem elképzelhetetlen, de ameddig nem terjednek el a silver projektes cuccok öngyilkosság lenne totál kiiktatni magukat a piacról.
amúgy meg
"As for the Nexus 6, Pichai says we should not expect it before at least June. “I can assure you, it will not be released in the first half of the year,” said Pichai"
Mobile World Congress, 2014. február 27.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Scooter74 #46393 üzenetére
Az One Plus One egyelőre nem más mint egy frankó marketing fogás. Olyan, mint a Sólyom légitársaság volt.
Éjjel-nappal promózták, a fél ország arról beszélt, aztán meg jött a nagy semmi. Félek, hogy itt sem lesz másként!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
w333
félisten
válasz gipsztigris #46395 üzenetére
Szerintem pedig olyan lesz ez mint a Miui ... Xiaomi telefonok
-
gipsztigris
addikt
Azzal a különbséggel, hogy ez a márka a semmiből került elő. Soha egyetlen telefont még nem gyártottak, csak a nagyhatalmas csuda cikkek vannak. A Xiaomi pedig mar letett valamit az asztalra.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
w333
félisten
válasz gipsztigris #46397 üzenetére
A Xiaomi is pontosan ugyan ilyen "no name" márkával indult
-
gipsztigris
addikt
Elhiszed nekem, hogy annyi pénzért vennék belőle amennyiért beharangozták?.....de ismerjük már ezeket a sosemvolt árakat! Mondani mindent lehet, jól is hangzik ahhoz, hogy a világ vezető tech portáljai lehozzák hírként. Egy dolog biztos, ezt már megtanultam 45 éves létemre.......hogy csodák nincsenek! A Sólyom Airways is mindent mondott, (évi egymillió Kínai utas, előre kifizetve jegy árát, stb.) és a végén lett belőle egyetlen próbarepülés.
De tudod mit! Szeretném, ha én lehetnék a második vásárló ezen az áron! .....mert nyilván az első Te leszel majd!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs