Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Kiszivárgott egy lista a várható Lunar Lake modellekről

    ph Eszerint az Intel Core Ultra 200V sorozata kilenc modellből, köztük egy Core Ultra 9-es példányból állna.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz KROK640 #26399 üzenetére

    LOL, hát itt azóta is tekeri a winyót a Win10 - pedig nem az alól vagyok, ez még mindig virtuális gépen fut.
    Ugyanezen a hardveren elindított virtuális egyéb OS-ek nem tekerik a winyót, és nem frissítenek, ha nem nyom rá az ember, hogy mehet.

    "de ha én azt írom, hogy a Linux körülményes, meg azoknak való akik szeretnek a rendszerrel szarakodni, akkor" az attól még marhaság marad.

    A 90-es évek elején-közepén a 3.1-el keztdem a Windowst (meg a DOS-t), és azóta rendszeresen rákényszerülök, hogy használjam (holott 2000 óta vannak mindenféle Linux telepítéseim, és 2008 óta elsődlegesen Linuxot használok). Szóval szerintem van alapom összehasonlítani :D
    1db. Tkexe-t futtatnék most, de megint inkább újraindítottam, hadd updateljen... Mondjuk a jövő évi naptárt ma du. nagyjából összeszenvedtem vele, folyamatos winyóreszelés és update letöltés közben :D

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák