Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz Armagedown #18128 üzenetére

    ki térített?

    pont ezt mondom amit te is, csak kettőnk közül te még a korai 2000-es évek környékéről hoztad az értesüléseidet.

    igen, pont erről van szó, hogy az átlag júzernek pontosan tökmindegy mi a platform, érdemi különbséget nem is fog észrevenni. videochat platformok ugyanazok, böngészők ugyanazok, irodai programcsomag ugyanúgy van (mielőtt rákezd bárki hogy dehát MSO... anyám lassan évtizedek óta LO-t használ, szerintem senki nem vette észre, én megszereztem egy diplomát és rövidesen fogom a következőt, same) a kisebb utility programok pedig annyira tökmindegy hogy hogy hívják vagy mi az hogy a júzernek fel se tűnik a dollog. tegye fel a kezét aki tudja hogy a saját rendszerén (legyen az bármi) hogy hívják a képnézegető szoftvert. nem az érdekel hogy az ikonra mi van írva hanem hogy ténylegesen az executable-nek mi a neve. naugye hogy nem tudod. ennyit a felhasználói programokról.

    a professzionális programok pedig MÉG MINDIG NEM az átlag júzerek esete. szóval lehet keverni a szezont a f*szommal meg félrebeszélni valami 2003-ból rajtunk maradt retorika mellett, viszont akkor várom a választ arra hogy a júzerek nagy részének mégis miért felel meg egy androidos tablet vagy okostelefon akár a PC helyett is.

    ez nem hittérítés, egy szóval nem mondtam hogy ki mit használjon, mindenki használja azt ami neki bejött. a hozzá nem értő júzernek úgyis tökmindegy, ez volt az egésznek az üzenete.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák