Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #12405 üzenetére

    Pontosan. Rengetegen vannak. És szerintem erről a marketing tehet a "mozgás szabadságával" és társaival. Mert legtöbb átlagemberről nem tudom elképzeli, hogy 30-50-100 ezret fizetne pluszba ugyanazért a teljesítményért máskülönben.

    Van egy exem, 5 évig hajtott egy laptopot. Tönkrement, vége volt a laptopnak (szintén a nem modularitásból eredő hiba miatt, amit egy rendes PC-ben lazán cserélni lehetett volna). Valami korai I3-as volt 4GB RAMmal. Na kapott helyette egy asszem tán 6th Gen I5-öst, 8GB RAMmal meg SSDvel, akkor volt valami 250-300K az a gép. Mondja nekem hogy kicsi a tár (az SSD mérete kevés volt neki) cseréljem már ki. Mondtam neki, hogy laptop én ahhoz hozzá nem nyúlok? Különben is miért laptopot kért, amikor az előző gép sosem volt elmozdítva a helyéről??? A válasz : mert hátha egyszer majd el kell.

    Különleges eset mostani barátnőm, sok éve laptopja van. Ő azt így kapta, előtte asztali gépe volt, neki mindegy. Gép évekig fixen ugyanazon a helyen, persze melegszik, kell cool pad, kell bele SSD, stb.
    Tavaly egyszer jól jött, de nagyon, hogy laptop és el lehet vinni máshová. EGYETLEN EGYSZER. Azóta a gép megint a szent helyén van.
    Múltkor kijelentette h neki a következő gépe is csak laptop lehet, mert mi van, ha megint ilyen helyzet adódik?

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák