Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz Silent77 #25808 üzenetére

    most nézem, a "fekete" 13 dollár. a "fehér" meg annyival több hogy van benne kamera (aminek a minősége nem túl acélos finoman szólva), valami kis noname 4GB kártya, megy egy olvasó hozzá. szerintem ezek nem érnek meg +10 dollárt. ja meg a gyári doboz.. nekem is abban jött, fent pihen a padláson a többi karton között, úgyhogy szerintem az se annyira fontos.

    esetleg még a "gold" lehet érdekes, kb 1.50$-al kerül többe a "black"-nél és +1 akku van hozzá. ami az elején jól jön, amíg újdonság a drónózás :) én is nemrég vettem egy pót akksit, majdnem 3$-ba került + a várakozás.

    13-15$-t esetleg megérhet rászánni, ha gáz van elvileg ott a vásárló védelem.. bár azt nem tudom, hogy ali ad-e valami visszatérítést ha vissza kell postázni, hogy megkapd a full refundot gebasz esetén.

    még annyi, hogy a black és a gold "X5" míg a white meg a többi pedig "X5C-1".. amiben a C jelöli a kamerát, (értelemszerűen amihez nincs kamera, az nem lehet C-s) a -1, pedig azt jelenti hogy upgrade version.. de elvileg nagy különbség nincs köztük, sőt.. [link]

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák