- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Silent77 #21501 üzenetére
Akinek a Banggood-os címjegyzékében ugyanaz van megadva névnek és címnek, mint a PayPal-nél, az ebből semmit sem fog észre venni, de akinek más (mint pl. nekem is), az ha a Banggood saját chekoutját választja, akkor a Banggood-is címjegyzékben szereplő névre és címre fogják küldeni függetlenül attól, hogy mi van beállítva a PayPal-nél.
Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy hogy a francba keveredett oda a felhasználónév.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Szerencsére én is, és a postást is ismerem, így jó eséllyel megkapom.
Reméljük nem szándékosan lett elírva mindenkinek és a csomagok el sem indulnak...
Ha meg reklamálna az illető, akkor nagyon sajnálják, biztosan a téves név miatt nem kapta meg a vevő. Persze, hogy ne érjen kár, szívesen visszautalják a 0.01 dollárt amit fizettem nekik az orrszőrnyíróért. (ami annyira egyértelműen ráfizetés nekik, hogy ilyen erővel utalhattak volna mindenkinek 3 dollárt és még olcsóbban jöttek volna ki, mert nem kellett volna postázni)21 éve a Prohardveren! ™
-
lkristóf
senior tag
Azoknak akiknek a nicknevükre küldik a Snap-up -os csomagokat:
Nekem eddigi rendeléseimnél Banggoodról úgy volt, hogy
név, cím
most meg: felhasználónév, cím
Biztos be van állítva az Address Book -ban a címnél, hogy Default Address? (zöld téglalapban narancssárgával írja, hogy Default Address)(#21513) kirkri (#21514) vwpolopg Akkor nem értem, hiba van a mátrixban.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Kihagyhatatlan lesz a 7 dolláros önvédelmi toll akciója. 7 dollár helyett 7 dollárért most megkaphatod.
-
lkristóf
senior tag
Ja, hogy ott a cím, csak a név változott meg? Akkor az nem lehet probléma egy postásnak nem?
szerk: Azt hittem, hogy csak egy nick név szerepel a cím helyett.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz lkristóf #21511 üzenetére
Az address bookban nincs nick mező, úgyhogy azt a júzer beállításaiból veszi. Amikor az első snap-upra kattoltam szólt, hogy márpedig nekem nincs megadva címem, anélkül nem megyünk tovább, úgyhogy legyekolyszíves. Kitöltöttem neki, és ezek szerint mégsem azt veszi, hanem a másikat, ahol van nick is... ki érti ezt?...
A nicknév mezőt most átírtam a rendes nevemre (szóköz nélkül...), így ha még leütök később valamit, akkor nem a nickem fog odakerülni. Mivel a zoknyirekesznél megmaradt a nickem, így a most átírt nick bekerül majd a vásárlásokba, és mikor vége ennek a snapes marhaságnak visszaírom a rendes nickemre, de közben a vásárlásoknál nem változik majd vissza, mivel most sem változott. Eh. Mindegy, hátha érti valaki
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A 10 óra múlva kezdődő dealt érdemes megnézni, micsoda akciók.
Aki jól beszél inglisül, nem írna rájuk, hogy mi a tök van.
Sajnos én nem tudni inglis nyelvet.Magyart se
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
flegga92
senior tag
Sikerült lecsapni az órára. De a címem faszán elbaszták, régi albérletem címe, nem a paypalon megadott szereper a rendelésnél...
-
Carvus
senior tag
Óra behúzva, viszont címnél nekem is nicknév van névnél....
divi#2208
-
Joe Swanson
senior tag
Én is behúztam az órát. Shipping addresshez, meg semmi sincs írva... Írjak, supportnak?
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Én a kés élezőt húztam be, már úgy is régóta szemeztem egy hasonlóval.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Én ebből a hidraulikus zsanérból vettem párat. Így legalább az asszony nem tudja csapkoni a szobaszekrény ajtókat.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
flegga92
senior tag
Autóra keresek piros matricát kb 1,5 m vastagságban. Olyan kellene mint a felnicsík, csak egyenesben és kb 10 m.
-
lkristóf
senior tag
válasz maestro87 #21512 üzenetére
Elkezdtem átírni ezeket a számokat csökkenő sorrendbe haladtam és eljutottam ide: http://www.banggood.com/Aluminum-Alloy-Self-Defense-Protection-Tactical-Pen-Glass-Breaker-p-991682.html hát még így is elég drága, hogy megvegyem. Legalább nem kell 6kor kelnem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Saccco
nagyúr
Nem akciós, de nagyon jó áron van (820ft), hátha érdekel valakit. (5% kupon -41ft b185f7 )
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MineFox54
őstag
válasz spidersoft #21477 üzenetére
Lol, nekem is
-
veterán
BOSI High Carbon Steel Network megvan, késre végül nem mentem rá.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Minstrel
senior tag
Áh, krimpelő fogó megvan, remélem nem valami hulladék
-
azbest
félisten
válasz Silent77 #21536 üzenetére
wow, ez hasznos cucc, múltkor munkahelyen akartam magamnak megfelelő hosszúságú kábelt csinálni és az ottani ócskaság pontatlan és félrenyomja az érintkezők közti műanyagot.
Bár éppen ekkor vettem észre, hogy a 2 éve rendelt 100as csomag rj45 dugó műanyagja egytől egyig berepedezett a fémlapok körül... úgy tűnik nem bírja az itteni klímát és szétnyomta a hőtágulás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs