Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz gboszi #178916 üzenetére

    Az lcd-n átvilágítós, nagy lencsés kínai projektorok nem véletlenül olcsók. A netes review-k és youtube videók csak a reflinkek népszerűsítésére vannak. Az agyon dícsért projektor élőben zúg, mint egy porszívó, a színek torzak (6 bit frc nélkül), a gagyi lencse miatt csak pontosan vizszintesen vetítve nincs szellemkép a vásznon. A projektor a vetített kép felénél van úgy magasságban, nem alulról vagy felülről, mint a rendes projektorok. A ferdén vetítéskori lencsebillentés szellemképet okoz a gagyiknál. Az elektronikája meg lehet ótvar módon alakítja át a bemenetről kapott jelet. A mindenféle képfrissítés, módok csak kamu, valójában fullhd 50hz képet tud nagyjából normálisan mutatni, más frissítés és felbontás alatt tördelődik és akad a kép, mert csak kb 15fps-t tud mutatni belőle. Némely eszköz fhd képe teljesen eltorzulva jelenik meg (fire tv stick gen2). Mondom ezt egy blitzwolf bw-vp2 tulajdonosaként.

    Persze, ha csak az számít, hogy mutasson valamit és 150 már túl sok, akkor elhiszem, hogy van akinek megfelel. De lehet a használt projektorok közt is találni bw árszinten valami normálisabbat.

    Nem tudom a dlp-s változatok jobbak -e. De az lcd-sektől óva intek mindenkit. A youtube videók, amikor lefilmezték a vetétést, nem tükrözik azt, hogy milyen a kép és mennyire zajos egy készülék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák