- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
"SAPPHIRE NITRO+ RX 580 8G G5
150 000 Ft"Give them hell Ukraine!
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #75302 üzenetére
Teljesen igazad van. Mindjárt kiteszem, hogy már csak a héten ilyen "akcijós"
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
envagyok
veterán
válasz #24845312 #75307 üzenetére
Igen, ez pontosan így van.
Drágán nem veszik meg, mert sokért adod, olcsón meg fosnak, hátha rossz.
Nagyon nehéz belőni a jó árat, amiért hamar megveszik, mert nem drága, de nem túl olcsó ahhoz hogy ganyús legyen.
Egy ismerős próbált eladni számítógépeket, panaszkodott, hogy nem ért, mert direkt olcsón is adja, hogy hamar elvigyék. Mondtam neki, hogy emelj árat. 2 nap alatt mind elvitték utána.Helyben:
"Intel S1200 Z590 lapok lelőhelye - Update 02.05 -"
14 éves tag, sok pozitívval
Persze jobb apróhirdetésből vásárolni drágábban, mint rendes üzletből.ASUS PRIME Z490M-PLUS Alaplap nála 66300Ft, árukereső: 53900-tól.
-
koko52
nagyúr
[link] nem aprózza el a fiú. 5700 xt 490 000 használtan.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Migráns
tag
válasz koko52 #75310 üzenetére
Én inkább a kolléga párjának balsikerű karácsonyi ajándékára hajtanék rá.
A Braun epilátor újszerű - csak párszor volt használva - azután pedig ment fel hirdetésbe, mert tépte a muffot. (Gondolom én.)
A használt epilátorokat azért is jó megvenni, mert rengeteg információt hordozhatnak: a bennük maradt nyomokból egyértelműen megállapítható, hogy a volt gazdi szőke, barna, avagy vörös!
Ha nincs benne semmi nyom, a képlet akkor is egyszerű : kopasz a csaj! -
koko52
nagyúr
válasz Migráns #75311 üzenetére
A vörösről jut eszembe, minél rozsdásabb a tető annál nedvesebb a pince
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
válasz #24845312 #75307 üzenetére
Én inkább azt tapasztaltam, hogy akkor repülnek rá csak igazán, még akkor is, ha ott van a címében, hogy hibás A simán csak olyan régi, hogy már csak retrózni jó ugyanez.
Ha csak a leírásban van, akkor jönnek a legtöbben@Migráns : Nem csak információt, bőrbetegséget, stb. is Higiéniai cuccot nem veszünk használtan
Mutogatni való hater díszpinty
-
Vajon mi lehetett a cél?
"cserelném GIGABYTE GT710 2GB videokartyámat egy 4gb os ra mely elbirja 400w ."
Ennyi volt a hirdetés szövege.Mutogatni való hater díszpinty
-
Csupingo
veterán
Gondolom olyan 4 GB-os kártyát keres, amihez még elég a 400W-os táp. Találtam is ilyet.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
> Higiéniai cuccot nem veszünk használtan
Tudom, ez újra egyike az én furcsa becsípődésemnek, de részemről semmit nem veszek használtan (kivéve autó, lakás, ház)
Egyébként használt budipapírt nem árulnak még? Mert volt már itt használt wc-ülőke is
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #75321 üzenetére
Az újrahasznosított wc papírból szalvéta készül
-
válasz Cs1csó #75321 üzenetére
Hát, az a négyrétegű, prémium budipapír amit venni szoktam, nem tudom mennyire újrahasznosított De legalább nem féknyomos
(#75322) hcl
Aki ért hozzá, műszerei is vannak, hajrá. Én passzolom.
Bár, imádom nézni például Adrian's Digital Basement vagy Noel's Retro Lab csatornáit.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Chaser
legenda
válasz koko52 #75310 üzenetére
és azok mennyivel jobbak, akik 2-3 hónappal ezelőtti áron keresnek vga-t?
nem linkelem mert tilos
és még meg is magyarázzák mért annyi az ő kis világukban
nemrég felraktam a 2080s-t, akkor még nem volt nálam, csak foglalózni lehetett
okos gyerek meKmondta nekem hogy 280e-ért nem fog elmenni az ftw3 - mert ugye az ő 3060 ftw3-asát mertem hasonlítani ehhez, ami nem ftw3 csak nevében, max xc2 ultra -
megjött akártya, felraktam, két órán belül foglalózták 280e-ért, tegnap át is adtam
mondtam a srácnak mázlija volt, ha aznap nem vitte volna valaki 300e lett volna másnaptól
és elvitték volna annyiért is, napról napra mennek fel az árakszerk:
remélem nem várja még itt valaki a 3060 non-ti verziót február végére 120e-ért, mert nagyot fog csalódni, hiába jelentette be az nv
alza hozzánk már nem is droppol, annyira kevés kártyát kapnak már ők is hogy csak saját piacra dobják be - érthető -, és azok is már jóval drágábbak mint első körökben
de lassan nyár és semmi nem tart örökké, lesz itt vga dömping, lehet venni a sok sz@r bányász kártyát majd apróért[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
válasz Chaser #75326 üzenetére
Nekem is írták az 5700xt-re, hogy soké adod bástya, ez fele ennyi volt nyáron. 1 óra alatt eladtam alku nélkül, házhoz jöttek érte.
Nem is válaszolok ilyenekre."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
válasz koko52 #75327 üzenetére
dealer gyerekkel valahogy összeírtam múltkor, lőtt valahonnan 5700xt-t, mennyiért rakja fel?
250e min, ennyit mondtam, ez volt kb 3 hete
de az sok, már 230-nál is pofátlan haszna lesz
pár perc alatt elvitték 230-ért tőle, két db volt, mentek bányába
megbánta hogy nem hallgatott rám ( :
alzához már csak gtx 1650-ek jönnek - azok is zömében régebbi 1650s árakon - , 80-90%-a fenn is van aprón :d egy-eg eltévedt 1660s lehet még, de rtx már ott sem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gban
Közösségépítő
Irigylem a határozottságotokat.
Én most egy ASUS V6800DDR/32 esetében nem tudok magammal dűlőre jutni hogy mennyi az annyi.
Mert Geforce 256 szökőévente egy tűnik fel, kb. Voodoo meg GUS szintű állítólag a keresettsége.
De gondolom nem bányáraPostázást nem vállalok.
-
-
Pár ezret De az csak a kártya volt magában, és akkor még nem volt ennyire keresett. (5 éve talán?)
Asszem az a sajátom volt, most a K6-osban (azt is el kéne adni, csak annyira ramaty, hogy nem hinném, hogy érdemes) talán ESS1868 van, vagy CS4614.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ciccuka
veterán
-
koby11h
őstag
válasz Ciccuka #75334 üzenetére
Átnéztem, én ezt szedtem össze belőle:
Csomag átvevő helyről átvevő helyre (nagyobb városokban úgy láttam van) 5 kg (max.50x40x30 pl.) csomag 600 Ft + esetleges üzemanyag felár. Jól értem?
Nem tűnik rossznak. Egyetlen gond vele, hogy csak utánvétes csomag lehet én meg úgy nem adok fel. Utánvét nélkül jó lenne, vagy max. 1100 Ft része utánvét.
Majd egyszer kipróbálom. Köszi!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is őrzöm az 1MB-ra felpimpelt GUS Classicomat. 1995 nyarán vettem az Oktogon környékén valahol, a bolt nevére már nem emlékszem. Ahogy a DOS korszak leáldozott, és Win alatt már elég köhögősen működött, fogtam, becsomagoltam az eredeti dobozába, és azóta ott van.
Érdekes, hogy Ebay-en három darab van, mindhárom magyar. (A PnP 4000 dolláros buy it now ára elég merész azért...)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
koby11h
őstag
válasz Ciccuka #75339 üzenetére
Lehet én olvastam figyelmetlenül, de az első mondat:
"Magánszemélyek estében csak utánvétes csomagfeladásra van lehetőség."
Vagy máshol mást írnak?
Ja és minden nettó, tehát 600 Ft + ÁFA, vagyis 762 Ft az alap, de még így is jó lehet.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
TeeBee73
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #75347 üzenetére
Milyet dörrent rajta anno' a Second Reality...
(Nekemisvót'.)
MOD: (IFABO-n vettem, valami ~18k körül, akciózva. Havi fizum odalett.
Meg persze még egy marék 41256-os RAM IC, hogy meg legyen az 1MB.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest