- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xD Szép, hogy egyesek mivel nem foglalkoznak és fizetést kapnak érte. Ez a legnagyobb erkölcsi fertő amit valaha láttam, muszáj cenzúrázni
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zirowe
nagyúr
"combjának bőrfelületéből szerintük túl sok látszódott"
Eh..Akkor gondolom strandokon is "pixelező" gépekkel járnak ezek..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ááá ezek a Tonna Donnák a hivatalban, nem merészkednek ki a napfényre, jó nekik egy sötét légkondicionált irodában(ami persze nekünk is jó, hogy nem látjuk őket) és irigységből rávetik magukat ilyenekre...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
ezen mit kellett cenzúrázni?
először nagyon észre se vettem a különbséget...VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
nrgia
őstag
Ezért? hmmm még ha esz irdatlan vibrátor lógna ki a seggéből megérteném, de még a segge sem látszik...rá adásul ez egy rajz...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Angel1981
veterán
Az európai változat tényleg nem nagy szám....
Csak nekünk miért szabták ennyire át?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
én is polóban úszok, mert hiába kenem akármilyen kobraméreggel a hátam mindig szénné ég pedig nem vagyok dagadt
amúgy nem értem a cenzúrát, nem jogos. ha 19:00-tól megy ez a szaros valóvilág, főműsoridőben, a 3-4 kis kurvával benne, és ott nincs cenzúra, akkor ide minek
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zirowe
nagyúr
Erről nekem vhogy a Vogon ügyintézők jutnak eszembe a 2005ös filmből..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
- = Zk = -
félisten
kezdek aggódni, hogy ezek a "pixelezők" erősen recskaszűzek
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
elithun
őstag
Lejjebb rakták a lábát? Vagy milyen bőrfelület, nem értem.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
ddekany
veterán
Az egy dolog hogy gyerek közönséget szándékos szexuális utalásokkal fogyasztásra sarkalni alapvetően beteg dolog (és itt igen világosan ezt történt), de basszus, szinte minden játék amiben nő szereplő van szexista, minden 2., minden 2. film, stb... és aztán ha valaki akár csak szűrt google képkeresőbe beír akármit, akár egy átlagos női nevet... hát lesz benne orvososdi, az tuti. Szóval ez a belekötés... hogy úgy mondjam epikus. Másfelöl nem lepődnék meg, ha a játékot forgalmazó cég kérte meg őket, hogy kössenek bele. Elvégre 50%-ban erről szól az egész, hogy sok kis pöcsöst vonzzák a nagyemlős (de mégis fél-kislány) macák.
-
VictorHUN
aktív tag
Félnek hogy a sok kis nokedli begerjed tőle
David Icke: Ébred már az oroszlán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest