- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hi-Fi-ről általánosságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- Projektor topic
Hozzászólok Aktív témák
-
Vannak olyan készülékek, amik még így is megérik. Ez épp nem olyan.
Amúgy kicsomagoltam, kezembe fogtam. Most költözök át rá, rengeteg fájlt másol még a gépViszont mennem kell el, szóval kicsit csúszik a gyors beszámoló.
SPOILER: Eddig nagyon bejön"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"
-
Mi.Ezt nem tudtam, köszönöm..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3, mi4, mi5, mi6, mi8, mi9, mi9t
-
szuladam
aktív tag
Úgy néz ki rendelhető a 9t pro global verziója.
Revolut ambassador: ingyen kártya - TransferWise: 500 fontig ingyenes utalás - Curve: ingyen kártya + 5 font ajándékba! - kódok privátban igényelhetők!
-
szuladam
aktív tag
Bár azért erre az árra jön az áfa+vám és még a posta... bőven 200 fölött van az ára...
Revolut ambassador: ingyen kártya - TransferWise: 500 fontig ingyenes utalás - Curve: ingyen kártya + 5 font ajándékba! - kódok privátban igényelhetők!
-
silvergod
őstag
nem itt a bolttal van a baj, hogy behirdet egy olyan készüléket ami hivatalosan még nem is létezik...
vannak ugye utalások hogy valószínűleg lesz pár hónap múlva,
én kb augusztus-szeptemberre saccolom nálunk.
jól láthatóan minden képen redmis hátlappal szerepel,tehát nincs náluk a készülék
csak meglovagolják hogy mindenki ezért van oda..
biztos nincs olyan hogy egy bolt kap a világon egyedül a bejelentés előtt...ha viszont valós a dolog akkor meg örülhetünk,mert talán hamarosan bejelentik hivatalosan,
és akkor nekünk már csak 3-4 hónap...[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
addikt
Mekkora biznisz
-
cybermanus
őstag
Valakinek biztos. Én megfogadtam, hogy kintről max 60 ezer amit rendelek és ehhez is tartom magam. Utoljára egy Meizu pro 6 plusz volt amit onnan rendeltem kintről. Megvárom amíg itthon megjelenik vagy a környéken. Tart ameddig tart.
A térerő legyen veled! 🇭🇺📱📲 🇪🇺 👀
-
szabi__memo
addikt
Itthonról sem venném meg ennyiért. Egyszerűen nem ér ennyit
-
szuladam
aktív tag
Igen, de a leírásban ez szerepel: Prices on Geekbuying do not include Taxes, Import Fees, and Customs duties. Customers may be subject to said fees.
-
F-ECT$
félisten
Persze, ahogy egy Trabant is elvisz mindenhova.
1. Lefelé nem váltanék még akkor se ha nem használnék erőforrásigényes appokat.
2. Most elég, de 2 év múlva már nem feltétlenül.
3. Ettől még nagyon jó ár/érték arányú készülék a nem pro verzió.Dive ever, work never.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
olvasom aod értesítés van? esetleg nem tudja vki hogy megtud mindenféle értesítési formát jeleníteni a masina? pl telegram? viber?
csak azért kérdezem mert mi9 se-nél is aod van de ott csak az előre beállítottakkal birkózik meg pl messenger oké de viber nem...[ Szerkesztve ]
-
veressjanos
aktív tag
Érdekes dolog ez. Nekem is pocok van, és nézegettem itt Veletek a K20-akat, de nekem még nem jött el a megvennideazonnal érzés. A pocok bőven felül van az én használati szokásaimnak/igényeimnek így még a pro sem hozott lázba. Főleg úgy, hogy több mint duplájába kerülne. Nem hinném, hogy a pro kétszer olyan jó, mint a pocok.
Mi 9T pro 6/128; ex: Pocophone F1 6/64; Xiaomi Mi Pad 4 4/64 LTE 8"; Xiaomi Redmi Airdots, Amazfit GTR 47 mm alu.; Amazfit GTR 42 mm pink; Xiaomi Mi Imilab Basic Home Security Camera
-
NemMo
aktív tag
Igen, fura ez a kütyűbuziság, mert az egyetlen érvem a váltás mellett (az újdonságon kívül) a notch mentesség, pedig igazából nem zavar, a permanens értesítési ikonok a notch notification for miui appal megoldva. Akksi ugyanaz, hardver visszalépés az amoledet kifejezetten utálom és mégis nagyon rá vagyok kattanva. Igazából részemről megmagyarázhatatlan illetve kütyűbuzi vagyok 🙂
Természetesen a kütyűbuzit, csak magamra értettem a hozzászólásomban...[ Szerkesztve ]
-
A készülék keresés nincs aktiválva.. A mi9 egy nap alatt csinált ennyit majdnem..
Xiaomi mi3, mi4, mi5, mi6, mi8, mi9, mi9t
-
Hozzászólok Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- [Re:] Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] LG G8X - kettőn áll a vásár
- [Re:] [pasztics1:] I7-4770TE 2.3Ghz boost frekvencia 3.3Ghz Gyári hűtővel!
- További aktív témák...