Hirdetés
- Strapabírónak tűnik a 12V-2x6-os tápkonnektor
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
válasz
szabi__memo #350 üzenetére
Ha lesz belőle pro gyanítom abból se kapunk... akkor ez igy
vicc[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
szabi__memo
nagyúr
Azt sem értem a Xiaomi mit bohóckodik országonként és miért nem csinál egy eu-s honlapot aztán onnan rendel aki akar. Ha más nem eu-s amazon, ebay, aliexpress. Szánalmas amit művelnek.
Xda-n is 300-320ra várják. Az viszont nagyon baráti lenne
[ Szerkesztve ]
-
bear_
aktív tag
válasz
szabi__memo #342 üzenetére
-
S-eye
senior tag
válasz
szabi__memo #342 üzenetére
Az ukránoknál ,bár nem EU, úgy néz ki lesz, legalábbis az Allo vagy Citrus honlapján elő lehet rendelni/várják készletre.
-
novinyul
addikt
válasz
szabi__memo #348 üzenetére
Azt biztos nem fogják megtenni, az a flagship telefon. Ismerem őket csak a pénz és a darab szám a lényeg. Nem csinálnak konkurenciát saját maguknak, ahogy tették ezt a Poco-val. A MI8 pláne a MI8pro eladásai igencsak vissza estek.
Xiaomi 13 - Retro telefonok
-
válasz
szabi__memo #350 üzenetére
F2 pro az a k20 pro vagy a Mi 9 T pro? Már nem értem.
-
silvergod
őstag
válasz
szabi__memo #357 üzenetére
Lesz 9T Pro a GSM aréna szerint jövő héten jön a simával..már kezdtem megilyedni.
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz
PowerBuldog #359 üzenetére
Mivel csak ebben a térségben nevezik MI9T PRO nak ,így reménykedhetünk...
-
silvergod
őstag
válasz
szabi__memo #361 üzenetére
Hát eret azért nem vágok magamon,ha esetleg nem jön ki nálunk.
Vennék egyet,mert tetszik...de ha nem lesz pár hét vagy hónap és jön egy másik telefon... majd akkor veszem azt 😁Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-FreaK-
veterán
Ma olvastam, hogy nem várható a Pro modell EU-ban, a viszonteladók szerint. Ha megtalalom az oldalt, linkelem. Ez rossz hír...
-
-FreaK-
veterán
válasz
szabi__memo #364 üzenetére
Megtaláltam!
-
bostone
addikt
Az európai brand építés nem erőssége a xiaominak az utóbbi időben. Körülbelül, amióta hivatalosan is jelen vannak a térségben.
-
bostone
addikt
Én máshogy kezelném a helyzetet, de talán a megboldogult nagymamám is elért volna ennyit, pedig csak varrónő volt, nem marketinges.
-
novinyul
addikt
Addig míg Kínai fejjel gondolkodnak(vegyél sokat, az új telefonokhoz vegyél raktáron maradt darabokat is, amit ígértünk arra b.szunk) Na így eu-ban rohadtul nem fognak a toppon lenni. A nagyobb eu-s országok előnyben vannak, többet tudnak felvenni darabszámra(ott sem mindenhol mennek jól a Xiaomi cuccok), de a miénkhez hasonló méretű országok szívnak. Emiatt a szürkeimportos üzletek jóval hamarabb árulják a top telefonokat, a hivatalos boltok meg várhatnak. A Xiaominak csak 1 a lényeg! Jöjjön a pénz, az meg hogy hogyan jön, magasról szarnak rá. Ezért mondom hogy előbb tárgyalok egy arab terroristával mint velük.
Xiaomi 13 - Retro telefonok
-
szabi__memo
nagyúr
Nehogy hiányoljatok
Promo
-
S-eye
senior tag
válasz
szabi__memo #372 üzenetére
Kell egy visszaszámláló, hogy mikor kijön a hivatalos ár, mindenki csalódjon, mert túl drága lett
-
silvergod
őstag
válasz
szabi__memo #372 üzenetére
Már kezdtem...
remélem valaki gyorsan behozza majd a pro változatot is,normális áron...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
t181
senior tag
Videó a Mi 9-ről [link]
A videóban elhangzik, hogy a 730 kb úgy teljesít, mint a 845. Játszani egyáltalán nem játszom, de érdekes volt látni, hogy a pubg szépen fut.
~300 USD a 6/64 Mexikóban.
Úgy néz ki, hogy a sima 9 is méltó utódja lehet a lassan 3 éves OP3-mamnak.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
d@vee
őstag
Akkor bőven elég a Snapi 730 nekem. Sok böngészés, néha messenger, youtube, zenehallgatás repülőn, és persze telefonálás.
Pár éve leszoktam a telón kockulásról, de tartalomfogyasztásra még így is túl erős
Fényképezni pedig tud annyira megelőlegezve, hogy megmutasd másnak épp hol jársz, mi tetszik, stb...[ Szerkesztve ]
Ja
-
PowerBuldog
veterán
Aliről vagy geekbuyingról vett már valaki telefont?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
winston88
csendes tag
Ahogy azt sejteni lehetett, túlárazta rendesen a xiaomishop.... a 6/64-es kiszerelés 122 ezer forint itt: [link]
Várhatóan egy hónap múlva 115 ezer forint környékén meg lehet majd venni a megbízhatóbb webshopokban. -
d@vee
őstag
válasz
PowerBuldog #379 üzenetére
Onnan nem, de spemallról igen. Mákom volt, sima szállítással megjött egy hónap múlva és vámon nem fogták meg.
Ja
-
t181
senior tag
Én is így vagyok vele. Reddit-en olvasgatok, zenét hallgatok, Instagram-on nézem pár fotós, illusztrátor képeit, illetve böngészek. És most úgy tűnik, hogy a Qualcomm összerakott egy olyan procit, ami kiszolgálja ezeket az igényeket (eddig is kiszolgálta volna, de most érzem úgy először, és a videókon is az látszik, hogy nem kell az aktuális flagship SoC).
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
szabi__memo
nagyúr
Van remény
-
pergabb
senior tag
válasz
szabi__memo #384 üzenetére
tökön is szúrná magát a xiaomi, ha itthon megjelenne a mi 9 mellett, bár a netes tesztek alapján képminőségben nincs olyan jó, ill pár hiányosság azért akad, szóval ember legyen a talpán aki el tudja dönteni, hogy akkor most melyik is a jobb telefon.
-
silvergod
őstag
Mint ahogy írták is a pénz a lényeg nekik.
tehát pont nem fogja érdekelni hogy nem megy a mi9, ha az újból meg elad 3x annyit... föleg úgy hogy a mi9-t igazából be se hozta nagyon.
Én remélem hogy megjelenik a pro vagy valaki csak szerez belőle, ha nem...
Én olyan 180 eft körül várom.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Lengyelek 105-113 közé várják.
De már csak 1!nap -
d@vee
őstag
válasz
szabi__memo #389 üzenetére
Fizuig meg még 4
120 alatt lehessen megvenni, EU-n belül 128GB-set és boldog leszek.Ja
-
PowerBuldog
veterán
Geekbuying on 125e - ft ra jön ki a 6/128gb 9T
[link]
Eu priority lineal extra költség sincs.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Whist
aktív tag
válasz
PowerBuldog #394 üzenetére
Eredetileg a 115-öt is sokalltam volna, de már a 125 olcsónak hangzik
-
Obyboy
addikt
Nekem nem sürgős a telefon csere. De jelenleg úgy látom ez lesz az OPO-m utódja. Ha nyár végére hivatalosan vásárolható lesz az EU-ban és az árak is rendeződnek az még bőven belefér. Addigra készül több teszt is róla és az esetleges gyerekbetegségek is javításra kerülhetnek.
[ Szerkesztve ]
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
Ghard
őstag
10 óra SOT biztos nem játékkal jön össze, persze aki youtubera veszi a snapi 855-öt
Snapdragon 730 és 855 között azért ne várjatok akkora fogyasztásbeli különbséget, mint snapdragon és mtk között.
Redmi K20 vs K20 Pro, OnePlus 7 Pro, Xiaomi Mi 9, P30 Pro BATTERY DRAIN TEST -
Whist
aktív tag
válasz
PowerBuldog #397 üzenetére
Igaz, a MI család valóban prémium kategória. De hogy mitől prémiumosodott meg útközben...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Új iPhone iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán - 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Red Független Karcmenetes/1 hónap gar./Akku 87%/p2863
- Bontatlan iPhone 14 Pro 128GB Fekete Független/1 ÉV Apple Gar./p2861/
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB garanciális független
- iPhone 12 64GB Kék Független/Karcmentes/1 hónap gar./Akku 94%/p2859/
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest