Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Modding és elektronikai kérdések
- Philips LCD és LED TV-k
- Újabb változatban kapható a noblechairs LEGEND széke
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
novakalex
aktív tag
Érkezik.
[link] -
Vityahun
tag
Szerintem ez MI9 lesz valamelyik végződéssel (K,I,T), és popup kamerával.
[ Szerkesztve ]
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
beach head
senior tag
Nekem note 3 -as van, semmi bajom a kávákkal, meg azzal sem ha hátlapon van az ujjlenyomat olvasó. Sokkal ergonómikusabb, kézre eső. És ha lenne még plusz funkciója mint pl a huaweieknél... Ez tipikus népvakítás, a haszontalan dolgok felé kell menni, mert az trendi. Ami pl értelmes, mint egy több színű értesítési led, az már kihalóban van..
-
d@vee
őstag
válasz
beach head #107 üzenetére
Ami neked hülyeség, másnak nem az. Az a baj a kameraszigettel, hogy zavar a képben. Belelóg, belerondít, jobban idegesít mint egy vastagabb kávás telefon. Népvakítás max neked, nem kell mindenkinek tetszenie, te majd nem veszel ilyet. De ne te döntsd már el, kinek mi tetszik, vagy mást mi zavar.
Ja
-
judas13
addikt
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Teo.
tag
Azt lehet tudni,hogy UFS 2.1 vagy 3.0 van benne ?
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Terentius
őstag
Na ez nagyon f*sza, most vettem egy Mi9-et
Poco F5 12/256 Gb
-
szabi__memo
nagyúr
Lengyelek úgy tudják hogy június közepe de csak sima 9t (k20) egyelőre
6/64 GB - 329 euros
6/128 GB - 369 eurosEddig bejön a tippem, a mi9 magasan áradást jelenthet. Sokallom a simáért a fenti árakat
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
azt hiszem én kivárom az év végét és lesz itt még pár jó Redmi teló
730-as Snapdragon amúgy komoly alig pár hete jelentették be és már jön vele telefon, 675 helyett még jobb választás főleg ha jó áron lesz.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
prolad
őstag
Szép meg jó, de ez is 6.4, elég keskeny képaránnyal, mint az összes többi. Persze, az ár miatt érthető, hogy legóznak, de a méret lehetett volna más.
-
törölt tag
Értesítési led nincs, sd kártya bővítési lehetőség nincs ez mondjuk érdekes. (A kimovil szeint.)Jó telefon de teljesen más kategória mint az RN7.
[ Szerkesztve ]
-
ult1mate
tag
De miért csak ilyen gusztustalanul nagyban csinál mindenki telefont? Miért? Megőrülök...
-
doki13
aktív tag
válasz
szabi__memo #130 üzenetére
Én a nagyot szeretem ..min 6col
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
doki13
aktív tag
válasz
szabi__memo #133 üzenetére
[kép] Itt van e
[ Szerkesztve ]
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
30z.Samu
félisten
válasz
szabi__memo #135 üzenetére
Gondolom tudják, csak úgy vannak vele, hogy mindent a maga idejében.
A kép alapján viszont gyanús, hogy nálunk csak a 6GB-os verzió lesz elérhető. Remélem tévedek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
csobi1
tag
válasz
beach head #73 üzenetére
Ne használd. Nem törik le
-
30z.Samu
félisten
-
martonx
veterán
Attól félek, hogy ilyen telefonokkal rövid időn belül leuralja a xiaomi a mobil piacot, és nehogy ők legyenek a következő Huawei.
Én kérek elnézést!
-
szabi__memo
nagyúr
"9T back looks different to the Redmi K20 as well, with the triple rear cameras arranged on the left side of the device instead of the middle - confirming that the device is not a rebranded K20"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Politika
- OTP Bank topic
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest