Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszlát, 4080 és 4070 Ti!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Sziasztok!
Berendeltem az Alzán egy kék 128 gigásat. Szerintetek mennyi idő, amire átvehetem majd? (jelenleg nincs raktáron)
Köszi
-
nfsu17
veterán
Mintha tegnap még 144e lett volna.
Vagy a meleg megártott.
-
silvergod
őstag
nem ártott meg,annyi volt...és szerintem most egy darabig viszont ennyi marad.
dicséretes mondjuk hogy esett ilyen rövid idő alatt 10eft-ot és hogy nem számoltak fel több pénzt az új színekre.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
nfsu17
veterán
válasz
silvergod #910 üzenetére
De ez így baj
, mert nem hagy nyugodni a dolog és jó lenne venni egyet
De annyi bizonytalanság van bennem, hogy az elnyomja a dolgot.
-a boltnak merjek-e előre utalni, mert úgy még jobban megéri + 6 hónap gari
-MIUI-t nem ismerem, Samsung (4.4.2) után nem tudom mire számíthatok...majd nézek videókat youtube-on a rendszerről
-bluetooth-on menne-e a kocsimmal (S5 megy) (zenék is)
-digi SIM kártyával menne-e (a Vo*-s cuccok) >> főleg ez a mérvadó, mert az egész vásárlás emiatt lenne
-nem szeretek bétateszter lenni, az S5-öm lassan 5 éve csinálja azt, amit elvárok tőle (mondjuk sok mindent nem várok el), most az utolsó google maps frissítés nem tetszett neki egyedül, folyton lefagy, kilép, belassul az app...és én ilyenektől meg tudok őrülni, ha valami nem 100-as.
-világ életemben Samsung telóim voltak (mondjuk nem sok: S2, S4, S5) és egy percig nem emlékszem rájuk vissza negatívan.Nagy váltás lenne ez nekem...kb 5 évvel újabb android rendszer, más teló, más rendszer.
Nem vagyok nagyon az a váltogatós típus.De azért kíváncsi vagyok és szeretem az új dolgokat, ha azok aztán beválnak.
-
laci laci
addikt
Nekem volt s7, s8, s9, a pie és az ui rendszer nagyon tetszett, egyszerű és átlátható volt, ott az akku kapacitással volt a gond 3.5-4 óra slott időm volt. Itt a dupla, de kicsit bonyolult a menüje. Menj egy mm-ba és ott ki tudod próbálni, vagy a lurdyba, igaz itt retro és szegény a kínálat, de élőben tudod nyomkodni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
mizoli
addikt
Animációkat leginkább témával lehetne, de annyira gagyik a MIUI témák (nagyon nem az én világom a nagyszeműre rajzolt, kínai kislányok és társai), hogy nem próbáltam. Mostanában ugyan nem volt a kezemben MIUI, de nem hinném, hogy változtak.
A launcherek között legtöbb lehetőséggel bíró Nova launcherben az animáció sebességét lehet állítani.
Bootanimációt csak root-tal lehet cserélni.[ Szerkesztve ]
-
prolad
őstag
Nekem 64es lesz Alzától. Mégúlt kedsen berendeltem egy kéket, tegnapra ígérték. Majd tegnap este kitolták 13.ára, most a kéke 64esnél 11.e van. Nem akartam addig várni, inkább visszamondtam és lesz egy fekete, arra mai napot írták, mint várható időt, elvileg holnap délután át tudom venni. Szóval rendeld be, aztán majd lesz valami.
-
NemMo
őstag
Elszántam magamat és megrendeltem az alzától egy kék 64gb variánst. Rendeltem az aliról egy tokot is. Innen már nincs visszaút
-
NemMo
őstag
Jól tudom, hogy nincs értesítési led a telefonon?
-
erahurka
félisten
Valaki szokott sorozatokat nézni telefonon? Nem nagy a levágás ha kitölti a teljes képernyőt? 16:9 -> 19.5:9
Ezen agyalok hogy milyen lehet.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
zerone
tag
Talált valaki átlátszó kemény tokot hozzá? Lehetőleg vékonyat.
-
NemMo
őstag
A YouTube videók alapján elég gyors és pontosnak tűnik a touch id. Akinek már van az megtudja ezt erősíteni?
-
Helltak
őstag
Mate 20 Pro és Oneplus 6t után azt tudom mondani, hogy picit jobb hatásfokkal működik, sebességre kb azonos velük.
Nekem ha normálisan érintem oda az ujjamat, akkor 10/8-9-szer feloldja, pedig üvegfólia is van rajta.
Direkt úgy tanítottam be, ahogyan leggyakrabban érintem meg, nem pedig minden szögből. Ha fóliát rakatsz rá, mindenképpen érdemes újra tanítani.Honor Magic5 Pro Green
-
nfsu17
veterán
Láttam pár videót 4k felbontásban a készülékkel felvéve, és valami nem tetszett nekem (sem) rajta.
Mintha az lett volna benne, hogy stabilizálással (csak 4k-ban) valami pici "gond" van.
És én is kiszűrtem...szerintem.
Itt például nekem úgy tűnik, mintha néha "pulzálna" a videó...tehát egy tized másodpercre elhomályosodna, majd kiélesedik, majd jó.
A stabilizálást azt látom, hogy működik...de na...nem tudom kinyögni jobban...nem ájultam el a videótól, na. És nem a zajról, meg képélességről, meg színekről beszélek, mert az megszokás kérdése.Itt is írnak valamit róla..."funky slow motion effect"-nek nevezi, ha a stabi ON. Csak 4k-ban.
Itt is. Mikor lépked az ember előre..."előre-hátra" mozgósnak tűnik az egész...olyan darabosnak....nem smooth...nem vészes, de sajnos nekem minden xar feltűnik....tudom, akkor vegyek P30 pro-t.
Ki mit lát és mit gondol erről?
-
silvergod
őstag
Én azt mondom jól látod, valós a dolog,több videót néztem ,ott vannak ezek benne sajnos.
erről írtam régebben,látni hogy a 730 nem tud megbirkózni annyira a stabilitással...
a gsmarénás tesztben se voltak elájulva a képektől és a videóktól..nem mondták rossznak annyira őket,de ez ennyit tud. Én a fényképekkel voltam úgy ,hogy mindegyik zajos,az éjszakai fotókról meg ne beszéljünk...
ott jöttem rá hogy bizony itt várni kell..egy jobb szoftverre vagy a pro-ra vagy egy másik telefonra...[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
NemMo
őstag
Ahogy nézem az értesítési ikonok helyett 3 pont jelenik meg, pedig elférnének az ikonok. Talán majd a miui 11-ben
-
silvergod
őstag
válasz
szabi__memo #948 üzenetére
Pont jól tudom hogy más...de az eis a lényeg
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- iPhone 13 Pro 128gb, független makulátlan állapotban
- ÚJ iPhone 13 PRO MAX 128GB MEDIAMARKT számla! 2025 júniusig garancia + APPLE CARE+ törésre!!!
- AKCIÓ! ÚJ, bontatlan iPhone 15 PRO MAX 256GB blue titanium kártyafüggetlen, 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 RED 64GB Független Tökéletes állapotban Eladó +2db tok 1 Bontatlan
- Eladó iPhone 12 128GB Fekete/Karcmentes/87%Akkumlátor/2024.08-ig Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest