- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
hat meg nincs benne sim kartya varom a tokot addig nem hasznalom, frissitettem a system soft-ot a legujabbra meg felmentem play aruhazra befrissitett 3 alkalmazast. felraktam az antutut kellett neki engedely megadtam meg irta hogy szedjem le antutu 3d-t leszedte elindult lefutott es annyi. 6/64GB
szerk: tibcsi igen? miota megcsinalta a soft frissitest azota nem volt ujrainditva csak nyomkodva ha ez segit akkor restart utan is csinalok egyet
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz tibcsi0407 #5653 üzenetére
ja nem nem kell e-penis
csak jolesett, hogy vegre nem a kozepgategoria aljan van a telo D
masreszrol meg akkor minek az antutu oldalan a ranklist?
szerk: csinaltam geekbench tesztet is igerem nem csinalok tobbet ^.^
single core: 1976
multi core: 6787[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
A OP3T topikban lévő leírás és linkek (twrp, supersu) használhatóak az OP5-nél?
-
Blizzardking
őstag
A leírás igen, a linkek nem. Jelenleg jobbnak tűnik a Magisk, mert el tudja rejteni a rootot bizonyos programok, pl Android Pay elől. Van amit esélyed se lenne használni cloaking nélkül. Plusz vannak rá telepíthető beépülő modulok, amiket el tud indítani. Viszont azt javaslom, az automatikus frissítést kapcsold ki, és csak akkor frissítsd ha tényleg indokolt. A 13.3-as stabil, az utána következők okoztak gondot.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
betyarr
veterán
hát,ezt meg sem gondoltam volna,hogy hipphopp elfogy a fekete verzió és nem is várható belőle.sanszos,hogy így nem lesz op5-öm pedig képes lettem volna kifizetni a 60 eurós felárat pusztán a színe miatt.el vagyok keseredve...
-
Hoorus
őstag
válasz Blizzardking #5658 üzenetére
Köszönöm szépen
-
betyarr
veterán
válasz f3rdzs0 #5661 üzenetére
neoprén sleeveben hordom a telóimat.sose húzok rájuk tokot.ezért fontos a szín.tudom,hogy ritkán látszik a teló,de nekem ez fontos (lett volna) még,ha lenne fehérben,akkor azt választanám,de ez a szürke...hogy az aranyról már ne is beszéljek.
tudom,monnyak le,de nem tudnám megszokni más színben.max valami jóféle piros,vagy kék esetleg. -
jani70
aktív tag
Ki használ OP5 gyári Rosewood vagy Ebony Wood tokot? Milyen a minősége fogása,nem csúszós fajta,stb?
-
Blizzardking
őstag
válasz betyarr #5662 üzenetére
Itt vagy itt tehetsz rá pirosat feketét vagy amilyet akarsz. Szvsz nagyon ronda színűnek kéne lennie ennek a telónak, hogy ezt az ár/érték arányt hazavágja. És a szürke korántsem ronda, sőt!!
(Mellesleg azt mondtad, hogy amíg nem javítják a bluetooth eldobást, tuti nem rendeled meg. Akkor még szó nem volt színekről )"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tomp
félisten
Ma valahogyan megsérült a gyári kijelző fólia. Keletkezett rajta egy levegős rész mivel ott sérült a fólia síkja.
Vennék rá üveget. Elég nekem ha annyira éri be mint ez a gyári fólia azaz a lekerekítés szabadon marad.
Ebayen milyen üveget ajánlotok erre a célra? -
kazanka
őstag
Vegyél Nillkint ,körbe marad egy csík de szerintem az nem probléma.
nekem ilyen volt][ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Blizzardking #5664 üzenetére
kinek a pap,kinek a paplan
azért az elvárható lenne egy 2 hónapja megjelent telónál,hogy nem fogy el készletről a legnépszerűbb szín a bt-t bármikor javíthatják.ez és a szín nem kéne hogy egymás kizáró okai legyenek -
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #5651 üzenetére
Pontosan!
Értelmetlen időtöltés játszani vele...
-
Macika66
őstag
válasz betyarr #5659 üzenetére
Egymás mellett volt a kezemben egy slate grey és saját midnight black-em.
Úgy látszott, hogy más a kettő.
De ha nem egymás mellett voltak, egyáltalán nem tűnt fel, hogy világosabb lenne a slate gray.Szerintem nem tragédia a két szín közötti különbség....
8 GB-os meg van mindkettőben...
-
rankesz
veterán
Motoszkál a fejemben a kisördög, hogy nem-e azért szűnt meg a fekete verzió mert sok volt a kopásos panasz...
-
Mr.C
őstag
amúgy egy ekkora összegért már én is elvárom, hogy olyan legyen, amilyet én szeretnék. A két szín közötti különbséget ugyan nem láttam, de végig benne lenne a "másik jobban tetszik" érzés, miközben használnám...
sudo rm -rf /*
-
Klown
aktív tag
válasz betyarr #5659 üzenetére
Dettó!
Isteni jel, hogy ne akarjak ilyen telót! Annó a 3T -> 5 váltásnál is rá... Akkor azt hittem, hogy a maradék készletet némi diszkonttal meg lehet majd venni. Most ugyanez! Meglett rá a pénz, elhatároztam magamat, erre már megint t.kön rúgnak virtuálisan.
Kezd elegem lenni ebből a fantomcégből!
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
Blizzardking
őstag
válasz tibcsi0407 #5681 üzenetére
Piperetelefon
(de annak szép ez szentigaz)"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #5682 üzenetére
Külsőre nekem is tetszik, de nekem nem kellene többet Xiaomi daily driverként. Mix 2-nél is f/2.0 kamera, megint nem lesz elég sz@rra sem.
utdetailing.hu
-
Hoorus
őstag
Jo reggelt!
YouTube background-ra tudtok valami megoldást?
-
-
Mr.C
őstag
-
Albigator
őstag
Hali! Meg volt az első teljes akksi használatom (85%)
A wifi egy kicsit sok szerintem, ahogy a kamera is rendesen eszik, pedig nem használtam annyit. A 3 éjszaka 2-3-3%-ot merült a teló.[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
-
Albigator
őstag
válasz tibcsi0407 #5691 üzenetére
Köszi. Mondjuk én ilyen spórolós vagyok: Ha nem használom a telót, szinte mindig kikacspolom a wifit és az adatforgalmat. Fényerő is le van véve szinte minimumra és amúgy automatikuson van (nem nagyon voltam napfényes helyen, ezért kb mindig minimumra húzta a fényerőt). Ezzel a cellahatár akármivel meg sajnos nem tudok mit csinálni.
Az automatikus kikacsolást/bekapcsolást nem próbáltam még, de akkor azzal is birok nyerni még vagy 8 %-ot.[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz tibcsi0407 #5693 üzenetére
Persze de még az a 2 nap is bőven jó.
-
tomp
félisten
Nekem 178ezret dobott. Tegnap este felraktam, futtattam majd töröltem is.
kazanka
Köszi! Rendeltem is 2-t. Meglátjuk milyen lesz. Igazából még marad rajta a fólia amíg jobban nem kezd el felválni. Tegnap este felszedtem félig majd újra ráraktam és ahol nem sérült a fólia ott ugyan úgy gyári állapotra vissza tapadt buborék nélkül. Anno a fóliáknál mindig buborékos maradt felszedés után. -
jani70
aktív tag
Ki milyen böngészőt használ a Google Chrome kívül amiben van sötét téma is?és a menü lenti sávban van nem fent a jobb sarokban,illetve kevés adatforgalmat generál,és ne legyen tele reklámmal
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
YuBrowser?
Bár témázni meg bármit lehet substratummal."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok
Gearbesten most elég jó árban van a telefon.
Pár helyen láttam Global version-t itt viszont nem jelöli, hogy az lenne. Mi a különbség a Global és a sima verzió között?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest