- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #6146 üzenetére
Nálam a hdr továbbra is pöttyös.
Na még pár hét és jön a hivatalosan is sd835-re írt google camera. -
-
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #6153 üzenetére
Ha a DNG nem pöttyös, gond egy szál se....
-
aPoFa
tag
Sziasztok! A fényképek minőségét hol lehet beállítani?Mert nekem csak 2-3MB-os képeket csinál.
-
tomp
félisten
pöttyös kép
Google Camera hdr módban, Snap Camera Raw, Camera FV-5 Raw módban pöttyös. -
majszter99
tag
Ma sikerült megtapogatni a mobilt, egyszerűen lenyűgöző
Szerintetek fogják még Magyarországnak szállítani a Midnight Blacket, vagy most már be kell érni a fennmaradó 2 színnel?
-
tibcsi0407
félisten
válasz majszter99 #6164 üzenetére
Szerintem fogják, csak az új limitált széria miatt szüneteltetik. Bár ez csak tipp.
utdetailing.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz Macika66 #6150 üzenetére
Bocs, hülyeséget írtam az előbb. Régen volt már a rendelés.
Szóval a valódi neve Xiaomi Piston 3 Reddot Design. Nem tudom ez milyen minőséget képvisel. Én azt gondolom, hogy azért a SB V2 azért van legalább ezen a szinten...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
törölt tag
A Oneplus Bullets v2 veri a Piston 3, sőt még a Hybrid Pro fülesem is.
Egyéb: Tud valaki olyan appot, amivel megoldható OP5 alatt is a Samsungoknál jól ismert duál kamera mód, ahol egyszerre tudok csinálni a hátsó és előlapi kamerával is képet?
-
MrSealRD
veterán
Köszi itt is a korrektséget és az infót.
20 dolcsiért hol láttál? Én 30-nál kevesebbért nem láttam ezt a típust. Ezért is hagytam ki a számításból?[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz MrSealRD #6170 üzenetére
Most én sem igazán látok olcsóbban, leárazáskor szoktam venni.
Viszont a Blitzwolf BW-ES1 is hasonló minőség, most leárazva 11 dollár: [link]
Vagy ott van a Rock Zircon, ami kicsit többért még jobb: [link]
Esetleg innen választhatsz egy márkát, megbízható oldal: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomp
félisten
No!
Frissült a H2OS. Kernel szeptember 22-i. Biztonsági peccs szeptember. Szerintem napokon belül kapjuk a friss OOS-t.
Most jött 3/3T-re final(nem béta) OOS. Most már újra mi kerültünk a célkeresztbe. -
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #6146 üzenetére
Nekem ezzel a beállításokkal nem hajlandó DNG-t csinálni.
-
MrSealRD
veterán
(#6171) ollie & (#6180) Macika66 Köszönöm segítséget.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kisspepe
tag
Lehet ma megint megpróbálkoznék az xXx feltételével. Melyik verzióval kell akkor kezdeni? Mert most jelenleg a 3.5 a legújabb az oldalon.
3.1 ful based ROM-al?
Arra utánna mehet egyből a 3.5, vagy szép sorba kell haladni?
[ Szerkesztve ]
-
majszter99
tag
Out of stock lett a szürke 64 gb változat.. remélem összeszedik magukat, jön a karácsonyi szezon
-
f3rdzs0
senior tag
-
Mr.C
őstag
Nem értem, miért akarod letölteni, ha úgyis eredeti minőségben mutatja, ha rámész, de módositottam.
Valamint pont ezaz, hogy erről ment a vita:
1. más sw-vel más RAW-ot csinált a készülék, ami szerintem is nonszensz
2. RAW elvileg pöttyös a hivatalos kamerával, de az enyémben nem látok pöttyöket, de lehet én tévedek, ezért kértem, hogy ti is nézzétek meg, hogy igazam van-e...sudo rm -rf /*
-
Gabbbb
senior tag
"más sw-vel más RAW-ot csinált a készülék, ami szerintem is nonszensz"
Ez egyáltalán nem nonszensz. Pl. Az eredeti OP3 Marshmallow-n csúnya zajszűrést tartalmazott rawban, amit kivettek Nugátban és teljesen jó lett a raw. Én sem látok pöttyöket, pedig 400% nagyításban nézegettem a konverterben. Milyen rom van a telefonodon?
(azért akartam letölteni, mert a google féle felhős raw konverter elég gyengus )
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest