Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
veterán
Nebassz az új AvP-ben lesz lépcső???? Azonnal megveszem...
Mellesleg AA-t életemben nem használtam ez igaz (oké, 1x-2x próbából biztosan). És ehhez hozzátartozik amúgy az is, hogy elég közel vagyok a tűzhöz és nem jelent gondot egy felsőkat VGA bevarrása a gépbe.
Amúgy az is röhej, hogy 2009 végén még mindig az AA a téma. Kb voodoo2 óta ez megy.
Mellesleg ilyen 60%-os sebességveszteséggel megint az lesz a szitu, hogy majd a 2 gennel későbbi VGA-k tudják normálisan futattni ezeket a featurekat.[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Gondolom azért nincsen lépcső meg hasolsóságok DX10, 9 alatt, hogy minnél jobban terheljék a DX11 kártyákat teszelálással.
(#152) rumkola: Engen azért zavarnak a recék. Egy 2xAA min. kell. Nekem.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze én is röhejesnek tartom. Nyilván a DX11-ben azért nagy előny, hogy a DX10-zel ellentétben visszafelé kompatibilis. A Win 7 is bombarajtot vett. Szerencsére már most több játék készül DX11-re, mint amennyi megjelent DX10-re. Mondjuk az AA szempontjából a dolog DX9 felett mindegy, de a compute shader működik DX10 és 10.1-es kari alatt is, és elég gyors.
Az a 60% (ami inkább átlagban 50) elég jó eredmény. A Xenosos rendszer negyedakkora terheléssel hatodolta a sebességet. DX9-nél Parallax Occlusion Mappinggel ez sokkal rosszabb lenne ... ~250-300% mínusz (ráadásul AF nélkül). A natív modelleket már meg sem említem az egy képkockát több másodpercben számolna.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
azbest
félisten
Gépkínzás... láttam mások is fullhd felbontáson györöték
HD3650 ddr3 256mb (+hd3200 alaplapi integrált, de az nem segít neki persze... viszont a jobb oldali monitor az integráltról megy, így egy hangyányit talán fog rajta, de nem sokat, hogy átlóg a képe)dx9 alatt olyan mintha az ősrobbanást látnám, teljesen széthullik minden. Opengl alatt pedig hiányoznak dolgok és feketeség jelenik meg. dx10/11 módban dx10nek néz ki hiba nélkül.
most látom tegnap jött ki a catalyst 9.10
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
pontosan...
Mi lenne ha mindenki egy sablon szerint tesztelne?Igy semmitmondoak az eredmények még azonos kategoriák esetén is....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
bandiie
aktív tag
Nem kicsit eltúlozták, pl. az út az gusztustalan. Remélem a játékokba nem fogják majd ennyire erőltetni.
-
addikt
Homályos az eszed tokja!
Már a Geforce Ti4200-al se volt homály az AA. Sőt a Voodoo5-ös tesztképeivel sem az az NFS3, sztem biza kell az AA, még 1680*1050-ben is. Sőt TFT-knél annál inkább, crt-nél még csak-csak elvolt az ember nélküle. Mikor még a stunts-t toltam még nem érdekelt az ilyesmi, de a mai gamékhoz, HL2 óta szerintem kell.A kövek az úton télleg eléggé béndzsán néznek ki, picit elszaladt velük a ló, de a teszt szempontjából és a technológia bemutatásából ez nem von le. Ugyanígy a röhejes lépcsővel. Szerintem ha lépcső nincs, akkor semmi se legyen, csak kockák és abból csináljon valamit, vagy legalább egy lépcsőt odarakhattak volna. Természetesen értem, hogy itt azon van a hangsúly, hogy megmutassák, hogy mit tud a tech, node ez télleg bután mutat. Én sajna csak a HD-s jútyúb vidit tudtam megnézni, mert az X800SE-m nem szeresse az ilyesmit De abból is átjött, hogy merre haladunk. Azt remélem még, hogy a jövendőbeli játékokban DX9 módban legalább a bump mappingot meghagyják a falaknál (előbb linkelt egy képet Abu az AVP-ből, ott nem volt).
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
HSM
félisten
Köszi az infót! Így már világos.... Mondjuk érdekes, hogy ilyen csiga a tesszalátor a 4xxx-eken, anno letöltöttem a froblins techdemót, ami pont arról szólt, hogy kismillió tesszalált gonosz zöld manót tud AI-val együtt számolni a VGA, és milyen jól lehet játszani a LOD-al, és stb stb.... És tényleg elég meggyőző volt..... Ezekszerint csak nagyon ügyesen volt megcsinálva, és éppcsak működött? Vagy a mostani tesszeláció van kicsit elszállva?
-
RI/OS
őstag
Benchmark
1920x1080
8xAA
16xAF
Minden maxI7 920@3800
5870@1000/1400
[link][ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Ha jól értettem azt amit Abu mondott, akkor a Froblins-ban object tesszaláció volt, míg ebben a techdemóban meg detail tesszaláció, és ezért nem feküdne a régebi szériáknak.
A froblins-nál ráadásul szerintem 1 modellre kellett csak kiszámolni, mert utána azt rakosgatta be néhányszor a pályára.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Na ez már valami - a képek alapján.
Azokat meg nem értem, akik feleslegesnek hülyeségnek tartják a DX11-et. Ne legyen fejlődés vagy mi?
Make Asia Great Again!
-
tome.jr
addikt
Fasza kis tesztprogram, nekem tetszik. 3D Mark mintára lehetne majd csinálni neki listát itt PH-n.
Az mondjuk elég érdekes, hogy a 3D Mark progikra amiken az nv jobban fut mindenki azt mondja hogy mekkora ökörség, most meg hogy tudja a program a DX11-et amit csak az ATI támogat sokan rohannának csak emiatt a demo teszt miatt 100k-ért VGA-t venni. MEGALOL
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ugye most nem azt akarod itt prezentálni hogy a egy agyonrángatott HD5870+I7-el milyen szépen megvertél egy alap 9800GT meg egy E5200-t ami 3GHz-re volt rángatva??Mert ha igen akkor gratula 3X erösebb a géped ...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ezt most szerintem nem értetted,azt akarta mondani hogy a 3DM06-ra mindenki azt mondta nem mérvadó mert zöldön jobban fut,söt a Vantage is ez volt...de lehet én olvastam félre valamit,vagy már nagyon késö van...
-
LackoMester
addikt
tegnap este(éjjel)végigfutattam Vista alatt DX10-ben,egész jól néz ki-5870-nek 1920*1080-ban gond nélkül...
amint lesz a gépemen win7 is azon le tesztelem...de tény igy nagyon szépott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
mephi666
nagyúr
tegnap lemaradtam kicsit, most néztem meg a videót: ez brutáljó... és végre dolgoznak a tesszalátorok izomból és nem bumpmapping-el akarnak mindent megoldani... majdnem leestem a székről: a kövekből kirakott út, tető, fal, fű-fa, meg minden istentelenül szép
nem tudom volt-e már kérdés, de ez előre renderelt videó volt, vagy valamelyik 58xx-en nyomták és azt rögzítették? szedem a benchmarkot és meglesem a konfigomon (tuti nem lesz közel ilyen szép sem dx10-ben)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LackoMester
addikt
válasz PowerBuldog #187 üzenetére
mint már irtam DX10-ben is elég pofás... (5870)
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
PowerBuldog
veterán
válasz LackoMester #188 üzenetére
És? Attól még a videóban szereplő az DX11-es, ő meg azt kérdezte. DX10-ben nekem is fut.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Laraxior
titán
szart se ér a program... Quadból egy magot használ... itt is akkor a magas órajelű Duo rendszerek lesznek a nyerők 2009ben minek csinálnak ilyen programot
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
én inkább azt mondanám hogy erősen béta a program. Két helyen is írja az FPS-t de hogy melyik a valós azt nem tudom. Szaggat mint állat valahol, fennt azért 30FPS-t ír alul meg 17nél ugrál Persze úgy hogy mindent feltoltam maxra. Mondjuk nekem "csak" egy GTX260om van...
egy-két patch asszem nem fog ártani neki... Viszont tényleg nagyon szép... megnéznék pár screent DX11-es VGAval,miben különbözik az én elavult VGAmhoz képestEgy kérdés: DX11ben a köves út az 3D-s vagy ott is még sima mint a papír? Bízom benne hogy szép már
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
savior
őstag
szep az a kovekbol kirakott ut, csak kar hogy ilyen bumszli nagy koveken sem ember, sem egy kocsi nem tudna normalisan kozlekedni.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Laraxior
titán
lősz nekem pár screen-t?
-
törölt tag
-
Dr. Romano
veterán
válasz Laraxior #191 üzenetére
Ez a progi nagyon erősen megterheli a vga karit és csak arra lett kitalálva, ezért használ 1 magot (nekem is 10 fokkal melegebb a karim ebben mint a sima játékokban). Ha több magot is használna, akkor semmi értelme nem lenne, hiszen előnyben lennének a több magos CPU-s rendszerek és nagyon torzítanák az eredményeket ezért úgy semmit sem érne ez a VGA! bench. (meg egyébként is, itt nincs semmi fizika, scriptelt játékmenet, AI... )
Egy mag meg mindenki gépében van, ezért így ferEgyébként ezek a különbségek DX10 és a tesszelált "gameplay" között.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája