Az Unigine Heaven a 3DMark skalpjára hajt

Alig telt el egy nap a Windows 7 hivatalos startja óta, de máris megérkezett a világ első DirectX 11-es tesztprogramja. A Heaven nevű alkotás az Unigine motor legújabb változatára épül. A fejlesztők már korábban is készítettek hasonló programokat, melyek Sanctuary és Tropics néven érhetők el. Természetesen ezek nem voltak igazán veszélyesek a 3DMark trónjára, ám a Heaven már veszélyt jelenthet a Futuremark lassan teljesen hiteltelenné váló csemetéjére.

Az Unigine Heaven natívan támogatja a DirectX 9-es, 10-es és 11-es verzióit, valamint az OpenGL-t, fontos azonban megjegyezni, hogy a programot a legújabb grafikus API-ra készítették fel, így a legszebb látványt a DirectX 11-es módban mutatja. A motor komolyan épít a tesszellátor használatára, ennek megfelelően tökéletesen alkalmas lesz az új generációs termékek teljesítményének leméréséhez.

A tesztprogramról két videót is prezentált az Unigine. A tesszellátor előnye az alábbi linken tekinthető meg, míg a teljes demonstráció itt látható. A Heaven letölthető a fejlesztők weboldaláról.

Előzmények

Hirdetés