Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brumi

senior tag

válasz Aprósólyom #132 üzenetére

Szia!

Ilyen specifikációkkal 350k-ért nem találtam gépet, se csúnyát se szépet. A legtöbb üzleti noti a sima HDD-vel kerül ennyibe, amit viszont én már nem akarok. Hidd el, hogy végignéztem szinte mindent, de vagy kevesebbet tudott, vagy kegyetlen drága volt. Nálam egy gép legalább 4 évig van használatban, de pl a 2004-ben vett gépem is két hónapja még ment (le lett cserélve, de semmi baja). Nem strapálom le a gépeket, net, office képszerkesztés amire használom, semmi más.
    Amúgy van egy Thinkpad is itthon, tényleg szép és jó, de lassú.
    Úgy tervezem, hogy nem venném meg az első szériából a gépeket, inkább tavasszal vásárolnék, amikor már vannak felhasználói tapasztalatok, visszajelzések. Én nem látom annyira borúsan az Asus-t, mint Te, volt főnököm napi munkára használta és jó volt, viszont Thinkpad-et láttam már megfeküdni. Szerintem kicsit ez az egyszer használod, és eldobod állítás, sok tesztet olvasgattam, és csak jókat írtak erről a gépről.

Csak egy kérdés még: egy 128-as SSD-n mennyi a szabad hely, ha rajta van a Win7? amennyire tudom, kb 20%-ot érdemes üresen hagyni.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

Új hozzászólás Aktív témák