Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy örömmel és eredményesen használom az AppZapp HD alkalmazást az App Store leárazások folyamatos figyelésére.
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e ilyen tool az iTunes tartalmához kapcsolódóan?
Zenék , videók, stb. -
<NewL>
addikt
igaz de nem ide tartozik, de hátha tud valaki tanácsot adni, vagy segíteni.
Tudjátok nyertem egy iPad-et a Zagg-tól. (iPad day Giveway)
Ki is küldték de megakadt a vámon. Küldtek a vámról egy levelet, hogy 12-én megérkezett, onnantól 30 napig megőrzik azután a feladó rendelkezik vele.
A vámhivatal számlát vagy banki átutalásról igazolást kér a küldemény megállapításához, nyeremény esetén pedig egy értéknyilatkozat amit a feladónak (Zagg) kell elküldeni a megadott mailcímre.
A csomagra természetesen ráírta a Zagg, hogy 500 dollár értékű.Beszéltem a vámon egy nagyon rendes hölggyel, aki annyira segítőkész lenne, hogy ha a Zagg kisebb értéket adna meg, annyi után kellene fizetnem a vámot és áfát. Le a kalappal, tényleg megértőek.
De a Zagg-ra már 8 levelet írtam, valamelyikre válaszolnak valamelyikre nem. De eddig semmit sem csináltak. Csak továbbítják az illetékesnek meg ilyesmi.
Mit csináljak?
There's an app for that
-
-
<NewL>
addikt
válasz Oldman2 #3304 üzenetére
szerinted én nem fizetném ki? (perszó jó lett volna ha a nyeremény tényleg nyeremény)
2-est küldtek egyébként.
ráírták a csomagra, hogy 500 dollár értékű. a vámosoknak elküldtem, hogy nyertem, emailt, az oldalt ahol rajta van a nevem. és mégis értéknyilatkozatot követelnek...
There's an app for that
-
-
-
D@niel
addikt
A facebook timeline update-ről tud valaki bárminemű információt? Nekem január végei időpont rémlik. Várható benne hibajavítás?
Valamint, van itt olyan, aki az eredeti apple case-re apple logós matricát ragasztott?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
<NewL>
addikt
na sikerült elintézni. csak 12 levélváltás és 2 hét kellett, hogy megértsék mi kell nekem. egy fonnyadt értéknyilvánítás, ami a nevemmel együtt kb 80 karakterből áll.
nem kérdeztem, de biztos, hogy amerikai töltőfejjel jön. na de nem szeretném, hogy fél napig tudjam csak használni, meg úgyis kell.
lehet az amcsi töltőfejre venni átalakítót? vagy vennem kell töltő? vagy, hogy tudom használni. 2 hete elfüstölt az iPhone-om gyári töltője bedugva hagytam és meguntaThere's an app for that
-
-
-
harry
veterán
Hol lehetne venni értelmes áron (nem a bolti 10k körül) 10W-os töltőt? Vettem egy eBay-es cuccot, 1k, de egyrészt igencsak kételkedek a képességeiben, a 10w-tól szerintem messze van, meg azért nem is szívesen bíznám rá a kütyüt...
Ez is utángyártott? [link] [link].A másik, hogy volt itthon egy router adaptere, az is 5v@2A-t ad le, tehát elvileg megfelelő, raktam rá egy usb csatit, és próbaképp rákötöttem egy pár pillanatra az iPad-et, de nem igazán történt semmi, azt sem írta ki, hogy valami csatlakozna. De ennek kéne töltenie, nem?
Amúgy adapter dugalj van pl. itt [link], de ezt nyugodtan lehetne eBayről is rendelni, pár száz forint lehet.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
<NewL>
addikt
500 dollár után.
Kértem, könyörögtem, körbeírtam az értéknyilatkozat fogalmát a Zaggnak. Nagynehezen megértették, 3 embernek továbbították a leveleket folyamatosan, hátha valaki ért hozzá, vagy megérti mi a frászról beszélek. Írtak egy 3 soros értéknyilatkozatot 500 dollárról 2 hét után az adataimmal. Utóljára amikor beszéltem vámmal azt mondták 27% áfát kell fizetnem (vámot nem) szóval 32-35K lesz kb.Egyébként még nem jött meg Szerdán vámolták el, akkor küldték tovább (még várattam egy napot hátha olcsóbb lesz a dollár árfolyam 5Ft-al lett kevesebb. Az is jobb mint semmi)
Szerdától péntekig Nyíregyházáig eljutott, ott beragadt a csomag. Még ma sem hozták ki, pedig ez már csak 50km.szóval USA - Magyarország - 3 nap
Budapest - Szamosszeg 250km - 1 hétSzóval ha valaki véletlenül nyer, az az első levélváltásnál kérje meg a feladót, hogy a csomagra írja rá, hogy nyeremény-gift vagy valami és 50 dollárt írjon rá (45 eur értékig ajándék vám és áfamentes) meg mellékeljen egy értéknyilatkozatot.
There's an app for that
-
erdoke
titán
Azért 32e-ért egy iPad 2 még igencsak nyeremény kategória. Szerintem egy műanyag SmartCovert vagy egy pofás tokot még be kell majd szerezned hozzá, illetve könnyen elverhetsz 6-8e Ft-ot appokra az első pár hét során, de még a komplett 50 ezres költség is nagyon barátságos, ha a használati/szórakoztatási értéket nézed. Használd egészséggel!
A legjobb aláírás a héten
-
<NewL>
addikt
32 340 Ft pontosan
white, amcsi töltőfejes, de már szereztem hozzá gyári fejet.
a garancia most akkor hogy van? amikor aktiválom onnantól? most dugom rá iTunes-re.
sok mindent vennem kell. smart cover, dock, hátlapra ha van fólia akkor azt, egy 10"-os zipzáros tokot. lecserélni a laptoptáskám stb stb plusz az appok. ezt már nem akarom törni, inkább várok az akciókra.
kb ennyire vagyok boldog --->
thx
There's an app for that
-
harry
veterán
Azért nem kell egyből rohanni almáékhoz, minden kieget megvenni. Más tokok is vannak, olcsóbban is. Nekem iPad1-en van egy gyárihoz hasonló, ami védi ugye a hátulját, ha becsukom akkor a kijelzőt is, szállításhoz is jó. Külön cipelő tok, smart cover, hátlapfólia már kb. annyi, mint maga a gép Mármint a 30k környéke (pl. a bőr smart cover itthon boltban 20.5k, a műanyag 11). Dokkoló szerintem nem fontos, de persze ahogy gondolod.
Érdemes lehet 1-2 dolgot megnézni ebay-en is, akár más gyártó cuccait, akár apple koppintást, szerintem azért vannak használható dolgok is, nem csak gagyi kínaiak.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
<NewL>
addikt
smart covert ebayről rendelek (15-20$)
dock - 4$
egy tok se túl drága,viszont táskából valami jobbat akarok venni.ez az 5-ös szoftver nem bugos egy kicsit? van amikor a beállítáokbat nyomogattam és csak úgy kilépett. appstoreban nem reagált a nyomkodásra
youtube regemmel a gyári alkalmazásba nemtudok belépni. beírom a nevem-jelszavam és továbblök a "a folytatáshoz be kell jelentkezni ayoutube webhelyére" es akármit csinálok, bejelentkezek amikor visszamegyek a gyári yt appba ugyanúgy kéri a bejelentkezést
There's an app for that
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, mint leendő iPad 1 16Gb tulaj, hogy mi az amit bukok az iPad 2-vel szemben?
Ilyenekre gondolok, mint:
- nem fut minden program
- iOS csak egy meghatározott verzióig frissülAzt tudom, hogy a kamerák és a dual CPU ebben nincs benne, de nekem csak Internetre, E-mailre, filmnézésre, E-book olvasásra és némi játékra kellene.
-
válasz hitman77 #3322 üzenetére
Mint egykori iPad2, jelenleg iPad1 tulaj szerintem a következőket "bukod":
- Szaporodnak az only iPad2 progik,
- Nincs kamera (többek között az előző negatívum is ennek köszönhető),
- Egyre nehezebb normális iPad1-es tokot beszerezni,
- Ha nem újat veszel (lehet még olyat kapni egyáltalán?), aksi állapota kétséges.Viszont a JB ezen régóta működik, ha nem történik valami csoda, remélem az 5.1-re is lesz.
Nemrég egy hetet kórházban voltam, ott volt időm játszadozni vele: 720p-s mkv simán ment rajta, netezni, olvasni, számomra tökéletes, én nem bántam meg, hogy visszatértem az 1. verzióhoz!
-
hitman77
senior tag
válasz Oldman2 #3323 üzenetére
Köszönöm.
- Szaporodnak az only iPad2 progik,
- Nincs kamera (többek között az előző negatívum is ennek köszönhető),
Nekem nem gond. Szerintem olyan programokat, amik a kamerát használnák én nem használnám. Eddig egy-két kiterjesztett valóság progit kivéve nem is tudom mi az ami hiányozhat.
- Egyre nehezebb normális iPad1-es tokot beszerezni,
Ez lehet gond, de tokkal veszem.
- Ha nem újat veszel (lehet még olyat kapni egyáltalán?), aksi állapota kétséges.
Kb. mennyit kellene elmennie?A 720p-s MKV-t hogy lehet feltenni rá. Ha jól gondolom megvan még az iTunes függőség. A régi iPhone emlékeim szerint mindent konvertált az iTunes, amit fel akartam másolni és az MKV-t nem is ismerte.
-
válasz hitman77 #3324 üzenetére
"720p-s MKV-t hogy lehet feltenni rá?"
Én az AVPlayerHD appot használom, ebben van "WiFI-s webszerver" elérési lehetőség. Böngészőn keresztül lehet rá csatlakozni.
Ezen keresztül meg azt tol alá a "jómunkásember", amit akar. Azt a 3 EUR-t nekem bőven megérte...
-
-
Octi
aktív tag
Én már elég régen nem használok egyik eszközön sem JB-ket, nem érzem szükségét.
Csak azért írtam azt amit, mert az iPhone-os fórumokat olvasgatva, sokan panaszkodnak.
Nyilván attól is függ, milyen mennyiségű sz@rral rakja tele az eszközt cydiábólMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
<NewL>
addikt
a mac-es cimtáram, hogy tudom rábazseválni a deszkára? van icloud fiókom, bevan pipálva gépen a beállításoknál, de amikor a deszkán a beállításoknál rányomok az egyesítésre, kilép. a gyári kontaktos appba se tudok belépni.
a yt fiókomba a gyári appba csak úgy tudtam bejelentkezni, ha a böngészőbe is bejelentkeztem...
facebookra van valami jó app? a gyári szörnyen szr, a böngészőben elcsúszik minden...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az iPad-en van olyan menüpont ahol meg tudom nézni az utolsó töltés óta eltelt időt?
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Milyen megoldás létezik arra, ha én ágybanfekve szeretnék zenét hallgatni, de úgy hogy a zene vezeték nélkül az erősítőn szólaljon meg?
-
Keksz
senior tag
válasz hdcsaba87 #3336 üzenetére
és a zene az iphone -on van? vagy ipad-on?
szerintem sehogy, max ha az erősítő tudja az air play-t...
úgy nem jó hogy a gépen, itunes-ban van a zene és az i-készülékről irányítod, a gép pedig rá van kötve az erősítőre...
mert akkor van a "remote" nevű alkalmazás, amivel az itunes -t tudod irányítani lokál wifi-n
-
erdoke
titán
Lét lehetőség van:
AirPlay képes erősítőre van szükség.
Olyan médialejátszóra (vagy AirPlay csarolóra) + a hozzá tartozó appra, ami át tudja vinni a hangot (és a képet) az erősítőre.
Nálam mindkét megoldás működik.(#3337) hitman77
iPad-en nem látszik a Settings General->Usage alatt?A legjobb aláírás a héten
-
harry
veterán
Elég egy bluetooth transmitter (vagy mi) erre a célra, haverom használt is ilyet (az ipad, mint BT kihangosítóra csatlakozik vezeték nélkül, ami pedig egy egyszerű jack audió kábellel az erősítőre). Már, ha az iPadről akarsz zenélni.
Vagy ha az erősítődben van rádió is, akkor FM transzmitter, pl. [link] Már ha jól értem, hogy mi is ez (FM rádiófrekin küldi ki a zenét a cuccról, amit így tetszőleges rádión lehet fogni a közelben - igaz?).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hitman77
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy az iPad oldalán lévő kapcsoló látszólag nem működik?
Lehet software-es gond? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.