- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Splashtop Remote Desktop iPad-re 0,79 euró, iPhone-ra ingyenes! Újra free a World Explorer is.
A legjobb aláírás a héten
-
kavboy
tag
Jo estet! Megmondana valaki hogy MS Word (2003-2007) es Excel file-ok szerkesztesehez az Apple termekei (Keynote, Pages) vagy pedig a Documents to Go lenne a legjobb? Esetleg valami mas? Sima PCs user vagyok ezert lehetoleg valami MS Office-hoz hasonlatos programcsomagot keresek. Eleg sokba kerul mindket programcsomag, ugyhogy biztosra akarok menni...
Elore is koszi!!!!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
No.01
őstag
Hat ugy alakult, h az ipad-nak mennie kell... (vettem egy 13-as Air-t )
H tudom a legegyszerubben eltuntetni a dolgokat az ipad-rol? Fenykepek zenek... appok amiket letoltottem maradhatnak az nem izgat egyaltalan, csak szeretnem elkerulni, h v.mit veletlenul letorkol a geprol is szinkronizalas kozben -
Alex91
félisten
Mas OS alatt DocToGo-t hasznalok, szerintem ha Win user vagy, akkor inkabb ez. (Meg azt hiszem olcsobb is.) De iOS alatt nem lattam, hogy milyen!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
s_
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni, Itunesban sikeresen szinkronizáltam az outlookot az ipademmel, le is töltötte az összes levelet és az új leveleket is megkapom, csak valamiért nem tudok levelet küldeni, smtp kimenő/bemenő az rendben van, gépről tudok küldeni, de ipadról valamiért nem, nagyon hálás lennék ha valaki segítene. -
s_
tag
a szolgáltató az privát tehát egy megvásárolt saját szolgáltatós mail cím, nemtudom hogy mondjam el a deszkán meg semmit nem állítottam, itunesba bepipáltam a sync outlook mail accountot bepipáltam kiválasztottam az accountot és már szinkronizálta is, de a szolgáltató kimenő/bemenő levelező rendszere ugyanaz úgyhogy azon nem is kellett változtatni se
-
Mai free appok:
ContactsXL for iPad (Groups, Sync with Facebook)
BattleZone 3D Eastern Front
Paper Train HD
3D Zoo
iStunt 2 HD - Insane Hills
3D Illusions for iPad -
Keresnék egy olyan app-ot (akár sima iPhone-ost is), amivel a szeretteim név és születésnapját tudnám könnyen áttekinthetően karbantartani, és ezekre figyelmeztetne előre is.
Köszi
-
s_
tag
Hát ezek nagyon nem jó hírek, de részben nem is értem, tehát hiába ha blokkolja akkor még a bejövőnek sem kellene bejönnie nem? bejövő kimenő meg nálam egy és ugyanaz, a másik fele meg sajnos én nem a t-onlinenál se nem a upcnél vagyok hanem simán meg lett véve egy domain név egy web szolgáltatónál.
-
vtechun
veterán
Kerdes, hogy ki a netszolgaltatod, mert vagy annak kell hasznalnod az amtp szerveret, vagy pedig a sajat email szolgaltatodet. Amugy meg nen szinkronizalgass, hanem siman allitsd be ipaden, beirod az adatokat, aztan lehet magatol beallitja
Karma: 21 az ftp, 25 smtp, 110 pop3, de ahogy ismerlek tuti csak elirtad
[ Szerkesztve ]
-
s_
tag
válasz vtechun #2017 üzenetére
Érdekes, mert iphoneon ugyanígy manuálisan próbáltam beállítani egyenként beírtam mindent pár hete és úgy totálisan nem működött töltött töltött csak töltött a végtelenségig és nem történt semmi.
Most meg ipaddel gondoltam nem szórakozok ezzel hogy egyenként beírom, hanem csak egy gombnyomás és megcsinálja helyettem és tökéletesen megcsinálta pár másodpercen belül csak éppen levelet nem tudok küldeni, de bementem ipaden belül a mail beállításokba hogy megnézzem hogy hogy töltötte ki és semmi eltérés nincs a számítógépen belül az outlookba, dettó ugyanaz van beírva, de majd megpróbálom úgy is hogy kitörlöm a fiókot és manuálisan hozom létre csak remélem nem lesz ugyanaz mint ájfonon hogy tölt a végtelenségig. -
vtechun
veterán
Na, most akkor kerdes, hogy ipaden mobilnettel porbaltal kuldeni, vagy wifivel, es pont ugyanazzal a wifivel amivel az asztali gepeden is? Mert ha mobilos tema, akor konnyen lehet, hogy smtp portszures van, viszont wifin, ha ugyanaz a wifi, akkor ugyanugy mennie kellene mint az asztali gepen
Amugy javaslom, higy mindenki lojje be az emailes hozzaszolasertesitest ehhez a topichoz, mar ha van egy tabletunk, akkkor tudjunk reflektalni azonnal, ha mar push uzenetben nem megoldhato
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Tegnap hozzám került egy iPad (egy), már a droidok mellett totál elfelejtetem, milyen a jó érintőképernyő. Asszem ez itt marad, az állandóan zümmögő PC-t sem kapcsoltam be azóta
-
erdoke
titán
Nem tudom, utánpótlással ti hogyan álltok, de gyerekeknek rettenetesen sok igényes cucc van rá, és gyakorlatilag az összes korszakot lefedik 2-12 éves korig (mielőtt még a felnőtt játékokkal játszanának). A tortakészítő pl. nagy sláger nálunk. Gyakran vettünk nekik 800-1200 Ft-os foglalkoztatókat, amiket szinte teljesen ki lehet váltani, és sokkal hasznosabbak, illetve interaktív élményt nyújtanak az iPad-es cuccok. Arról nem is beszélve, hogy egy progit többször és több gyerek végigjátszik, míg a foglalkoztatót összefirkálod, aztán megy a kukába. Csak hab a tortán, hogy a fent említett 800-1200 Ft-ból 4-5 dolgot meg tudok venni, és vannak még ingyenesek is.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
senior tag
Sziasztok!
iPad1-en (32Gb Wifi+3g) tapasztaltok olyat, hogy böngészés közben egyszerűen kilép a Safari?
Már újraindítottam, firmware update Ok, programok nem futnak a háttérben.
Pl behívom a Safarit, betöltöm a Google-t pl, párat kattintok és már ki is lépett.
Van valami ötletetek?Köszönöm
-
Gameloft iPad leárazás!
Mind 0,79 EUR 3,99 EUR helyettThe Settlers 266MB
Splinter Cell Conviction 522MB
James Cameron Avatar 202MB
Let's Golf! HD 124MB
Let's Golf! 2 HD 440MB
Real Football 2011 HD 263MBLáthatóan elég méretes cuccok!
A mai Free ajánlat pedig a
Warpgate HD 5,99 EUR
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Sajnos azokat nem igazán jegyeztem meg, mert nálunk a legkisebb is 4 lesz a nyáron, de láttam ilyeneket. Vannak pl. állat hangos játékok, amikor ha rányomsz az állat képére, béget/ugat/stb. Szerintem 2 éveseknek már a festő progik egy része is simán jó. Aztán ott vannak még az ilyen Draw Stars! és Hearts típusú appok, amikor húzza a képernyőn az ujját, és érdekes dolgokat rajzol a tablet, ill. hangot is ad melllé. Pl. Kid Fireworks, Cosmic Top, Dot Magic, stb biztosan nyerők, de van valami lufi pukkasztgatós app is, aminek nem jut eszembe a neve. Végül a beszélő macska/kutya/papagáj és társai is jópofák tudnak lenni. iPad 1-en a Peter Parrot kifejezetten ütős (piciknek a rázásra dülöngélő és nevetgélő madár nagyon bejön), sajnos a kettesen nem kezeli a mikrofont.
Más nem ugrik be, nézelődni kell az Education és az Entertainment /Kids szekciókban.A legjobb aláírás a héten
-
madgie
titán
Nincs valami olyan torrent-remote app iPad-re, amivel relatív egyszerűen megoldható a Popcorn Hour-on dolgozó Transmission vezérlése? Mert WebUI-ról elérem, de ott szürke az upload file link, így most például úgy oldottam meg az Eurovíziós elődöntő töltésénél, hogy torrent fájl Dropbox public könyvtárba letölt, ott copy public link, és azt adtam meg a WebUI-n. Működik ugyan, de elég macerás így...
-
erdoke
titán
Beszéltem a GoodPlayer fejlesztőivel, és javasoltam nekik, hogy ez egy lyuk jelenleg a videólejátszók kínálatában. Sőt, a PS3 Media Serverrel való kompatibilitás is igen jó lenne, ha nem akarnak saját PC-s kliens fejlesztésébe kezdeni.
Remélem, megoldják, a franc akar lejátszáshoz mindent áttölteni a tabletre, bár éppen a sorozatok 1-1 epizódja el is férhet.A legjobb aláírás a héten
-
máyköl
veterán
Én megmondom őszintén, nem adnék egy 2 éves kezébe ipadet, nagyon gyerek az még, lehet, hogy neki inkább az a játék, hogy összetörik ha ledobja a parkettára... Egy 4-5 évesnek már inkább való a cucc, de én nem hagynám egyedül az ipademmel egy 2 éves srácot/kislányt. Persze ez mindenkinek a magán dolga...
Madgie: te eddig is Házigazda voltál? Vagy csak nekem nem tűntél annak?
-
erdoke
titán
Természetesen én se hagynám egy 2 évesre, de nálunk a 3,5 évessel már egyáltalán nem volt gond, a nagyobbakról nem is beszélve.
Egyébként ha leteszed az asztalra a Smart Cover laposabbik állvány funkciójával megtámogatva, a gyereknek eszébe se jut emelgetni. Csak arra kell figyelni, hogy ne csúszós felületen támaszkodjon.A legjobb aláírás a héten
-
Balli
őstag
Hogyan lehet a safariban egy megnyitott weboldalon szóra rákeresni? Erdemes egyebkent mas webbongeszot hasznalni?
Athens 2004
-
A mai free ajánlat:
Spirits for iPad 3,99 EUR
Meteoroids Classic 0,79 EUR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest