Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Gery15 #10849 üzenetére
Mikor kaptad meg és mikor regisztráltál? Csak mert nekem 09.19. óta nem küldtek semmit, és akinek eladtam a másikat annak sem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mpierre
veterán
És mennyi idő alatt válaszoltak?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz Gery15 #10854 üzenetére
Az faintos... Akkor nálunk mire várnak?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Cybertrone
veterán
[link] Kis teszt! Single 5870, és az én rendszerem... nem összehasonlítás, csak egy kis BF3 topikba szánt teszt hogy mit tol egy átlag gépen , és mit egy high enden!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
A.tessz
senior tag
válasz Cybertrone #10857 üzenetére
És melyik a high end?
-
A.tessz
senior tag
válasz Cybertrone #10859 üzenetére
Vicceltem, és igazat adok
Csak lecsaptam a magas labdát, egyébként meg elég szépen megy![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz A.tessz #10860 üzenetére
Igyekeztem... a 2*-es szúrés marad majd a hétköznapokban, de a motion blurt ki fogom kapcsolni! És akkor 80-90 a metróban lent 100fps+...
Most sikerült belógnom egy caspian boarderre, és valami fenomenális! Ott is megvolt az alábbi beállításokkal a 80-90 fps!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Sontir Fel #10848 üzenetére
Semmi gond AB vel... Monitoroz es ventit vezerel nalam a gamealatt no problem!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
lala42
őstag
Hali. Van más Bf3 béta?
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #10862 üzenetére
Köszönöm. Még annyi kérdésem lenne, hogy melyik verziót használod?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
zack
nagyúr
Aki nem tudta aktiválni a Dirt3 kupont, leírom mit tegyen.
Először a kis kártyára vésett instrukciók alapján tegye meg a hivatalos regisztrációt, majd várja meg a visszaérkező autómatikus email-t.
Ha ez megvan, és nem kapott Steam activation code-ot, írjon egy levelet a support@amd4u.com címre. A levél tartalmazza a hivatalos regisztrációban megadott email címet. Majd fog kapni egy ismételt levelet, amiben egy új kupon kód lesz, amit ismét be kell regisztrálni a fent említett módon.
Ahogy beregisztráltuk az új kupon kódot, azonnal kapjuk a Steam activation code-ot a megadott email címünkre. A levelet 16h környékén küldtem, és reggel 04h körül jött az új kód, szóval legyetek türelemmel.
Remélem segítettem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nekem már jön lefelé a játék. 12Gb...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
2560x1440-ben mindent kimaxolva a bench. 65-75fps dobott. A 2 GPU maxon, a procinál pedig 70-80% mind a 4 mag.
Ez egy jól optimalizált játék!radi8tor1
Dirt3. Bár sztem kitalálható. Ha a BF3 lenne, odaírtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
rhonin
senior tag
Gondolom mindenki látta, hogy kijött az új 11.9es driver.
Futtattam egy 3dmark11et és 150ponttal többet teljesít mint a 11.8 preview driver.
Nem tudom, hogy a hivatalos 11.8as milyen, de valószínűleg akkor van pár % gyorsulás.
kari: 6950-->6970 2gbüdv mindenkinek.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cybertrone #10862 üzenetére
Szerverkereső szerint nem megy még a PB, tehát elképzelhető, hogy végleges verzióban össze fog akadni valamelyik progival.
-
yodamastah
őstag
Udv! Gyors kerdesem lenne. 5850-rol valtanek 6970-re. Alkalmazas 5760x1200, 8xfsaa, 16xaf. Ezt kell birnia. Nincs vele gond, az 5850 is megy azzal az fps-el ami nekem kell, de 1Giga ram keves, mert gye 8xfsaa az 400megat megeszik ekkora felbontasnal, es a maradek 600 mar keves. A kerdes az lenne hogy a 6970 FSAA es AF minosege milyen az 5850 utan. Jobb, rosszabb, ugyanaz? 5850el meg vagyok elegedve, egyedul a VRAM a limit. Lehelt idiotanak tunik ez a kerdes, de hatha valakinek van ezzel tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
aktív tag
válasz yodamastah #10876 üzenetére
Ugyanaz tudtommal, csak a teljesítmény nőtt az optimalizációk miatt.
Az 5. és 6. generáció közt (5. generáció az összes 58xx illetve 68xx, 6. generáció a 69xx) a nagy különbség a VLIW4-re való átváltás a VLIW5-ről, amelyről ITT tudsz olvasni némi információt.
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
yodamastah
őstag
válasz deathcrow42 #10878 üzenetére
Koszonom, akkor beprobalok egyet...
-
zack
nagyúr
Battlefield 3:
A játék tök jól fut!
2560x1440 minden maxon, és 65-75 fps-t látok folyamatosan. Néha van lag, de ritkán.
Az első körömben 3. helyen végeztem 10-7 stat-tal. Sajnos kikaptunk, de nálam ez az első pár játék nem a győzelemről fog szólni, hanem az ismerkedésről.
Szép és jó minden. Nincs grafikai anomália, szinte a lagot leszámítva olyan mint egy fullos játék. Sima és szaggatásmentes a játékmenet.
Megnyugodtam ami az ultra beállítást illeti 2560-ban...[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Na megjött az Asus kártya, az a 3 slotos állat alig fért be a házba, kicsit a kábeleket is át kellett rendezni.
Az első benyomás az hogy rettenetesen halk, semmi hangja nincs, nem fedezek fel semmilyen különbséget a passzív hűtéses kártyához képest hangban. Az IDE hőmérsékletek magukért beszélnek szerintem.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Tirexi
addikt
Battlefield 3:
Kipróbáltam én is 1080p-ben max-on 2XAA-val elég szépen ment még így is, hogy egy VGA volt és a 11.9-es driver.
De ugye egy BETA szavára nem adunk.Amúgy azt ugye figyelembe vettétek, hogy ebben a multiplayer-ben nem igen van AI szal nagyon nincs ami megfogja a CPU-t.
Lehet hogy az az FPS érték még csökkenni fog egy picit?
Vagy nem?BotaN:
Engem egy Furmark-os terhelési hőmérséklet jobban érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
miért? szerinted olyan kibaszott sok AI-t kell számolnia a cpunak egy netes szerveren? singleban a te géped számol mindent, majd a katonákat is meg a társakat meg mindent, sztem multiban meg mindenkinek a sajátja, de biztos nem akkora terhet zudit a cpura
tirexi, teljesen jól látod a szitut szerintem
én csak a CSS-ből indulok ki, netes szerveren csak úgy röpködnek a 200-300 fpsek 40 slotos tele szerveren, hogy mindenki szénné lövi a másikat, elkezdek singleba jáccani botok ellen, berakok 20at aztán mindjárt 100 fps alatt találom magam, pedig van benne multi core rendering, na erre varjál gombot
mindenhol a proci számolja a fizikát szinte, csak nem mind1 hol mennyit és milyen mértékben
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz BeLucZ #10885 üzenetére
Te is gondolkozz el egy kicsit azon, hogy a BF3-ban mi számolja a fizikát és hogy a multiban mennyire van "megtornáztatva" ez által a cpu és akkor esetleg Te sem fogsz "okosságokat" beszélni.... /meg mellesleg nézd meg, hogy mi volt a kiemelt rész az idézetből/
A BF3 ugyanúgy multiban követel többet cpu-ból, mint a BFBC2
szerk:
Mindenhol a cpu számolja /azért nem mindenhol és itt nem a physx-re gondolok, ami nem is fizika/, csak mondjuk itt van is mit /rombolható környezet, úgy mint BFBC2 esetében is/, mondom, nézz utána az adott játék "felépítésének" és csak utána állj neki helyeselni más hülyeségéhez[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Sontir Fel #10890 üzenetére
11.9 + CAP3 11.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest