- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz A.tessz #10749 üzenetére
Anno nem volt a ramirisnek ref 580-a mikor gariztak az enyémek... egyszer csak kaptam egy telefont, és aszondta a tag aki intézte hogy akarok még várni 1 hetet vagy jó lesz egy dcu2-es... Moindom neki nem fizetek rá, nekem kari kell, erre ő annyit mondott nem kell ráfizetni hozhatjuk elfelé... Akkoriban kicsit drágább volt a dcu mint a ref... az más hogy elcseréltem egy refre meg 10k-ra
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
keIdor
titán
Durván L3 éhes tényleg a játék, gyanítom ez magas felbontásnál is hasonló lesz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BotaN
senior tag
válasz A.tessz #10749 üzenetére
Nem ugyan az a termék mert nekem egy VTX HD6950 volt most meg egy Asus EAH6950-ez kapok, tehát 6950es mind a kettő, azzal érvelt Répás kolléga hogy az Asus a minőségben és felszereltségben sincs egy szinten a VTX-el így nem tudják ráfizetés nélkül odaadni. Amikor én Áprilisban megvettem ezt a VTX-et akkor ez volt a legolcsóbb 61.500Ft de a többi se volt sokkal drágább max 2-3 ezerrel. Mert ha 10-el több lett volna az Asus akkor is akkor elismerem a dolgot és beletörődök hogy ez van.
Amúgy ez nem csere volt vagy felajánlás, hanem vételár levásárlás, tehát ez is őket védi. De azért hogy pozitívumot is említhessek 20 perce felhívtak hogy találtak egy VTX-et és akkor nem kell ráfizetnem, az más kérdés hogy olyan kártyát én többet a kezembe nem veszek, nem hogy betegyem a gépbe.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
DjDanee87
addikt
Sok tapasztalatom nincs ipon garanciával. Annak ellenére, hogy sokan fikázzák mindenhol, nekünk most volt első eset, hogy szükség volt rá. 2 hete elvitte a futár (ingyen) öcsém 5.1 headsetjét. Ma hozták vissza, semmi szarakodás, kapott egy új ugyanolyat. Szóval nekem még nincs velük semmi negatív tapasztalatom etéren, szerencsére nem kellett még semmi mást sem gariztatni.
BeLucZ: Nekem sem igazán jön be így elsőre a grafika. De a játékmenet jobban tetszik, mint BFBC2, igaz ezen a pályán pont nincsenek járművek.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
iponban gariztattam már 3 vga-t is, korrektséget tapasztaltam Répás kolega felől (is).
sőt, volt, hogy a géppel baktattam be, és akkor jött elő a hiba. de ez még a 3870 X2 korában volt.mindenesere érdekes tapasztalat a vtx felől. hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BotaN
senior tag
válasz - = Zk = - #10759 üzenetére
Répás úrral nem volt semmi gond, felhívott, és készségesen válaszolt, inkább a szitu volt kellemetlen nekem, amibe úgy éreztem belekergettek, és hogy nincs más választásom. Mert mikor jön az a duma hogy jó hát ha nem akar fizetni nekünk az is megfelel, megvárjuk amíg a gyártó kijavítja a hibát, és majd értesítjük. Egy hónap után erre ritkán mondanak igent és ezt ők szerintem tökéletesen tudják.
Kis naív első gariztatóként azt hittem hogy ez úgy megy, hogy rossz a kártya, kapok egy levelet hogy válasszak másikat azonos típust, én kiválasztom ők meg küldik.
Mind1 nem károgok, nem offolok.
[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
hi all! nemsoká itt a fizetés, és erősen csere érett már az ATI HD 4890-em, eddig nvidia 560Ti-n filóztam, de olvasgattam prohardver ajánlót, aztán látom is, hogy a HD 6950 jobb vétel lenne,
Milyen típust ajánlanátok? A hűtése lehetőleg nagyon jó legyen. (Ati 4890-nél ezzel nagyon nem voltam megelégedve...) Valamint egy Corsair vx450-em elbírná ezt a kártyát? Az 560Ti egy kicsit kevesebbet eszik ugye.
A procim most egy Q9400-as, 3.2 Ghz-en járatva, lehet nem a legjobb, de majd platformot váltok egy fél éven belűl, VGA viszont még ősszel kellene. Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
lala42
őstag
válasz keIdor #10766 üzenetére
A Bétához? Valahol olvastam,hogy a MOHA kulcsa jó a letöltéshez.
Na midegy. Megyek Il2 Cod-ozni. Ráhozom a frászt az angolokra.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
zack
nagyúr
válasz radi8tor #10768 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit fogok érezni ebből a hatalmas L3 cache éhségből.
Majd kiderül...De ahogy nézem, itt is szimplán a Mhz-ek számítanak azon túl, hogy a 4 mag már tényleg a minimum szint hogy jól fusson.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
- = Zk = -
félisten
legelső gariztatásomkor megkérdeztek, hogy kérek-e egy másik 3870 X2-t, vagy csere?...
nah, mikor vettem az X2-t akkor volt ~85k....ment alig 3-5 hónapot. szóval cserét kértem, és lett ~40-45k-ért egy 4870 SE....jobban jártam szerintem.
pár fillér plusszal ha megkapod az Asust, szerintem jobban jársz vele. én ismerem Répás urat, nem nézném ki belőle, hogy...persze az is lehet, nem véletlenül akarja azt, hoyg ne legyen megint vtx-ed. ki tudja. nem védeni akarom, csak írva gondolkodom. a döntés és szabadság mindenkinek szíve joga
nah, off vége...amúgy mi is volt a kártya hibája? lemaradtam pár fejezetet...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BeLucZ
addikt
mondjuk én ezt nem is értem hogy mehet jobban amdn mint a quadokon, szerintem az órajel miatt, 4 ghz q9550en szerintem röpködni fog, bár a 63as min fps is biztato alaporajelen
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz Whit3Rav3n #10774 üzenetére
Nem rossz egy gaming evolved gametol... bar linken jobb lenne a kep, felet nem latom
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BeLucZ
addikt
hát ennek nagyon komoly étvágya van maxon, 1 gpuval majdhogy nem felejtős a tökéletes játékélmény, hiába a 4,5 ghz 2600k
viszont az durva hogy gtx 580 és 6970 közt milyen tekintélyes különbség van, még egy szarrá huzott cayman is el marad bő 10%al az alap 580tol
nem baráti gépigény na, szerintem túlzott, és amit ma linkelt be képet barátunk nem tetszett a game, remélem szép lesz azért a végleges élesben
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz BeLucZ #10776 üzenetére
Magas felbontason mind1 az hogy 4ghz vagy 4.5... Nincs procilimit!
A gepigeny barati, jol skalazodik a motor ha jobban megfigyeled, viszont a beallitasokban aki jol akar jatszani az belepiszkal kisebb gepeknel... A cayman lemaradasa meg majd lejjeb megy normalis drverrel, igy egyenlore sok a kulombseg, nagyon![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
5770-emnek konyec lesz, fa.za. jól gondoltam
-
BotaN
senior tag
Ennek helyből szar szaga van már ne haragudj, az alfa jobban futott.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #10780 üzenetére
Úgy látszik a ferminek jobban ízlik a battlevacsi de nekem ez már egy picit hihetetlennek tűnik, lehet megint csúnyán benne van a dologban az nv keze?!!!!
-
yakuza.tora
addikt
válasz - = Zk = - #10778 üzenetére
Azért őszintén. Te sem gondoltad komolyan, hogy 5770 FullHD-ben fogja futtatni....
Alléz Olympique de Marseille!
-
SzlobiG
félisten
Kizártnak tartom, hogy ez így fusson a végleges verzióval a grafikon alapján számomra még a gtx 580 sli teljesítménye is kevés lenne.
-
Cybertrone
veterán
válasz Whit3Rav3n #10783 üzenetére
Normalis driverel jobb lesz a cayman! A finalban meg ami nem kell ki lehet kapcsolni.. monition blur pl nekem nem kell, hbao sem, es akkor +25fps megvan, szures meg 2-4*es...
Szlobi:
Itt az ultra olyan lesz mint az enthusiast a crysisban... Nem kell beallitani[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #10786 üzenetére
Biztosan, mert az 580 szarrá húzva majdnem utoléri a CF-et, miközben majdnem dupláját kéne adja. 1-2 driver meg a végleges biztos jobb lesz, remélem a GeForce-ok is jobban teljesítenek később, mert ez nem túl biztató.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #10788 üzenetére
Igaz csak DX9 volt, de emlékszem a Crysis 2 demoban ott is milyen szarul teljesített az 5870 annó tavasz elején, azt a véglegesnél semmi baj nem volt már vele, megvolt a 60fps, demoban a 40-et ritkán láttam, szóval nem para.
Ha az Ultra ilyen kemény lesz, akkor majd visszavesszük azt kész. De ha eladom a két konzolt tudok venni még egy 580-at. (áhh, nem)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #10788 üzenetére
Kíváncsi leszek mennyire lesz elég az említett 2 VGA 2560-ban...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cybertrone
veterán
Kaptam zárt beta kodót, és most tesztelek... minden fullon 1.4gb vram kihasználtság melett 70-80 fps... leveszem a szűrést ami csak 4*-esig lehet felhúzni és akkor 80-100-fps... mindezt ultra settingsen... motiun blur kikapcsolva, mert nagyon tulszaturált lesz tőla a game! Fog az menni!
-
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #10793 üzenetére
Nah..Ez azért jó hír. Bár nálam nem lesz annyi mint nálad. Eleve a proci miatt is meg azért az 580 SLI is jóval erősebb.
A 2 GPU milyen kihasználtságon megy?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #10793 üzenetére
Na kíváncsi leszek 1 kártya mit megy majd 1920x1080 Ultra 4xAA mellett. Az a cél.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cybertrone
veterán
99-99%-on teker mind a 2... és olyan 67 fokig melegednek a felső kicsit melegebb de ez természetes!
Próbálnék vidit felvenni csak nagyon sokan vagyunk a szerverekre és gyakori a connection lost!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
KAMELOT
titán
válasz BeLucZ #10776 üzenetére
Ezek még csak BÉTA testztek. Hiába a sok grafikon majd az otthoni személyes tapasztalatok többet mondanak.
Ez olyasmi mint a haveromnál BFBC2----i7-2600K (4,3GHz)----HD6950 2GB----maxon minden ,AA is, FULL HD
1. tesztben max 60FPS min 30FPS
2. nála otthon max 100FPS min 80FPS
Szóval ennyi a különbség egy teszt és egy teszt között!![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Cybertrone
veterán
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #10798 üzenetére
Proci hogy viselkedik? Használja a 8-12 szálat?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
KAMELOT
titán
válasz Cybertrone #10798 üzenetére
Neked hogy néznek ki a beállítások?? És mennyi FPS-ed van BFBC3-ban?
Kíváncsi vagyok 2x GTX580-al!
Furmark alatt mennyire melegszik max a kártyád?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?