- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz AnginaP #6752 üzenetére
Jó volt, koncentrálnom kellett mindkét meccsen, hogy tudjak fordítani
(#6751) Nick Marshal: Írtam róla egy kis bemutatót.
MouseFix pedig már fent van, rögtön telepítés után feltettem. Mi vele a baj, jó, hogy egyszer azt mondjátok, használjam, egyszer, hogy ne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Reménykedtem, hogy WMO Elméletileg az is "irodai egér". Igen, én is mindig feltettem az accelfixet, mert állandóan azt tolták, hogy így meg úgy muszáj és húde kell. Végül pár pro arc közölte, hogy csak szétcseszi az aimot, mondom miva? Kipróbáltam és tényleg.. Visszatettem default-ra és azóta jobbakat lövök, meg nincs az a szenvedés mint előtte amit leműveltem. Próbáld ki
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #6754 üzenetére
De azzal a reg file-al tuti vissza lehet állitani?
Kinőttem én már a 20ezer forintos egerekből, megfordult rengetek a kezemben. Az nem ad skill-t, csak magabiztosságot[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ncc1701
veterán
Nálam két egér van a gépre dugva. A razert csak ql-hez használom, netezni vmi régi logitech cuccot, minek koptassam a profit?
-
törölt tag
Az Mx518-am 2k volt, az Mx500 szintén 2k, a WMO-t 1k ért vettem, a Kinzu v1 meg vadiúj dobozosan volt 5k és rohadtul nem bántam meg. Egyik sem 20ezres és a legviccesebb az, hogy mind közül legpontosabb a WMO, ami a legolcsóbb volt, anno "irodai" egérként forgalmazták, most meg a pro versenyzők fele azt vagy a tesóit (IMO1.1/IME3.0) használják, amikben ugyanaz a szenzor és egyedi optika van. Szerintem egész életemben összesen nem vettem 20000 Ft értékben egeret, bár a régi WMO-m árára nem emlékszem mennyi lehetett anno. A "Windows_7+Vista+XP_Default" reg kulcs visszaállítja alapra, csak újra kell indítani az érvénybe léptetéshez.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #6757 üzenetére
Jó, de te tuti valami "okos" módon be tudod szerezni ezeket az egereket. Vagy használtan. Azok nagyon olcsó árak amiket írsz. Persze én is vágom az 1.1 és 3.0 ikonikus muvoltját. 1.1-et nem, de 3.0-t használtam még CS1.6-ban.
De MS IMO 1.1a-t hol lehet szerezni? Mármint nem gyártják már pár éve. Ez amolyan replika vagy mi a szösssz?
És a playerek mögött a zárójelben az mi, hogy miről váltottak?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Most jobban megnézve ezt a listát:
"47.cooller - MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus (+Corepad Cerro XXX-Large) -> Zowie EC2 eVo"
Ebből nekem az, jön le, hogy WMO 1.1a -al kezdte de most EC2 eVo-val tolja. És soknál ez van. Így már nem is olyan sok a WMO 1.1a.
Ráadásul Cypher-nél egyszer kana, egyszer 1.1a..
-
törölt tag
A WMO-t az itteni apróról szereztem be, az Mx518-at szintén egy itteni moderátortól, az Mx500-at Dr. Timot-tól, aki az egeres topicban van és a múltkor is volt neki vagy 20-30 WMO-ja, ha jól láttam, a kinzu v1-et pedig (lévén, hogy baromi ritka) valami arab csókától, aki sznob volt és nem használta, inkább visszatette a dobozába úgy melegen frissibe', mert szerinte túl könnyen kopik a steelseries logó az egér seggén (eskü, még gariba is ezzel vitte, megvan róla a papír is a válasszal ) Ez utóbbit pedig Timot találta az apród-on és szólt nekem, mert tudta, hogy ilyenre vadászom régóta és beszerezhetetlen. A WMO-t (újonnan) kínából lehet ebay-ről rendelni valami 2-3000 Ft-okért és vannak IMO1.1-ek is persze, csak valamivel drágábban. Szerintem a mai napig gyártják, csak a microsoft hivatalosan már nem forgalmazza. Itt aprón is láttam egy pomázi csókát, aki vadiújat árul, ezt a fekete fajtát:
A playerek neve mellett a valaha használt egereik evolotív listája látható balról jobbfelé haladva, tehát balszélen a régmúlt, középtájt a köztes, jobbszélen a jelenleg használt egerükkel. A legutóbbi DreamHack-on pl. mindkét végzős versenyző (Cypher-Rapha) WMO1.1-el ügyeskedett, tisztán látszik záró meccs utáni kézfogásuk szünetében, amikor a kamera ide-oda járt a 2 asztal közt
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #6760 üzenetére
Mire megírtad ezt a kommentet már rá is írtam a srácra, 5k az az egér Még nem válaszolt
-
törölt tag
Egyébként Orb is WMO-t használ
(#6761) .LnB: gondolom dolgozik, vagy erre-arra jár. Tegnap este volt fent legutóbb, ha jól látom. Viszont az gondolom megvan, hogy az IMO-nak oldalsó gombjai is vannak, szemben a WMO-val. Vanb akit ez zavar, van aki örül, embere válogatja, csak mondom-
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #6762 üzenetére
Vágom, hogy van oldalsó gombja. Használtam már mondom Otthon vagyok egér témában, úgy a DA2013-ig. Addig CS-be folyamatosan én is ilyen egereket használtam. Egyetlen dolog ami nekem kérdéses az, hogy ebay-ről érdemes e rendelni. MErt azt sose csináltam még. Ott van sok 1.1a. Esetleg van tapasztalata valakinek?
-
addikt
Nekem is bejön a WMO, kényelmes és masszív, csak a gombjait bazira lötyögősnek érzem... Ez csak engem zavar?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
.LnB
titán
Nem kevés a WMO 2+1gombja? Én elég rég óta 5 gombosokat használok, és az is a kényelmes nekem. PL most is a két oldalsó gomba van bindelve a RL, és a LG.
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #6767 üzenetére
Volt 510 és 518am is, nagyon kicsi az oldalsó gomb rajta, és túlségosan lejt az egér "segge". De ez egyéni ergonómiai probléma, mert egyébként jó egerek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #10691584 #6767 üzenetére
Most egy MX310-et használok. Annak határozott nyomása van. A WMO-nál olyan, mint ha a műanyag ami ráfekszik a mikrokapcsolóra, közötte lenne hely a mozgásra fel le. Többi egerem gombja amiket használtam nem tud mozogni se fel, se oldalra.
-
Nocsak, nYmPhets én vagyok ESR-en. Azóta már volt update-elve a lista.
UPDATED list:
--------------------421 - Razer Abyssus (+Razer Goliathus) -> MS WMO 1.1a
alfaomega - Razer DA (+Razer Goliathus)
alteza - Zowie AM (+Artisan Hien Mid + SS 6Gv2)
_ash - Logitech G400 (+Razer Goliathus Control + Razer Black Widow 2012)
axion - Razer DA 3G
Av3k - Logitech MX 310 -> Razer Salmosa -> SS Kana
baksteen - MS IME 3.0 -> SS Kana
bodzo - SS Ikari Laser -> MS WMO 1.1a
bombthreat - MS WMO 1.1a (+Puretrak Talent)
calipt - Razer DA -> Roccat Kova -> SS Kinzu v1 -> Razer Abyssus -> Lollysus optical (WMO innards)
cas - Logitech G100s
cerboz - Zowie AM (+Corepad C1 L)
chance - Razer Salmosa -> MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1
cooller - MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus (+Corepad Cerro XXX-Large) -> Zowie EC2 eVo -> Zowie EC eVo CL
Cypher - MS WMO 1.1a -> Razer DA -> Razer Abyssus -> SS Kana -> MS WMO 1.1a -> Razer Taipan
czm - Logitech MX 300 -> Razer Salmosa -> SS Kinzu v1
DaHanG - SS Ikari Optical -> Razer DA -> SS Xai -> SS Kinzu v1 -> SS Kana (+Razer Goliathus + SS 7G)
debtorr - Zowie EC1
DEISMA - MS WMO 1.1a (+Razer Goliathus Control)
dem0n - MS WMO 1.1a
dkt - Logitech G9 -> MS IME 3.0 -> Zowie EC1 -> Raptor M3 DKT -> Zowie FK
draven - MS IMO 1.1a
evil - SS Kinzu v1 (+SS QcK Heavy + SS 6Gv2)
fazz - MS WMO 1.1a -> MS IME 3.0 -> Razer Abyssus
fearzzz - Logitech MX 518 -> Logitech G100s(+SS QcK)
fox - MS WMO 1.1a
FraZe - SS Kana (+SS QcK+)
frs - Razer Abyssus
funnyb - MS WMO 1.1a
Gandhi - Logitech MX 300
Garpy - Razer DA
griffin - MS IME 3.0
guard - MS IME 3.0 -> Zowie EC1 eVo
h8m3 - Ninox Aurora beta (+Artisan Hien Hard + SS 7G)
hypnoi - Razer Abyssus (+Razer Goliathus Speed + Logitech G11)
ikkeds - Razer Abyssus (+SS QcK+)
ins - MS IME 3.0 -> some black ball mouse & Zowie EC2 eVo
ischju - MS IMO 1.1a
jibo - MS WMO 1.1a
ka5ta - MS WMO 1.1a -> Logitech G9x
k1llsen - Logitech MX 518 -> Logitech G9 -> Logitech G9x
krysa - MS WMO 1.1a
l1nkin - MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1 -> KinzuAdder -> Ninox Aurora
Latrommi - Logitech G400 (+Razer Goliathus Control)
madix - Zowie IMO 1.1a
mew - Logitech MX 300 -> Logitech G100
mj_ - Razer Abyssus (+QcK Mass)
nightops - Razer DA 3G
noctis - Logitech G1 inside MS "Trekker" ball mouse -> Razer Abyssus w. Salmosa internals --> Logitech G100s
NooD - Zowie AM (+Zowie G-TF Speed)
pavel_ - SS Xai -> SS Kana -> Zowie EC2 eVo (+SS QcK Heavy + SS 6Gv2)
PURRI - MS IME 3.0 -> Zowie (EC1 eVo?)
rapha - Logitech MX 518 -> MS WMO 1.1a w. SS-sticker -> SS Xai (-> MS WMO 1.1a ?)
rehepapp - Logitech MX 518 -> Razer Abyssus
Sev3n - MS WMO 1.1a -> Zowie AM (+SS QcK Heavy)
Spart1e - SS Kinzu v1 -> SS Xai
starosta - Razer Abyssus (+Razer Mantis Control)
stermy - MS IME 3.0
Strenx - Logitech MX 510 -> Logitech MX 518 -> SS Kinzu v1 -> Logitech MX 518 -> SS Kinzu v1
T1E - Razer Abyssus
toxjq - MS WMO 1.1a
Trajan - Razer DA -> Logitech G9x (+Razer Goliathus)
twister - MS WMO 1.1a -> SS Kana
unnamedtony - Logitech MX 518 -> Razer Abyssus (+Razer Goliathus Control)
URAZ - SS Kana (+SS QcK+)
Vo0 - MS IME 3.0 -> Razer DA -> MS IME 3.0 --> Zowie EC2 eVo
Weird - Logitech G5 -> "sum 2$ crap" : D
winz - Razer Abyssus w. Salmosa internals -> Logitech G100s
Z4muZ - MS IME 3.0
ZeRo4 - MS Intellimouse (ball) -> MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus
zoot - Logitech MX 518 -> Roccat Kone -> MS IME 3.0 -> SS Kana
zsx - MS IMO 1.1a(?) -> MS IME 3.0bps - Logitech MX 518 -> Razer DA
bulat - MS IME 3.0
LocKtar - Logitech MX 518 -> Logitech G400
Milton - Logitech G400
ParadokS - Logitech G400
rikoll - MS IME 3.0 -> Logitech MX 518 -> Razer Lachesis -> Razer DA -> Logitech G9x
Zero - Zowie EC2[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
.LnB
titán
Az az "egyhelyben felfele forgós" 590ft-os egér?
(#6776) celka5: Arra értette, hogy sok olcsó egérnél van az az effektus, hogy ha ellrántod gyorsan oldalirányban, az egér meghülyül, és csak felugrik mint ha felnéznél, és elkezd ökör módon pörögni a karakter Nem volt még ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
A WMO általában nem csinál ilyet, csak akkor, ha sz@rul van bepattintva a helyére az a gombos rész. Van 3 "fül" középtájon, kettő oldalt egy hátul. Volt hogy én is visszapattintottam és a 2 szemben álló fül közötti részt nem nyomtam meg eléggé (pedig kattant is, de nem nyomtam tökig) Na ilyenkor szokor "lötyögni" a gomb elülső része, majdnem az egér legelejénél, mert egy kicsit el is áll. Nálam ez akkor volt, mikor szétszedtem, de ha neked elejétől fogva ilyen, akkor könnyen elképzelhető, hogy a chinese employee hibázott összeszerelésnél. A WMO-kat valahogy totál "kiszámolták" az illesztéseknél, illeszkedéseknél. Olyannyira, hogy az enyémet pl. ha kicsit erősebben ejtettem vissza a padra, magától kattintott egyet olyan közel volt a mikrokapcsolóhoz a pöcök, ami lenyomja. Mondjuk nekem épp ez tetszett benne, ez az érzékenység A Kinzunak pl. betegesen "kemény" gombjai vannak (F05 TTC kapcsolók..) főleg a moddolt 518-am után qrva szokatlanok. Az 518-ra rálehelek és már lenyomódott
(#6772) [oWn]f4te: Még nincs. Legyen? Ez 23.976 volt próbaképp.
(#6773) celka5: Jah, elég sötét, de amúgy én a képélesség miatt kérdeztem legfőképp. A fényerőn lehet változtatni, ez is csak azért ennyire sötétl, mert ráeresztettem valami (auto) grafikus szűrést.
-
válasz #10691584 #6778 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert úgy sokkal fluid-abb a mozgás. YT nem tudom, hogy áll vele, viszont ha felnyomod valahova, azt letölteném.
Más: Ma SlejjeR szemeibe csaltam férfias könnyeket.
2k duel elo, régi Q2 player, 7k+ FFA rofl.
Nagyon száni loser, ha már botrányosan hátrányban van, kimegy spec-be, onnan csak pampog, hogy csít így, meg úgy, ÚGY STRAFE-ELEK, MINT EGY TOTÁL NOOB, aztán meg ilyen fos movement-tel lövök 50-es lg-t , jelent, minden baja van.<3
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz Synthwave #6780 üzenetére
Slejjer egy segg.
A 2-es még nincs fent, de tegnap már fellőttem az elődjét, ami minőségre ugyanaz, csak valamit rinyált rá a youtube, így újra lekódoltam. Ja igen: 60 FPS-re gondoltam én is, de olyan youtube-on nincs (tudtommal) helyette lekonvertálja 30-ra az összeset, mindegy hogy töltöd fel, a 60-asból meg úgy csinál 30-at, hogy eldobál kockákat érted.. De majd megpróbálom akkor azt is. Itt most a képminőség volt a lényeg, azért kérdeztem, mert a 2 videó totál máshogy és más progikkal/beállításokkal/metódussal készült. És akkor még itt van a legújabb (nekem nem jön be annyira, de több szem többet lát)
[ Szerkesztve ]
-
válasz #10691584 #6781 üzenetére
De érted, aszongya, hogy "szánalmas movement" spec-ből, miközben 550 km/s sebességgel folyok keresztül ominózus mapon, fix fokokat fordulva. A nyomorultja.
Nem vagyok egy high skill player, de pont a movement-tel nincs problémám.
[ Szerkesztve ]
-
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #6780 üzenetére
Engem is reportoltak valamelyik nap a hétvégén. Melegítő acc, insta lehetett, gyakorlatilag 2 hete már szinte csak instagibozok, néha összejön 60+ acc, és hihetetlen lövések jönnek össze.
Hát, hajrá, küldje el a demómat, mi lenne, ha tényleg tudnék is játszani? Írtam is neki, h cc-ze már nekem is, visszanézném. -
válasz ncc1701 #6785 üzenetére
Mondtam neki, hogy megkaphatja az összes demo-t (merthogy MEGVANNAK), de erre már csak néma csend és hullaszag. :>
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #6789 üzenetére
Ezt imádom legjobban a cfg-d ben Még mindig azt használom, és nem is tudtam erről a parancsról.
-
-
addikt
Ez az elo-s rank cucc hogy működik? Nem teljesen értem. Bocs ha láma kérdés, de régebben mikor toltam nem volt QL...
-
ncc1701
veterán
Én még akkor sem éreztem így, mikor mostani "skillemhez" képest jó voltam. Sajna ez egy olyan játék, aminél nincs olyan, h elég jó, legalábbis én így vagyok vele. Najó, mikor instagibben úgy adódik, h 66% feletti a railem, az már nekem elég jó, ha stabilan annyi lenne, azzal megelégednék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest