- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma is repkedtek az 50-55 %-os lg-k. Szégyen, mivé degradálódott az FFA.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7801 üzenetére
Olvasgatom itt a topikot napok óta. Az oké, hogy szar az update óta. De akkor miért toljátok? Miért nem nyomtok akkor Classic-ot? Mert unranked?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem igaz!
Velem teljesen korrekt volt Duel-be. És segítőkész mikor játszottunk és mikor itt bármit kérdeztem!
de másokkal azért van egy stílusa amin néha jókat nevetek itt magamban
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Noob -a fogalmatlan hülyék ( a fejlesztők kedvencei)
Low -ez vagyok én (talán)
Mid
High -ezek vagytok ti
Pro - a világ elit top 20 játékos van sztem[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Csak poénkodtam, nem szó szerint értettem. Többször játszottunk órákat is úgy, hogy én csak küzdöttem a túlélésért! Tehát az erőviszonyok hihetetlenül nem arányosak. Ennek ellenére élveztem, bár neki kicsit lehet unalmas volt.
Megpróbálok idézni tőle, mikor kérdeztem, hogy "Te ezt élvezed is?"
"Én csak bámulok ki a fejemből és klikkelgetek, nem erőlködök. Elvagyok..."Vagy valami ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7812 üzenetére
Nem vagy. Csak valaki minél jobb, annál jobban tolódnak ezek a határok az értékrendjében. Na és te tolsz három játékmódot.
Ha valaki noob, annak a mid skill is sokkal durvábbnak tűnik.Relax! Úgy is nekem van igazam
[ Szerkesztve ]
-
Nem, ez tény. Mármint, hogy mid-skill vagyok (FFA-ban inkább high).
Ezek a határok univerzálisak - objektívek; nem személyes tapasztalattól függnek.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
-
-
ncc1701
veterán
Szép %.
Tegnap oWn kezelésbe vett minket, legjobban azt tetszett, mikor kapott Three Story-n tőlem 3 railt (egymás után véletlen eltaláltam, gondolom pont belemozoghatott), oszt utána mág leszedett. Kb rájöttem utána, h spawnolt, elsétált a redhez, visszafele mega, és így kiadja a 300hp-t, amiből 270-en leszedtem. FFA-ban csini stack.
-
válasz ncc1701 #7829 üzenetére
Legnagyobb örömömre el is kezdett ki-bekapcsolgatni az egér. USB-hang, aztán egy pillanatig off. Persze általában a legjobbkor. Csak, hogy jó legyen. Fel is basztam magam rajta.
Kedvem viszont nincs küzdeni gariztatással..SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #7831 üzenetére
A Logitech vagy a Steelseries?
Mert a Steel-el vannak jó tapasztalataid[ Szerkesztve ]
-
-
válasz atidzsiforc #7834 üzenetére
Az.
-
válasz ncc1701 #7837 üzenetére
De az is benne van, hogy az 1. jobban választotta meg a mindig aktuális célpontot.
-
Sotho
őstag
válasz Synthwave #7838 üzenetére
Eszerint akkor simán én nyertem mert ugyanannyi fragem volt kevesebb damagevel ill. idővel. De rákészültem hogy rockettel spawnoljak a nagy létszám / kis pálya miatt előnyös volt. Az első viszont parádés raileket lőtt na az nekem nem ment volna. Az 51-es hmg-je is elég durva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ncc1701
veterán
Lehetnének mán új mapok. Vagy csak én játszom régen.
-
törölt tag
Rájöttem mi a legszebb az új (elqrt) QL-ban. Most jövök egy meccsről amit elleptek az ultranoob gamekiller nadespammer troll szarok. Volt 3 darabunk.konkrétan, de este ez úgy vettem észre tök átlag. Semmi mást nem csináűlnak, csak szórják a gránátokat jártukban keltükben, míg le nem lövi őket valaki és akkor visszamennek szépen, fölszedik a gránátvetőt és kezdik elölről. Ennyi. 3 példány egy normál pályán olyan gyönyörűen szét tudja b@szni a játékunkat, hogy öröm nézni. És szerintem egyre többen jönnek majd.. A dörzsöltebb trollok már megállnak az erősebb itemek/népszerűbb fegyverek közelében és oda szórják a cuccot megállás nélkül, lecövekelve 3 méteren. Szerintem tök jó. Én imádom. Ti is? Van ennél jöbb? Ninkcs. Hátakkómeg vazze beszoptuk, de nagyoon
-
AnginaP
aktív tag
-
ncc1701
veterán
Mosmár sztem is qrva gránátos spammergecik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest