- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz Tomi13 #49551 üzenetére
Pedig remek, pont olyan, mintha Legoznál, vagy homokoznál, ahogy fenntebb írják. Nagyon kreatív, és ahogy a rendes legónál is van egy korlát ( hány kockád van ), itt is az a korlát, hogy a nyersanyagot neked kell kitermelni, ezért minden, amit csinálsz azt nagyon effektíven fogod megoldani. Egyre jobb leszel, és ez fejleszti a gyerekekeket. Én pl mindenképp ajánlom, hogy majd családilag próbáljátok ki. Egy csomó midnent fejleszt: problémamegoldás, térlátás, stb, ahogy minden kreatív cucc is.
james001: Nem tudom, holnap kiderül. Nekem bejött a boxos irányítás, futottam vele egy kört, de akkor már túl voltam a minecraft lázon. De unokaöcsémet ráállítom karácsonykor.
[ Szerkesztve ]
-
Throttle
újonc
válasz MasterMark #49530 üzenetére
Srácok kösz a sok segítő és magyarázó kommentet. Nem mondom, hogy nem zavart össze ketsegbeesesig, 32-es 40-es, samsung-sony, LCD-Plazma, de aztan lattam, hogy a sonynal le van arazva a heten a KDL-32W650A, ugyhogy hirtelen felindulasbol gyorsan veszek is egyet mielott teljesen szetesik a szemelyisegem, a sok erv-ellenervvel magamban. 1,5-2 meterrol fogom hasznalni tudom hogy ehhez szerintetek kicsi, de tekintve, hogy az utóbbi időben egy 10-es monitoron neztem a sorozatokat szerintem nem fogom kicsinek érezni. :-) Gépből pedig valoszinu veszek egy 500 GB-osat, nemhiszem hogy erdemes lenne kokanyolni a HDD cserevel. Ha beuzemeltem jovok majd a hulye kerdeseimmel a hasznalattal kapcsolatban. :-)
Kosz megegyszer a segitsegeteket. -
Tegla80
addikt
sziasztok
valakinek van info-ja arról,h mibe fáj kb egy olvasófej csere slim esetén??Sony® & PlayStation®
-
rocket
nagyúr
-
Tegla80
addikt
thx
akkor a miértre a válasz
vettem 20e be havertól egy 320 as slimet kb 2órája
nekem így is jó,mert mindenem digit már. (Még a GT6 ot is lecseréltem 3 naposan fémtokostól ,mert bosszantott,h nem lehet felinstalálni és töltöget össze-vissza.Most digitben az ssd vel cukor így )
plusz röviden a tervem:
ssd-t átrakom és az enyémmel meg megajándékozom öcsém karira.
a meglévő plus om meg mindkét gépen aktív lesz ugye (így gamma hegyeim maradnak,még nekem is , nameg a GT6 )Sony® & PlayStation®
-
Elims
veterán
válasz Tegla80 #49560 üzenetére
Éértem..
Szép terv! :-)
Jó vétel! (35-40-ből lehetne egy új fejes 320-as slim,jó vétel)
A fémtokot sajnálhatod,de érthető.Kona: de,valószínűleg megbánod.
Ha ajánlhatok vmit. Üzenj rá erre az emberre és írd meg neki a pontos típusát a winchester-nek vmint tedd hozzá azt is,hogy ps3-ba raknád.
Szerintem tedd meg ezt a vásárlás előtt.. -
Elims
veterán
válasz Snoop-y #49563 üzenetére
Akkor ennyi. :-)
Köszi!Tegla: mostanában volt szó arról,hogy egyik mentést egyik account-ról átlehet vinni a másikra -tényleg,működik rendesen-.
Viszont azt vettem észre,hogy az így átmasolt és folytatott mentésnél nem ad trophy-t ha elérek vmit.
Létezhet ez? Pl. az uncharted 1-ben már tartok vhol (5-6.chapter körül),többször feljött már jobb oldaln fent egy kis ablak,hogy pl. 50embert lőttem fejbe vagy xy-nt szedtem le pisztollyal/ak-val.
Létezhet ez vagy azokra egyébként sem szokott adni csak "megemlíti" ott fent? -
Tegla80
addikt
erről fogalmam sincs,mert nálam még az az infó a helytálló,h pl angol accomra a magyar acc GT5 mentése ugyan átrakható ,de nem működik.
(azonban,mivel itt a ps4 is és ott már valami elsődleges és másodlagos dolog szerint kezeli az accocat,így lehet a ps3 on is hozott változást a dolog. Jelen esetben másra 1enlőre nemtok tippelni és próbálni meg még nem próbáltam. Így azt mondanám,h lehet h így van már azóta itt is,h átrakható a mentés . )
Sony® & PlayStation®
-
kona005
senior tag
Magàról a vinyóról elég jókat olvastam, mondjuk nem PSben hasznaltak de ez mar részletkérdés szerintem.
2.5" 9.5mm vastag szóval jó lesz.
Egyébként valahol azt olvastam hogy van valami köze a Western Digitalhoz de nem vagyok benne biztos. Gépbe mondjuk én se ezt venném de PSbe jó ez -
ldave
félisten
PS3-on lehetne látni ha valaki a barátok közül PS4-en vagy Vitán játszik éppen?
A Slime draws near! Command?
-
-
-
törölt tag
Meg tudom változtatni a PSN accomban lévő születési dátumomat? Valami kamut adtam meg (ez amúgy nem probléma, inkább az hogy nem emlékszem), félek ha a Sony átállítja a jelszavam b*szhatom a profilom.
Vagy legalább megnézni meg tudom-e mit adtam meg anno.
[ Szerkesztve ]
-
molnartom
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyak itt és lennne is egy kérdésem!
PS3 Slim, OFW-en le lehet játszani másolt Blu-ray filmeket?
-
supercow
őstag
válasz molnartom #49574 üzenetére
másolt film macerás a rosszul írt lemez, hiányzó menük, rossz rip, béna szoftver miatt. pl itt, itt, itt van róla szó.
Nem akarok belekontárkodni, de ha jogvédett anyagról van szó akkor egyszerűbb megvenni a blurayt...
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
vmarci1
csendes tag
Üdv. Olyanokhoz fordulnék segítségért akiknek megvan, volt a GTA 4 PS3-ra. Mostanában vettem egy GTA 4 full editiont, tehát mind 2 DLC is rajta van. Feltelepítette amit fel kell, aztán kezdtem egy új játékot. Vagyis nem kezdtem, mert a starting new game felirat 1,5 óra után már unalmas lett, aztán mikor eljutottam odáig, hogy elinduljon a játék, akkor most azt csinálja, hogy kb elindulás után mikor bedob a játékba kb 10-20 mp után lefagy az egész teljesen. Állandóan. És olvastam, hogy ez ps3-nál valami hiba, de patch meg nem igazán van ahogy látom, vagyis a gép nem akarta updatelni a játékot h bent vagyok PSN ben ha nem. A segítséget előre is köszi
-
-
Prof01
veterán
-
-
-
dilipok
veterán
crt tv-rol nem tudok nyilatkozi, de gondolom, a feliratokat ott sem lehet elolvasni. Marpedig a cuccoknak vannak leirasai. A jatek maga jo, nekem tetszett. Nem sok koze van az elso ket reszhez, de ettol fuggetlenul nekem bejott (nem tul hosszu amugy, dlc-vel egyutt sem tobb 7-8 oranal)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
lehet, hogy valoban tobb volt, mint a 7-8 ora, de hogy nagyon rovidnek ereztem, az biztos. Lenyegesen rovidebbnek, mint a diablot. Ettol fuggetlenul, mint emlitettem, annak ellenere is bejott, hogy imadtam az elso ket reszt.
-
Elims
veterán
válasz leslieke #49590 üzenetére
Köszi! De ahhoz kell a lapos tv,anélkül esélytelen. :-/ (már inkább lapost írok,mert többen azt írjátok,hogy elég egy komolyabb full hd lcd,FpsTunker pedig azt mondja,hogy észrevehetően Jobb a plazma.Az viszont igencsak 200e-től indul...)
És a gow sorozatból melyik a szerintetek a legjobb?
1-2 megvan ps2-re. -
Elims
veterán
Köszönöm!
"GoW 1 jó, csak türelem kell hozzá."
Tudom...benne van pár órám. Emlékszem,ott hagytam abba,amikor hatalmas golyók elől kell elugrálni.
A kettőt meg csak kipróbáltam,hogy megy-e.Gondolkoztam a sorozat megvételét erre a gépre,de nem tudtam,hogy melyikkel kezdjem.
Így viszont szinte mindegy,hogy melyikkel indítok. Vagy talán fontos -uncharted után..- ennél is a story?Szerk.:
Leslieke: Azt ismerem,megvan a telefonomra.Nem is tudtam,hogy megvan ps3-ra..
Ezekkel a rpg-kel az a bajom,hogy sima képcsöves tv-m van és azon "kevésbé" élvezhető az ilyesmi. (pedig a kedvenc kategóriám lenne..)
Majd vmikor jövőre -vmikor nyár felé- veszek egy plazma tv-t. Előbb biztos nem. Utána majd nekiállok ennek a kategóriának.[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
fontos a sztori itt is. A megjelenes sorrendjeben ajanlom a vegigjatszast. Jobban mondva vegig lehet tolni anelkul is, csak a gyepalasra koncentralva, de szerintem a legjobb resze vesz el igy a jateknak. Ha van egy kis hattertudasod a mitologiarol, esetleg erdekel is, akkor szerintem nagyon nagy elmeny Egyik kedvenc jatekom, nem gyozom elegszer hangsulyozni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest