- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nincs mit
a másik kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy beszéltem egy konzolboltban dolgozó sráccal, és állítása szerint mindenre elég a 12GB-os változat, mivel a ps3-on csak néhány játék telepít a vinyóra, azok közül is a gta5 a legtöbbet, de annak is elég 8 giga hely.
viszont akkor lehet probléma, ha sok demót akarsz telepíteni, vagy online vásárolsz játékot, úgy hamar betelhet a tárhely.
én személy szerint a 12GB-osat fogom venni, mert a demók nem érdekelnek, a játékokat pedig használtan, dobozosan veszem meg, és egyszerre úgyis csak eggyel játszom.szerk: de azért hallgasd meg más véleményét is, én úgy osztom itt az észt, hogy nincs is gépem
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz #51736960 #49352 üzenetére
A Gran Turismo 5 több mint 10 gigát rak fel (patchekkel együtt...)
Tigi:Igazából a te döntésed,de én inkább ajánlom az 500 gigás kiadást,egy idő után lehet kevéssé fog válni az a 12 giga. Csak azért mert az exkluzívok nem raknak fel sok adatot,de a patch-ek nagyok szoktak lenni.
Persze megoldhatod úgy is hogy mindig csak 1-2 játékot veszel,és miután végigvitted és elkezdenél egy másikat,kitörlöd a game datát. Csak sztem ez macerás egy idő után
De ez is csak egy "személyes" észrevétel[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Tigi
őstag
Köszi a válaszokat.
Igazából akarok majd HDD-t bele,de azt majd 1-2 hónap múlva, havi szinten 1 dobozos használt játékot tervezek, az XBOX-nál is így csinálom.
Fizetős Gold-ot vagy PSN+-t nem használok és nincs is tervben mert nincs annyi időm játszani.
Havi szinten jó ha 1 játékot van időm lejátszani.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Elims
veterán
Ahogy James is írja a gt5 annyit telepít fel,hogy ha minden letörölsz a 12gb-os memóriából az is kevés az elindításához.
Tapasztalatból írom,én megjártam vele..
Vagy vegyél bele rögtön egy vmekkora winchester-t vagy használt gépet vegyél winchester-rel garanciával.A konzolos ember azért mondta amit mondott,hogy eladja a portékát. 12gb édeskevés bármire is.
-
Tigi
őstag
Elhiszem amit írsz, de a BOX-ot is így vettem, 4GB-osat vettem aztán később vettem bele egy 320-as HDD-t.
Egyébként nem nagyon vonzanak az autós játékok.
A garis használt gépeket meg folyamatosan nézem, de a legtöbb annyiba kerül, hogy az újjal szemben neméri meg.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tomi13
senior tag
válasz #51736960 #49357 üzenetére
Mikor először elindítod a gt5-t akkor megkérdezi, hogy a gyorsabb töltésért,stb felpakolja-e a játékot a vinyóra ami kb. 8giga,majd még leszed egy-két patchet hozzá és már 10 felett jársz. Nem akarom osztani az észt,de nagyon sokan írják, hogy a 12Gb-os ps3-nak kb. semmi értelme nincs, mert semmire nem elég az a hely.
-
Elims
veterán
válasz #51736960 #49357 üzenetére
Kicsit sem erős..
Ahogy írod.12gb-os ps3 használhatatlan a gt5-tel.
1-2hónapja vettem a gépet,12gb-os ps3 (0 perces,én bontottam ki,szóval nem használt amire lehet,hogy már volt vmi a 12gb memóriában).
A gép előtt vettem 3játékot,természetesen a gt5 volt az egyik.
Beüzemeltelm,store-ról letöltöttem 2-3vmit majd gt5.
Azt írta,hogy kevés a hely,nem gond,gondoltam,letöröltem mindent -mentett adatok/állások,store-os programok,mindent-,újra gt5 és még akkor is kevés volt bármit csináltam.Olvastattam volna csak a lemezről is,hogy legalább el tudjam indítani,de nem lehetett.
Muszáj voltam venni egy winchester-t.
Ha kicsit háklis vagy a dolgokra akkor az sem mindegy,hogy milyen winchester-t teszel bele..
Itt a prohardveren kérdeztem meg egy hozzáértőt és ő mondta,hogy nem teljesen mindegy. Akkor vettem egy 750gb-osat. (Szerintem nagy bele,320-as bőven elég lett volna,de nem gond,egyszer majd csak megtelik /félig :-)/).Én azt ajánlom ha 12gb-osat veszel,hogy rögtön vegyél egy winchester-t is bele (+persze a hdd beépítőkeret,mert anélkül nem tudod beletenni...).
Szerk.:
SzGergely: végülis igazad van.Ha mondjuk nfs shift +olyan játékokkal játszik,ami nem telepít olyan sokat akkor egy-két játék patch/mentései elférnek rajta.[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra végül mégis megvettem a PS3-at a gyereknek. Az lenne a kérdésem, hogy a kontrollert illetve a move kontrollert lehet e pc-n bedugva tölteni? Ha igen mennyi idő alatt töltenek fel? Amikor bedugom villog a piros lámpa, elalszik, ha feltöltött vagy mi? Sajnos nem találtam sehol leírást. Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Elims
veterán
válasz Tomi13 #49366 üzenetére
Én azért vagyok annyira heptikés,hogy a ps3-ban töltöm.Eredeti "töltőjével".
Bár usb,így szinte mindegy lenne.Megvettem az uncharted 1-et. Patent,minden O.K. Hvégén letesztelem.
Viszont lenne másik hasonló dolog..
Hány resident evil rész jelent meg ps3-ra?
És ezekhez volt vmikor kód? Kinéztem 6-ot,de nem tudom ezt róla.. :-/Egyébként hol lehetne ezeket leellenőrizni?
-
Tomi13
senior tag
Azért nem töltöm ps-el, mert ha jól tudom kikapcsolt állapotban nem tölti, bekapcsolva meg elég hangos. A pc-m meg non-stop megy, úgyhogy ráér ott töltődni, bár eddig nem sokat kellett mert jól bírja. Mondjuk lehet az is segített rajta, hogy kikapcsoltam a "rázás" funkciót az irányítón.
Nekem egyébként nem világít ha teljesen feltöltötte a pc. -
misuti
tag
Sziasztok!
Nem sikerül elfogadtatni PS store-ban a bankkártyámat!Eddig mindig gond nélkül elfogadták,de itt valahogy nem!Mi lehet a gond? -
Aethel
aktív tag
Régi FAT verziós 250 gigás vinyóval feldobott PS3 egy kontrollerrel megér 20.000 Ft-ot?
Hibája hogy 10-15 perc használat után a ventilátorja piszok hangos lesz és nem halkul idővel sem. A gép már újra lett pasztázva de hiába. Szerintetek? -
martinkeet
aktív tag
válasz Tomi13 #49378 üzenetére
Sziasztok!
Lehet,hogy már volt téma,de a keresésem nem járt eredménnyel.
Kicsit zavaró,hogy sok helyen kockás a kép.Nem pixeles,hanem mintha négyzetrácsos lenne.
Full HD tv.
Itt van kettő kép is.
Valakinek ötlete?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Tomi13
senior tag
válasz martinkeet #49379 üzenetére
Ez érdekes, ilyet még nem láttam, gondolom hdmi-vel kapcsolod össze a tv-vel. Esetleg másik kábellel vagy sima rca-val is ezt csinálja?
-
Tigi
őstag
válasz Gebriel #49382 üzenetére
Viszont azok csak addig játszhatóak amíg él az előfizetés nem?
Folyamatosan nézem a boltok kínálatát és eddig a hozzám legközelebb lévő bolt a nyerő (KonzolGame).
Kinéztem egy 12GB-os SS-t, egy plusz kontrollert és egy 1.4-es HDMI kábelt, ez lenne 57.700 Ft
Legfőképp Killzone, Resistance és efféle Exkluzívok érdekelnek elsősorban Split Screen Co-op Campaign miatt, hogy tesómmal hétvégente tudjunk játszani.
Aztán 1-2 hónap múlva ugrik bele egy HDD.
Az a szomorú, hogy használt gépet garival értelmes áron nem kapni, mert akkor inkább újat vesz az ember.
Egyébként ha lesz benne HDD akkor megmarad külön a 12GB is mint Box-on a 4GB?[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Aethel
aktív tag
válasz Mister_X #49380 üzenetére
CECHG04
A ventilátor problémának mi lehet a forrása? Komolyabb (költségesebb) közbeavatkozásra lesz szükség? Jelenleg stabil a gép, egy óra játékot is kényelmesen kibír, csak a venti szörnyen zavaró. Még agyalok hogy megmerjem-e venni. Segítsetek
Nagyon vonzó a régi ps játékok futtatása (lévén egy rakat van), ugye az újabb modellekben ezt ügyesen kiiktatták.. -
boost
addikt
válasz Aethel #49384 üzenetére
Szerintem EZT ne vedd meg, ez jobb nem lesz.Valami ideiglenesen helyrehozott, sütőben sütött cucc.
Biztos te is olvastál már ilyen apróhírdetést: Cserélném első generációs FAT PS3-amat egy kocsi lótrágyára. Jelige: Szart szarért.
Hozzádobsz/gyüjtesz/koldulsz egy tizest, és lesz egy normális, javításra nem szoruló, még 1-2 évig működő slim géped is akár. Ha meg PS2es játékokat akarsz futtatni, arra SLIM PS2-t vegyél, azt is már úgy dobálják az ember után. De ne vegyél emiatt elsőgen FAT PS3-at.
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
Nézegettem a SpeedLink XEOX Pro Analog Gamepad PS3/PC kontrollert és lenne egy kérdésem.
A hozzá tartozó USB Dongle nélkül nem használható PS3-hoz?(#49385) Tomi13: Igazság szerint félek a használtaktól.
De olcsón tudok majd hozatni haverral HDD-t bele nagykerből.
A 2.5-ös HDD-nél csak a vastagságra kell majd figyelnem?[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz Baaraanz #49389 üzenetére
Ez szívás.
Na mind1, januárban ugrik bele egy 500-as HDD.
Hitachi HTS545050A7E380, ezt néztem ki.
Az nem baj, hogy 7mm vékony a HDD?Mivel járok jobban, a gyári Sony kontroller-el vagy egy SpeedLink XEOX Pro Analog Gamepad-el?
Félek, hogy kicsi lesz a DS3 a Box kontroller után.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Aethel #49384 üzenetére
Felejtős. A ventit egyszerűen az okozza, hogy melegszik a rendszer. Hacsak nem bekapcsolástól megy maximális fordulatszámon, akkor a hőszenzor hullott el (nem javítható). Az olvasófej pocsék ebben a típusban. Ne vedd meg, nem véletlenül olyan olcsó.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Kindgrind
aktív tag
Játszik valaki innen NBA 2k14el? Ha igen felvehetne és nyomhatnánk pár mecset.
PSN: TheKindgrind
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest