- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheStigKrisz
tag
Valaki nem tudja, hogy az amazonos last of us season pass használható e magyar accal illetve eu-s lemezzel?
-
Bogyi007
veterán
válasz Nayrobi #50708 üzenetére
Akkor kijelenthetjük, hogy itt (másik) Vitának helye nincs! ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tsuno
újonc
Üdv népek! Találkozott már valaki olyannal, hogy a ps3 egyik napról a másikra nem ad képet? Próbáltam "resetelni" a kimenő jelet (hosszan nyomva bekapcsoláskor), nem segít, másik kábelt, az sem jó, másik hdmi portot a tv-n, szintén nem. Másik tv-n is próbáltam, ott jó! Vissza az előző tv-re, tv visszaállítása nem segít, bluray lejátszónak van képe mindkét hdmi porton. Nem értem! Lenne valakinek ötlete? Szívesen venném!
-
Nayrobi
őstag
válasz MasterMark #50710 üzenetére
Erre nem is gondoltam, jó hogy szóltál.
-
james001
veterán
Na végigjátszottam a Shadow of the Colossus-t. Egyszer már végigvittem PS2-őn,azon is nagyon jó volt,most így HD-ban is egyszerűen király Ennyire epikus játékot se lát az ember mindenhol,kár is hogy manapság már nem találni ilyesmit
Jobb amúgy ez mint az Ico,bár azért vannak ebben is negatívumok,pl. a kamera néha össze vissza ugrál,meg ilyenek. De ettől függetlenül óriási volt a játék így másodjára is,ki tudja még párszor lehet végigviszem,addigra talán a The Last Guardian is kijön (bár akkor még évekig kéne vele tolnom )
A hard mode mennyivel nehezebb? Több gyenge pontot kell megtalálni egy colossus-on vagy mitől lesz nehéz?https://psnprofiles.com/kazama001
-
boost
addikt
Lehet kapni PS3hoz olyan táskát, amiben monitor is van. Anno szemeztem vele, nem is lett volna túl drága, de állítólag szar monitort tettek bele. 15öst, és gyenge volt a fénye.
Mikor jönnek a +-os játékok?
ja, és NE playstationos hordtáskába tedd bele, főleg ha vonaton utazol, ahnem valami béna 15éves hátizsákot bélelj ki, mert akármilyen éber vagy, simán kirabolnak. És inkább visznek egy plézstésönös tasit, tesó, mint egy kopott enyhén koszos valaha fehér volt hátitáskát neonzöld díszítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ízlések és pofonok Nekem a SotC az "epikussága" miatt jön be igazán,az Ico néha már túl frusztráló és unalmas. Amúgy az Ico is tetszik nem arról van szó,a sztori tényleg jó,de a SotC akciódúsabb.
Amúgy kipróbáltam a hard mode-ot a SotC-ban,háát tényleg nehezebb Ez se lesz platina már látom...https://psnprofiles.com/kazama001
-
Brian_GT
őstag
válasz #42308056 #50717 üzenetére
Srácok komolyan azt nyomjátok, hogy majd a vonaton akarja bekapcsolni?? Mit hogyan? Visz magával még egy 102es tv-t is mi, az meg a hátán lesz felszíjazva? Komolyan ott írta szállítja csak...ebből hogy indult el, hogy ps3+vonat, hogy ott fog játszani???
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
törölt tag
Nem rég kérdeztem, szerintetek megfelelő-e ahogy tárolom a gépet, azt mondtátok nem, így két féle megoldást teszteltem:
1. A szekrény elé húztam egy széket, ráraktam egy dobozt és arra a PS-t, tehát kihúztam a katlanból a gépet, a levegőt kb. oda fújta be de ez már nem sokat számít szerintem.
2. Kihúztam a fiókot kb. 20 centit, a gépet pedig annyira, hogy az első két láb a peremen támaszkodjon, a gép 1/4-ede pedig továbbra is a katlanban volt.
Ha ez így nem lenne érthető felskicceltem a dolgot.
Utóbbi horrorisztikusan néz ki valahogy nem bírom elviselni a látványt ahogy a kis 1 centis peremen egyensúlyoznak a ~0.8 centis talpacskák.
Viszont hőleadás szempontjából utóbbi sokkal jobb megoldásnak bizonyult, sokkal hűvösebb a gép teteje tapintásra. Gondolom azért, mert a "hasa" nincs lefogva így ott is le tud adni valamennyi hőt a műanyag.
Innen jön a kövi kérdésem: MediaMarktban láttam talpat, amire állítva kell rátenni a PS-t. Valaki használja így? Mennyire stabil, nem lesz probléma belőle ha elfordítom? Azt tervezem hogy a tévé/kis mikrohifis hangfal mögé teszem be, ott van egy jó 30-35 centi légüres tér.
Mit gondoltok, utóbbi jó ötlet vagy inkább használjam a fiókos módszert ami eddig legjobban bevált?
-
pupák92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék külföldről játékot rendelni (pontosabban amazon.com-ról Uncharted dual pack-et), és azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, meg megéri-e külföldről rendelni a játékokat úgy általánosságban? Köszi előre is! -
eddie17
addikt
válasz Joseppe210 #50719 üzenetére
GoW bundle?
-
boost
addikt
válasz MasterMark #50731 üzenetére
Gondolom a két oldalsó szivacsot JAVASOLT eltávolítani játék közben. Különben meg jah, mondjuk én is alátámasztanám.
-
assemble
addikt
KAZ: Pushing the Virtual Divide - OFFICIAL TRAILER
(Gran Turismo film) -
modflow
veterán
A PS3 kiírja, hogy lemerült a kontroller, töltsem fel.
Amikor rádugom a PC-re, felvillan 2x a 4 piros led és annyi. Régebben folyamatosan villogott a töltés alatt.Mi lehet a baja?
-
execute93
őstag
Hellotok.
Dec24.-en vettem egy ps3 ss-et.
Elvileg jar 30 nap ps plus, na en azt miert nem kaptam meg?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
mircike1
tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: vettünk egy ps3-at. Aztán a nagyobb gyerek úgy döntött, hogy neki kell fejhallgató is, vett egy ps3 bluetooth headsetet, bigben márkájút. Mivel a két gyerek mindig együtt játszik, most az a fura helyzet állt elő, hogy a kicsi nem hallja a beszélgetést (ami játék közben megy a többi játékossal). Hogyan lehetne megoldani, hogy ő is hallja? Mert azt mondták nekem az 576-ban, hogy még egy bluetooth headset nem csatlakoztatható. Van erre a problémára megoldás? Előre is köszönöm. M.
-
Taibi
csendes tag
Üdv!
Volna egy kérdésem. Jelenleg wifin keresztül kapcsolódik a PS3-mam a nethez, viszont a letöltési sebesség iszonyat lassú.Elkezdtem letölteni egy 25GB-os játékot, és kiírta, hogy a várható letöltési idő 850perc.
Pedig 20Mbites netem van. A kérdés, ha nem wifin, hanem kábelen vezetném bele a netet, akkor szerintetek gyorsabb volna, vagy más probléma van? -
tpeter77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest